ahlaksız bir anne, dayak atan kaltak diyen bir koca. Avukat veya bilgisi olan cevaplar mı?

Canim ya kıyamam sana. Cok üzüldüm. Kalbim ve duam seninle. Tek diyecegim cocuklarin icin dik dur lutfen. Onlar Allah in bize emaneti

Önce sakinleşin
Evinizde sakince bakın altını çiziyorum sessizliğini hiç bozmadan cocuklarınla yasamınıza devam edin
Bakalım günler geçtikçe esiniz ne yapacak

Annen ne olursa olsun
Her ne olursa ..
Kimse seni annenden ve ailenden oturu yeremez
Ne biz yerebiliriz ne o assagilik kocan olacak insan musvettesi..
Ailenin yanina git diyemiyorum cunku biliyorum ki burada da olsun dayak yemekten iyidir veya kocan kadar koymaz diyenler cikacaktir. Gorunen hic oyke olmuyor iste..
Sen dogrusunu bilirsin
Guclu ol , dik dur sana dua edecegim..

Darp raporu için morluğa gerek yok, ayrıca eşinizin de alacağını düşünüyorsanız o çiziklerin saldırı sonucu mu kendini savunma sonucu mu oluştuğunu doktorlar da polis de az çok tahmin edebilir. Sizin probleminiz kafaya koymamış olmanız. Cesur olun, bi yola çıktıktan sonra insan herşeyin üstesinden gelebiliyor. Önceden çalılıyorsanız yine iş bulur kendi düzeninizi kurarsınız. Şimdilik idareten neler yapabileceğinize bakın ve bir an öncr şikayetçi olup boşanın. Bugün size yaptığını yarın çocuğuna da yapabilir.

Çalışırsan gider boşarsın diyor nasıl çalışayım birikim yapyım

Bu cümleyi eşiniz mi kurdu? Kendisinin nasıl bir pislik olduğunun farkında demek ki...
O kadar sinirliyim ki... Lütfen intihar falan düşünmeyin. 2 küçük bebeğiniz var, size ihtiyaçları var.
Hukuki olarak yardımcı olamayacağım üzgünüm, bilgim yok. Ama görünür iz olmasa bile darp raporu alınabiliyor diye biliyorum. İç dokudan vs anlıyorlar sanırım.
Ama şunu bilin her sorunun altından kalkabilecek güçtesiniz. Yeter ki doğru adımları atın. Bir kadın dayanışma derneğinden yardım alabilirsiniz. Onlar yol gösterirler.
Dilerim bir an önce kurtulup evlatlarınızla çok mutlu günler yaşarsınız.

Avukat mısınız? Kesin mi? Eğer çocuklarmı benden kopartırlarsa ben yaşayamam onlardan baska kimsem yok
Bir arkadaşım adliyede pedagog. Böyle velayet davalarına bakıyor. Bazan konusu geçiyor. Çocuğa bakamayacak derecede engeli yoksa anneye verir mahkeme. Zeka özrü, ağır psikolojik rahatsızlıklar uyuşturucu kullanımı gibi. Merak etmeyin.

Darp raporu için morluk olmasına gerek yok, doktorlar anlar ve yazarlar. Gidip şikayet etmen gerekiyor ki çocuklarını elinden alamasın. Ayrıca çocuklarımı alırLAR diye çoğul konuşmuşsun da anne babası hayattayken baba tarafından biri çıkıp çocuğun velayetini alamaz.

Okudugum konu gercek olmasın dedim ama üzüldüm sizin için.. Allah yardımcınız olsun

Allah yardimcin olsun.Çocuk yemek yemiyor diye bagirmistim sonra siddet uyguladi demissin.Hersey cocuklardan sonra oldu diye de vurgulamissin. Bu konuda hastalikli bir hassasiyeti olabilir mi esinin?Çocuklarina karsi nasil bir baba? Onlara siddet uyguluyor mu? Umarim en dogru yolu bulursun.Çok üzüldüm...

Son düzenleme:
Canım Allah yardımcın olsun. Sakın hayattan umudunu kesme. Düşmez kalkmaz bir Allah. Herkes bir şeyle sınanıyor. Sen güçlü bir kadınsın. Biraz sık dişini. Paranı biriktir. Yuvana çeki düzen ver. Kurtul hepsindenn.

Bu arada eslerinize ailenizi, annenizi,babanizi kötülemeyin.(ne olursa olsun) sirlarinizi vermeyin.böyle zamanla koz olarak karsiniza çikar.yaralariniza tuz basarlar.Bazi insanlar ve hayat cok acimasiz.Evlatlarin icin güçlü mantikli ve hayatta kal.

Çok ama çok güç bir durum. Allah yardımcınız olsun. Ama sizin aynı çatı altında durmanız artık sağlıklı değil. Birikim gerekiyor evet birşeyler yapabilmek için ama şöyle bir durum da var boşanırsanı geçiminiz için nafaka vermek durumunda, çocuklar için bunu yapacaktır o kadar düşkünse.
Bir de evlat anneden ayrılmaz. Özellikle buna mani olacak bir durum yoksa.
Aman çocuklarınızı annesiz bırakmayın. Bu hayatta aç kalınıyor, mahrum kalınıyor, parasız kalınıyor ve hatta babasız da kalınıyor ama annesiz kalmamalı hiçbir çocuk.
İnşallah hayırlısıyla bu kötü ve tatsız durumunuzu çözer ve yavrularınızla güzel yarınlara kavuşursunuz. Tüm kalbimle söylüyorum dua edeceğim sizin için.

Esiniz annenizin durumunu biliyorsa ondan o lafi size cok kullaniyor olabilir uzucu ama kafalari oyle calisiyor.

Okuyunca uzuldum insallah guclu durursaniz guzel kapilar acilir feraha cikarsiniz Allah yardimciniz olsun.

Annen bu kadar ne yapti ?
Allah yardimcin olsun uzuldum
Esinin maddi durumu iyiyse mahkeme nafaka baglar cocuklari zaten sana verirler. Cok kucukler cunku.

Benim çocuklarımın da yaşları birbirine yakın, yardımcın da yok, gergin olman çok normal... severek evlendik diyorsun, ailenin durumunu öğrendikten sonra eşinin davranışları değişmiş, önce terapi yolunu denesen, şu an çok kızgınsın, haklısın da... ama herkesin dediği gibi o raporu mutlaka al, cebinde dursun... Aslında en baştan kayınvalidenlere uzak bir yerde oturabilseydiniz keşke...analarının büyüyememiş pamuk prensleri

İyi geceler , öncelikle başınıza gelenler için çok üzgünüm.Daha avukatlık stajımı başlatmadım ama hukuk mezunuyum. Çocuk velayetin de gözetilen tek ve en önemli şey “ÇOCUĞUN ÜSTÜN MENFAATİDİR “ ! Bunun dışında hiçbir şeye bakılmaz . Çocuğun üstün menfaati sizinle kalması ise çocuğun velayeti size verilecektir. Ben annenizle kalmanızın vs bu durumla alakalı olacağını düşünmüyorum . Çok geçmiş olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…