ahlaksız bir anne, dayak atan kaltak diyen bir koca. Avukat veya bilgisi olan cevaplar mı?

Çocuklardan önce iyiydi.. ailesine düşkündü ama ben susardım içime atardım.. zaten ilk yıllar yıpranmamışım tahammülüm şimdiki gibi bitmemiş katlanabiliyordum.. ama baktım ki biz aile olamıyoruz, bu insanlar beni oğullarına ailesi olsun diye değil karıya kıza gitmesin oğlumuz yine bizim oğlumuz olarak kalsınlar diye almıs..ben harika bir anne değilim. Yıprandıgım için bağıyprum ama vurmam. Yedıklerınden tutun giydiklerine kadar cok özen gösteririm sağlıklarına cok dikkat ederim. Eşimde iyi bir babadır ne ihtiyaçları varsa alır, bağırmaz, ben dısarı cıkarsam cocuklara bakar. Maddiyattan değilde benm ailemin ne mal olduklarını öğrendikten sonra vöyle olduk diyelim

Asgari ücret alırım en fazla hemen nasıl düzen kurayım ki
asgari ucretle iki cocuga bakilmaz kime emanet edeceksin işe gideceksin kardesin kaç yasinda 2 cocuk bakmak eve tıkılmak kolay mi onun icin cocuklarini döverse psikolojileri ne olacak ..
Ailenden ona ne ki ailem sensin ve cocuklarim deyip kinuyu kapatsaydin..Annenin hali veya baban onu ilgilendirmez..2 cocuk var ortada..Vurmamana sevindim sakın sakın olmasın strese girersen de duvara vur koltuga vur ama minnoslara asla..Eger hemen bosanmicaksan otur o evde bir sure daha idare et..Hic muattap olma sakin ol karsilik vermissin zaten aferin eline saglik
Hayirlisi olsun diyelim ..

Terapiyi kabul eder.
Evet annemin yaptıkları iki hamilelik iki tane tek basıma kimsesiz geçirdğim ağır lohusalık onun aile baskısı yıprattı.. terapiye giderim sırf çocuklarım için ama hangi terapi hangi ilaç ben bir anneyim onun namusuyum bana kaltak demesini sindirir? Hangi ilaç yol paranı veriyim s.. git demesini unutturabilir.. saçlarımdan sürüklenerek dayak yedim bu benim için çok ağır ama inan iki çocuk annesi ve onun çocuklarının annesyken bana kalktak demesi kadar acıtmadı yumrukları

Tenimde darbe izi yok diye düşünüp doktora gitmemeniz hata.tekrar olursa darp raporu almalısınız.ailenizin yanına gidemeyecekseniz ilk etapta çocuklarla sığınma evine yerlesebilirsiniz.dava açarsınız darp raporu olduğu için ve çocuklarınız küçük olduğu icin velayeti de alırsınız.ama yine şunu da söylemeden duramayacağım 5 yıllık evlilikte hemen 2 çocuk niye bu acele niye? kusura bakmayın dayanamıyorum bu acelecilige.Allah yardımcınız olsun.

Biri 1.5 yasında diğeri 6 aylık. Çalışmama müsade etmiyor boşanırsan çalışırsın anca yor.. mal varlığı çok ama hepsi babanın üzerine

Çok küçükler, yaş farkı da çok az. Böyle bir sorumluluk ve stresle iki tarafın da sorun yaşamaması çok zor. Siz yine de rapor alın, şikayet etmezseniz bile bulunsun. Madem durumu iyi lütfen bakıcı, yardımcı isteyin. Çocuklara çok düşkün belli ki, altı üstü bi çocuğa kızmanızla böyle yaptıysa daha neler yapar düşünemiyorum. Boşanmayacaksanız mümkün olduğunca bulaşmayın, çalıştırmıyorsa her ay belli bir miktar para vermesini isteyin. Gizli gizli biriktirin. Şartlarınız elverdiğinde de boşanın lütfen. Bunlar sineye çekilecek şeyler değil.

İlk üç yılımız güzeldi.. ben cok yıpranmamıs tahammülümün çok bitmediği için idare edebiliyordum. Bebeğimiz olmadı gittik tüp bebek yaptırdık. Ben hasta oldum bu adam beni sırtında tuvaletlere taşıdı.. sabahlara kadar başımda bekledi. Banyomu yaptırdı.. tüp bebek iğnelerimi ben korkuyorum diye kendi elleriyle vurdu. Ne bir dayak ne bir küfür yoktu mutluyduk. Benim umudum vardı aile olabileceğimizi sanıyordum. Sonra ben anne oldum. Müthiş gazlı sürekli ağlayan, emmeyen asla uyumayan bir bebeğim varken bir kerelik ihmalkarlıgı yüzünden tekrar anne olacagmı öğrendim. Aldıramadım.. kıyamadım.. sonra doğurdum.. ana yok baba yok tek başıma iki sezaryen iki lohusalık.. birini ayağımda salladım birini emzirdim bütün gece.. ben bu adamdan değil dayak yemek bir küfür yeseydım ona değil tüp bebekle cocuk yapmak koynuna dahi girmezdim!

