Çocuklardan önce iyiydi.. ailesine düşkündü ama ben susardım içime atardım.. zaten ilk yıllar yıpranmamışım tahammülüm şimdiki gibi bitmemiş katlanabiliyordum.. ama baktım ki biz aile olamıyoruz, bu insanlar beni oğullarına ailesi olsun diye değil karıya kıza gitmesin oğlumuz yine bizim oğlumuz olarak kalsınlar diye almıs..ben harika bir anne değilim. Yıprandıgım için bağıyprum ama vurmam. Yedıklerınden tutun giydiklerine kadar cok özen gösteririm sağlıklarına cok dikkat ederim. Eşimde iyi bir babadır ne ihtiyaçları varsa alır, bağırmaz, ben dısarı cıkarsam cocuklara bakar. Maddiyattan değilde benm ailemin ne mal olduklarını öğrendikten sonra vöyle olduk diyelim2 bebekle nefes bile alinmaz ki...Merak ettigim cocuklardan once iyi biri miydi ne degisti maddi sorunları mı basladi ya da siz mi cok bunaldiniz ve kotü konustunuz oncesinde sorun yoktu yazmissiniz..Nasıl bir baba onu da merak ettim..Ve siz nasıl bir annesiniz..sabırsız mı çocuklara hiç vurur musunuz mesela...yaslari kaç..Biraz daha sabır gerek sanki fazla muattap olmadan yasayin ayni evde zaten karsilik vermissiniz lutfen cocuklarin gozu onunde olmasın hatta hic olmasin hiç o hale gelmeyin mumkunse..
asgari ucretle iki cocuga bakilmaz kime emanet edeceksin işe gideceksin kardesin kaç yasinda 2 cocuk bakmak eve tıkılmak kolay mi onun icin cocuklarini döverse psikolojileri ne olacak ..Asgari ücret alırım en fazla hemen nasıl düzen kurayım ki
Ailenden ona ne ki ailem sensin ve cocuklarim deyip kinuyu kapatsaydin..Annenin hali veya baban onu ilgilendirmez..2 cocuk var ortada..Vurmamana sevindim sakın sakın olmasın strese girersen de duvara vur koltuga vur ama minnoslara asla..Eger hemen bosanmicaksan otur o evde bir sure daha idare et..Hic muattap olma sakin ol karsilik vermissin zaten aferin eline saglikÇocuklardan önce iyiydi.. ailesine düşkündü ama ben susardım içime atardım.. zaten ilk yıllar yıpranmamışım tahammülüm şimdiki gibi bitmemiş katlanabiliyordum.. ama baktım ki biz aile olamıyoruz, bu insanlar beni oğullarına ailesi olsun diye değil karıya kıza gitmesin oğlumuz yine bizim oğlumuz olarak kalsınlar diye almıs..ben harika bir anne değilim. Yıprandıgım için bağıyprum ama vurmam. Yedıklerınden tutun giydiklerine kadar cok özen gösteririm sağlıklarına cok dikkat ederim. Eşimde iyi bir babadır ne ihtiyaçları varsa alır, bağırmaz, ben dısarı cıkarsam cocuklara bakar. Maddiyattan değilde benm ailemin ne mal olduklarını öğrendikten sonra vöyle olduk diyelim
Terapiyi kabul eder.Rabbim yardımcınız olsun inşallah.
Kalbi güzel bir adamdı diyorsunuz demek ki özünde iyi ama bir şekilde ikiniz de psikolojik olarak etkilenmişsiniz. İki hamilelik anneniz ile olan olaylar, farketmeden akıl sağlığınız biraz bozulmuş ikinizin de.
Makul bir şekilde konuşsanız beraber terapi almayı teklif etseniz kabul etmez mi?
