ahlaksız bir anne, dayak atan kaltak diyen bir koca. Avukat veya bilgisi olan cevaplar mı?

Düm
dün oldu olay anlaşılır tabi.. kadının ifadesi esastır.. ordan da uzaklaştırma aldırın bence.. o gitsin evden..
Bir alt katımda anası babası var oğlu uzağa gitse babası başıma çöker. Uğraşamıycam.. raporu alıp cıkıcam bu evden. Çocuklarımı vermeyecek polis çağırıcam.

Evden cikarken sakin cocuklari birakmayin. Almaniz cok zor olur. Siginma evine gidin gerekirse.

Zaten bu adam dövüyor sürekli beni..
Şuan gidip rapor alsam şeytan babasıda alır oğlunu rapor alır. Heryerini tırmalamşm kan olmuş.
Sizin rapor aldığınızı nerden bilecekler ki siz rapor aldığınızı söylemedikten sonra.Elinizde bi kozunuz olsun zaten suan evden çıkıp gidemiyorsunz.Siz harekete geçene kdr izleri kaybolmuş olur.Ya o sizden önce davranıp aldıysa bu raporu.1-0 yenik duruma düşmeyin.

Allah yardımcınız olsun öyle üzüldüm ki
Sizi kınamak ayıplamak yetmek ne haddimize lütfen öyle düşünmeyin kurban olduğum rabbim şu mübarek ay hürmetine size bir kapı açsın sizi feraha çıkarsın şu an bir dilek hakkım varsa bir duam kabul olacaksa sizin feraha çıkmanızı dilerdim
Ne olursa olsun güçlü olun Allah’a sığının
Allah sizinle olacaktır

Ne iyi insanlarsınız..
Allah razı olsun..
Belki birinin duası kabul olur feraha cıkarım.. iyi ki varsınız

Gidip darp raporu alin kimse dayakci bi babaya velayet vermez elinizde buyuk kanit olur ayrica annenizin ahlaksizligini nasil kanitlicaklar allah askina hicte kanitliyamazlar iftira der gecersiniz alin cocuklarinizi gerekirse siginma evine gidin

Bir alt katımda anası babası var oğlu uzağa gitse babası başıma çöker. Uğraşamıycam.. raporu alıp cıkıcam bu evden. Çocuklarımı vermeyecek polis çağırıcam.
Cnm polis cagirsanda cocuklari alamayabilirsin cunku velayet davasi gorulmeden cocuk anne babanin ortak cocugu polia karisamaz bence cocuklari alin cikin parka goturuyomus gibi yada dolasmaya cikiyomus gibi esiniz bilmesin zira velayet davasi gorulene kadar eger vermezse ayri kalirsiniz

Hicbir iziniz olmasa da darp raporu alabiliyorsun devlet hastanesinden onu aldiktan sonra karakola gidin 6 ay uzaklastirma verdirin. Rahatsız edecek gibiyse sizi koruma talep edersiniz. Kardesinizi yaniniza alin bir ise basvurun. Bundan sonra avukata basvurup maddi manevi tazminat acin hakaret ve dayaktan dolayi.Aileniz pek iç açıcı degilmis. Biraz guvenin kendinize

Polise git darp raporu al...
Kimsesiz değilsin Rabbin ve çocukların var...
Allah mazlumun ahını yerde bırakmaz
"Korkma! Allah seninle beraberdir"....

1+1 ev tutun ise girin asgari ücrette olsa ucuz kiralı evlerde oturup geçinebilirsiniz. Kardeşinizi alın yanımıza o baksin çocuklara.allah yardımcın olsun canım.dua edecem sana.

Once bi is bulun tabi esinizin haberi olmasin.isinize yakin bi ev bulun kucukte olsa bisey olmaz.toplayin esyalarinizi tasinin oraya.kardesinizi alin yaniniza cocuklara bakar siz isteyken.sonrada bosanma davasi acin nafaka falan da isteyin.korkmayin cocuklarinizi alamaz sizden.ailenizin yanina falanda hic ugramayin bile onlarin kendine faydasi yok.kadin isterse yapar evet cok zor ama basarabilirsiniz.pislik kocanizin derdini cekmekten daha iyidir en azindan mutlu olursunuz

Alabildin mi rapor ? Son durum nedir balkupuu merak ettim seni
Hayır alamadım. En yakınımdaki hastaneyi aradım ve hemşire arkadasımı.. morluk olmadan darp raporu veremeyecegını söyledi.. diğeri ise darp raporu alabilsem bile direk polise gideceğini söyledi. Polise gitmeyi göze aldım kopsun kıyamet dedim! Eş müsveddesi ( dün boşol boşoldedi hala kendisini kocam zannediyor) anladı eve giremeyeceğimi söyledi.. bir kaç altın bileziğim setim vs takılrım var onları güvenli bir yere vermeden ve kesin olarak darp raporu almadan bu evden gitmeyeceğim.. tekrar el kaldıracak olursa ilk işim hastaneye gitmek olacak morluk vs olmadan da hastaneye gidip rapor alabileceğimi bilseydim asla bukadar gecikmezdim.. dinen ve benim için bu evlilik bitmiştir. En fazla o güne kadar biraz birikim yapıp kendimi boşanmaya yeni hayata hazırlayacağım..

Hakkında hayırlısı olsun balkupuu inşallah kurtuluş gününe kadar sabrın çok olur eğer o evden çıkarsan asla çocuklarını almadan çıkma..
Allah feraha ulaştırsın

Çocuklarımı almadan burdan gidersem öldürürm kendmi..

Ölümü çıkar aklından çocukların için yaşamak güçlü olmak,mutlu olmak zorundasın...
Tut ki zorla attı seni polise gidersin her türlü çocuklar sana verilir zaten...
Onlar ve kendin için ayakta durmak zorundasın unutma..

Önce gidip bir darp raporu al ,morluga gerek yok .sonra eşini şikayet edip evden uzaklaştır ,evinden çıkma .kardeşini çağır çocuklarına baksın sen bir iş bul çalış .yeterince para biriktirdiginde ev tutar ,çeker gidersin ordan .konunun gerçek olabileceği ihtimalini düşünerek yazdım .umarım gerçek değildir .o aileni de Allah bildiği gibi yapsın .kocan olacak öküzün yatacak yeri yok zaten hicbirsey demiyorum .ona çanak tutan ailesi de aynı şekilde ..

Keşke bilseydim morluk vs olmadan rapor alabileceğimi.. şimdi bu evden gitmek istiyorum.. mutfak dağınık, ev toplanacak hiçbirşeye süremiyorum elimi.. toparlansam gitsem bu evden her geçen dk boğuyor beni.. ama onca dayak yemişim yanına kalsın istemiyorum.. 5 yılımı vermişim bir taksi parası alıp gitmek istemiyorum bu evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…