Çocuklar için sabredin bence kadinn siginma evleri var ama zor olur.Is arasaniz bulsaniz bile masraflara yetişmeniz zor olur asgari ucretle.iyi tarafından düşünemeye çalışın aldatması yok ickisi yok ilk 5 yıl oturma süreci derler evlilikte.eşiniz izin verirse bayan bir psikologa gidin devlet hastanelerinde var.

Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun gerçekten. Ama sanırım yapılcak en doğru şey kardeşini alıp biran önce iki koldan çalışıp yeni bir düzen kurmak. Bu arada ayakların üzerinde durduğunu kanıtlayıp çocuklarınıda alırsın bir süre sonra. Katlanırım sabrederim diyorsan terapi falan deneyin bilemedim. İnşallah huzurlu günlerin olsun.

Zaten bu adam dövüyor sürekli beni..
Şuan gidip rapor alsam şeytan babasıda alır oğlunu rapor alır. Heryerini tırmalamşm kan olmuş.
Neden her öneriye kapalısınız? Darp raporu alın diyorlar iz yok onlar da alır diyorsunuz. derneğe gidin diyorlar eşimin ailesi bilmem ne der diyorsunuz annenizin babanızın yanına gidin diyorlar annem ahlaksız diyorsunuz.anne babanızın özel hayatı velayeti etkilemez diyorlar annemden dolayı çocuklarımı benden alırlar diyorsunuz. Çözüm istemiyor musunuz

Kimse için işinizi gücünüzü bırakmayın nolursa olsun çalışın dediğimizde burda bizden kötüsü olmuyo işte.Sizin için üzüldüm keşke böyle olmasaymış boşanmaktan başka çareniz yok zaten.

Bak canım bukadarini değil ama bir benzerini yaşayan birisi olarak yazıyorum. O gece canlandı gözümde çok zor bir durum Allah yardimcin olsun. Eğer gerçekten kararın gitmekse gemileri yaktiysan (bunu sormamin nedeni iz yok seklinde kendini vazgecirmeye calisiyorsan yapma) hemen polise git ve darp raporu al.Vucudumda morluk hemen oluşmaz onlar birkaç gün sonra çıkar ortaya. Olay bugunmu oldu. Merak Etme onlar yani doktorlar anlıyor görüyor. Hemen uzaklaştırma kararinida cikartabilirsin. Ve o rapor bosanmada çok işine yarayacak.

oturup hiç neden diye konuştunuz mu ? iyi zamanlarınızda nasıl
İyi zamanlarında iyidir
Ne istesem alır ne kadar para istersem verir( aptal kafam hep harcarım bir tl kenara atıyım demedim) kendine almaz bana alır. Tatlı dille ona yaptıramayacagm hiçbişey yok. Ama işin içine ailesi girince beni ayaklarının altına alıyor onlara saygızlık olmasın diye beni parçalıyor.. özür diliyor haklısın diyor ama yine aynı. Babası koynuna girme dese girmeyecek! Artık tatlı dilin güzel sözün bir önemi yok..ne bu yediğim dayağı, nede kaltak kelimesini ettikten sonra koynuna girip ona kadınlık edemem artık

Yazmışlardır muhakkak ama darp raporu almak için bir yerinin morarmasına gerek yok. Gidip rahatlıkla alabilir ve süründürebilirsin. Çok geçmiş olsun ve sen kaltak değilsin. Cennet ayaklarının altında senin unutma bunu. Bir şerefsiz sana o..pu dedi diye öyle olmuyorsun değersizleşmiyorsun.

Kınayanların kendi başına da gelir onları boşverin. Üzücü bi durum Allahm yardımcın olsun

Darp raporu almak niyetim çünkü bunu kullanacağım, hak bilmem hukuk bilmem ben soruyorum? Bende iz yok ama onda var onlarda bana karşı kullanabilir mi diye? Bu kadın saldırgan cocuklarada böyle vuruyor diye yalan söyleyebilirler mi diye düşünüyorum? Ben bir anneyim bin düşünüp bir hareket etmek zorundayım her öneriye evet dersem ne olacak? Ailemin yanına gitmemi kimse önermedi ben gidicem annem ahlaksız bu ıspatlanınca cocuklarımı benden alırlar mı diyorum? Nereden biliyosunuz sabah benim ailemin yanına girmeyecegmı? Rapor almayacagmı? Şuan çok sinirli ve kırgınım bir adım atacagım en mantıklı olanı seçip anlatabildim mi?

Ne güzel dedin yüreğime dokundun .. ben kaltak değilim cennet benim ayaklarımın altında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…