Biri 1.5 yasında diğeri 6 aylık. Çalışmama müsade etmiyor boşanırsan çalışırsın anca yor.. mal varlığı çok ama hepsi babanın üzerine
İlk üç yılımız güzeldi.. ben cok yıpranmamıs tahammülümün çok bitmediği için idare edebiliyordum. Bebeğimiz olmadı gittik tüp bebek yaptırdık. Ben hasta oldum bu adam beni sırtında tuvaletlere taşıdı.. sabahlara kadar başımda bekledi. Banyomu yaptırdı.. tüp bebek iğnelerimi ben korkuyorum diye kendi elleriyle vurdu. Ne bir dayak ne bir küfür yoktu mutluyduk. Benim umudum vardı aile olabileceğimizi sanıyordum. Sonra ben anne oldum. Müthiş gazlı sürekli ağlayan, emmeyen asla uyumayan bir bebeğim varken bir kerelik ihmalkarlıgı yüzünden tekrar anne olacagmı öğrendim. Aldıramadım.. kıyamadım.. sonra doğurdum.. ana yok baba yok tek başıma iki sezaryen iki lohusalık.. birini ayağımda salladım birini emzirdim bütün gece.. ben bu adamdan değil dayak yemek bir küfür yeseydım ona değil tüp bebekle cocuk yapmak koynuna dahi girmezdim!Tenimde darbe izi yok diye düşünüp doktora gitmemeniz hata.tekrar olursa darp raporu almalısınız.ailenizin yanına gidemeyecekseniz ilk etapta çocuklarla sığınma evine yerlesebilirsiniz.dava açarsınız darp raporu olduğu için ve çocuklarınız küçük olduğu icin velayeti de alırsınız.ama yine şunu da söylemeden duramayacağım 5 yıllık evlilikte hemen 2 çocuk niye bu acele niye? kusura bakmayın dayanamıyorum bu acelecilige.Allah yardımcınız olsun.
Neden her öneriye kapalısınız? Darp raporu alın diyorlar iz yok onlar da alır diyorsunuz. derneğe gidin diyorlar eşimin ailesi bilmem ne der diyorsunuz annenizin babanızın yanına gidin diyorlar annem ahlaksız diyorsunuz.anne babanızın özel hayatı velayeti etkilemez diyorlar annemden dolayı çocuklarımı benden alırlar diyorsunuz. Çözüm istemiyor musunuzZaten bu adam dövüyor sürekli beni..
Şuan gidip rapor alsam şeytan babasıda alır oğlunu rapor alır. Heryerini tırmalamşm kan olmuş.
Eski konularıma bakabilirsiniz..
Fiziksel şiddet psikolojik şiddet küfür ne ararsanız var.. 5 yıldır evliyim çocuklardan sonra iki yılda bu hale geldik. ( öncesinde dayak küfür vs asla olmadı.. olsaydı inanın tüp bebek yaptırmazdım zorla anne olmazdım..)
Bugün oğlum yemek yemiyor diye bağırdım ona kavgamız oradan çıktı o bağırdı ben bağırdım.. en son hatırladığım saçlarımdan sürükleyerek yumruklar attığıydı.. tenim hassas değil hiçbiryerimde bir morluk oluşmamış ki gidip darp raporu alayım!!!!!
Boşol boşol dedi bana
Kaltak dedi..
Yol paranı veriyim s.. git bu evden dedi!
Beş yılımı verdim çalışmama izin vermedi sigortamı ödemedi( evlenmeden önce ssk lı çalışıyordum) bana yol parası verecekmiş o..puyum ya ben!
Çocuklarımıda alıp gidicem dedim, alamazsın dedi daha cok vurdu. Polisi dayarım kapına eşşek gibi vereceksin çocuklarımı dedim.
Gideceğim yerde alkolik babamın evi!
Annem deseniz yolun yolcusuydu ne mesajlrını yakaldım telefonunda da yüzüne vurmadım.. o yüzden erken yasta evlendım kurtulmak için..
Zaten iki yılda bu hale gelmemizin en büyük sebebidir annem! Şimdi sorarım, ben bu evde kalırsam bir gün elinde kalacagım yada kendimi öldüreceğim.. ailemin yanıma gitsem ki ikisindende utanıyorum ama gidexek yerim yok iki bebekle.. bu insanlar annemin ahlaksızlıklarını biliyorlar ve ıspatlayabilirler ben onların yanına gidince bunun annesi ahlaksız diyip ısptlayıp cocuklarımı alabilirler mi? Kendimi toparlayıp iş bulup biraz birikim yapana kadar gidicem sonra ayrılıcam. Kız kardeşim var oda bıkmuş onlardan o benimle gelir cocuklarıma bakar bende çalışırım. Ama toparlanana kadar yanlarına gitmek zorundayım.. uzun oldu kusura bakmayın..
inanmayanlar olabilir, kınayanlar olabilir.. şuan canım cok yanıyor ne olur yermeyin beni.. sizden baska akıl isteyecek kimsem yok benim..çocuklarımın ilerde boynunun bükülmeyeceğini bilsem şimdi keser atarım bileklerimi...
İyi zamanlarında iyidiroturup hiç neden diye konuştunuz mu ? iyi zamanlarınızda nasıl
Yazmışlardır muhakkak ama darp raporu almak için bir yerinin morarmasına gerek yok. Gidip rahatlıkla alabilir ve süründürebilirsin. Çok geçmiş olsun ve sen kaltak değilsin. Cennet ayaklarının altında senin unutma bunu. Bir şerefsiz sana o..pu dedi diye öyle olmuyorsun değersizleşmiyorsun.Eski konularıma bakabilirsiniz..
Fiziksel şiddet psikolojik şiddet küfür ne ararsanız var.. 5 yıldır evliyim çocuklardan sonra iki yılda bu hale geldik. ( öncesinde dayak küfür vs asla olmadı.. olsaydı inanın tüp bebek yaptırmazdım zorla anne olmazdım..)
Bugün oğlum yemek yemiyor diye bağırdım ona kavgamız oradan çıktı o bağırdı ben bağırdım.. en son hatırladığım saçlarımdan sürükleyerek yumruklar attığıydı.. tenim hassas değil hiçbiryerimde bir morluk oluşmamış ki gidip darp raporu alayım!!!!!
Boşol boşol dedi bana
Kaltak dedi..
Beş yılımı verdim çalışmama izin vermedi sigortamı ödemedi( evlenmeden önce ssk lı çalışıyordum) bana yol parası verecekmiş o..puyum ya ben!
Çocuklarımıda alıp gidicem dedim, alamazsın dedi daha cok vurdu. Polisi dayarım kapına eşşek gibi vereceksin çocuklarımı dedim.
Annem deseniz yolun yolcusuydu ne mesajlrını yakaldım telefonunda da yüzüne vurmadım.. o yüzden erken yasta evlendım kurtulmak için..
Zaten iki yılda bu hale gelmemizin en büyük sebebidir annem! Şimdi sorarım, ben bu evde kalırsam bir gün elinde kalacagım yada kendimi öldüreceğim.. ailemin yanıma gitsem ki ikisindende utanıyorum ama gidexek yerim yok iki bebekle.. bu insanlar annemin ahlaksızlıklarını biliyorlar ve ıspatlayabilirler ben onların yanına gidince bunun annesi ahlaksız diyip ısptlayıp cocuklarımı alabilirler mi? Kendimi toparlayıp iş bulup biraz birikim yapana kadar gidicem sonra ayrılıcam. Kız kardeşim var oda bıkmuş onlardan o benimle gelir cocuklarıma bakar bende çalışırım. Ama toparlanana kadar yanlarına gitmek zorundayım.. uzun oldu kusura bakmayın..
inanmayanlar olabilir, kınayanlar olabilir.. şuan canım cok yanıyor ne olur yermeyin beni.. sizden baska akıl isteyecek kimsem yok benim..çocuklarımın ilerde boynunun bükülmeyeceğini bilsem şimdi keser atarım bileklerimi...
Kınayanların kendi başına da gelir onları boşverin. Üzücü bi durum Allahm yardımcın olsunEski konularıma bakabilirsiniz..
Boşol boşol dedi bana
Kaltak dedi..
Darp raporu almak niyetim çünkü bunu kullanacağım, hak bilmem hukuk bilmem ben soruyorum? Bende iz yok ama onda var onlarda bana karşı kullanabilir mi diye? Bu kadın saldırgan cocuklarada böyle vuruyor diye yalan söyleyebilirler mi diye düşünüyorum? Ben bir anneyim bin düşünüp bir hareket etmek zorundayım her öneriye evet dersem ne olacak? Ailemin yanına gitmemi kimse önermedi ben gidicem annem ahlaksız bu ıspatlanınca cocuklarımı benden alırlar mı diyorum? Nereden biliyosunuz sabah benim ailemin yanına girmeyecegmı? Rapor almayacagmı? Şuan çok sinirli ve kırgınım bir adım atacagım en mantıklı olanı seçip anlatabildim mi?Neden her öneriye kapalısınız? Darp raporu alın diyorlar iz yok onlar da alır diyorsunuz. derneğe gidin diyorlar eşimin ailesi bilmem ne der diyorsunuz annenizin babanızın yanına gidin diyorlar annem ahlaksız diyorsunuz.anne babanızın özel hayatı velayeti etkilemez diyorlar annemden dolayı çocuklarımı benden alırlar diyorsunuz. Çözüm istemiyor musunuz
Ne güzel dedin yüreğime dokundun .. ben kaltak değilim cennet benim ayaklarımın altında...Yazmışlardır muhakkak ama darp raporu almak için bir yerinin morarmasına gerek yok. Gidip rahatlıkla alabilir ve süründürebilirsin. Çok geçmiş olsun ve sen kaltak değilsin. Cennet ayaklarının altında senin unutma bunu. Bir şerefsiz sana o..pu dedi diye öyle olmuyorsun değersizleşmiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?