ahlaksız bir anne, dayak atan kaltak diyen bir koca. Avukat veya bilgisi olan cevaplar mı?

Ayrıca eşinizin durumuna göre dava sonuçlanana kadar mutlaka nafaka bağlanacaktır .

Bu şiddetin mazereti, sebebi vs. olabilir mi? Siz bu soruyu sordunuz ama ben utandım.

İlk 3 sene ortada birşey yok dikkatinizi çekerim. Tabi ki şiddetin mazereti yok ama sebepleri var. Farkında mısınız bilmiyorum ama şu an karı- koca ikisi de psikolojik olarak iyi değiller. Ve bu şiddetin devamı gelecek şimdi çocuklara bağıran bir anne var ilerde çocuklara da şiddet uygulayacak. Ayrıca kadın da eşine şiddet uygulamış , ne diyor hastaneye gitse her tarafı kötü alır darp raporu diyor. Biz şiddete sadece kadınlar uğrayınca mı karşı olacağız?

Gayet açık arka arkaya gelen iki hamilelik ve annesi ile yüzleşmesi gereken durumlar psikolojisini bozmuş iki tarafında. Terapi alıp sakin kafa ile karar vermeleri lazım. İkisinin de.

Boşanmak zaten bir seçenek. Ama ben senin yerinde olsam bir terapiye başlarım aynı zamanda evliyken biraz kenara para koymaya da çalışırım. Baktın olmuyor unutamıyorsun düzelme yok o zaman aç boşanma davası . Ama en azından kafanı toparlamış olursun. Terapinin gücünü azımsama lütfen.

Tekrar şiddet uygularsa avazınız çıktığı kadar bağarıp ağlayın sonra polis Çağarın komşunuz varsa şahit gösterin şiddetini uzaklaştırma isteyin polis tutamaklarını da mahkemeye delil olarak sunun

Morluga gerek yok hemen darp raporu alın sikayet edin bakın bakaĺım doverken ki erkekligini görücekmisiniz kalıcak yeriniz yoksa bulundgunuz sehirde kadın konuk (sıgınma evleri) evleri vardır polisle gidebilirsin

annenizin ahlakindan dolayi cocuklarinizi alamazlar.anne cocugu babaya vermek istiyorum demedikce alamaz onu unutun.keske annenizin hatalarini esinize hic soylemeseydiniz cok yanilmissiniz orda.cunku cogu erkek bunu geri yuze vuruyo marifetmis gibi.bide alkolik babam demissiniz anneniz belkide kacisi boyle buldu kendince hemen yaftayi yapistirmayn.sonucda anneniz sizin.biraz kocanizi kiskirtmissiniz alirim essek gibi verecen diyerek.muhtemelen ondan oncede biseyler soyledin o sana sen ona diyince uzadi sinirler kabardi.bu durumda bi taraf konusurken sessiz kalmak gerekirki cinayet bile cikabiliyo boyle karsilik verildigi anlarda.bosanin is bulup kardesiniz baksin cocuklariniza bi sure zorlanacaksiz bunu goze alin sonra guzel gunler geliyo

Önce bakıcı iste kafani toparla sonra hal caresi bulunur. O kadar benzettim ki kendime sabret simdilik. Ahh ne sövesim var esine ve ailesine

Eşinle bir şekilde geçim kurmaya calis.
Cocuktan sonra evlilik şah zor oluyor.
Esinin yanında çocuklara bagirma, yemiyorlarsa zorlama,

Bizde de böyle şeyler den kavga çıkardı.
Baktım olmuyor, eşim yokken bildigimi okuyup o varken onun kizmayacagi şekilde davranmaya çalıştim.
Allah yardımcın olsun.
Annenin yanına dönme.
2 bebekle calissan paran bakıcıya gider.
En mantiklisi evde kalıp eşin huyuna hore davranış serfilemek gibi.

Darp raporu almaya gitseydin koşa koşa
Derhal polise git
Can güvenliğinin olmadığını tehdit edildiğini söyle
Seni kadın sığınma evine yerlestirmelerini iste
Çıkamıyorsan evin o halini dövdüğü fotoğrafları çek hepsini ve sakla
Allah yardımcın olsun

Bence eşini anlıyorum. Cumku aynısı bende vardı. Çocuğu banyo yaptirirken ağlasa cocuktan çok o bagirir, zorla yemek yedirsen bağırır vs...
Yani bu gecici bir surec

Şu an beddua etmek istemiyorum ama Allah o kayinbabanin ve kocanın mustehakini versin
Mazlum birini görünce sahip çıkacaklarına kendileri zalim olmuş

Pislik kocan biliyor ki sen çalışmaya başlarsan ne dayağına ne hakaretine susmayacaksin cekip gidemeyeceksin
Bu yuzden istemiyor çalışmani

Şimdilik gizlice darp raporu al kimseye bir sey söyleme onuda gizlice evde sakla
Benim yakin akrabanin kocası böyleydi yapmadığı aşağılıklik dayak başka kadın kalmadi
Yakin akrabam yuvam yıkılmasın darp raporu alırsam adamin siciline işler memur işten atılır deyip durdu
En son dayanamayıp boşanma davası acti adam kadından once gidip darp raporu almış meğerse
Kadının öfkelendigi kavga ettikleri her şeyi videoya almış kadın mahkemeden haksız çıktı resmen
O yüzden hic erteleme
Oradan buradan sana verdiği paralari asla harcama hep bir tarafa sakla

Esinizin bi takim hakaret ve yanlis davranislarini yada siddetini bi sekilde kameraya alirsaniz bosanirken cok kolaylik olur size maddi tazminat acarsiniz o paraylada hayatinizi kurarsiniz.sayet aldatma yada baska kadinlarla yazisma falan varsa onlarinda resmini cekin

aynen öyle kendileri zalim oldu ama sorsan ben nankörüm.. ihtiyaçları karşılamak eksik olanı almak ona göre adamlık olması gerekenin çok fazlası.. dün saat çok geç oldugu için çıkamadım. Şuan gidip alsam verirler mi

Bırakın annenizin özel yaşamını, siz genelevde çalışıyor olsanız bile çocuklarınızı alamaz. Derhal iş bulun ve ayrılın.

Bilemeiyorum ama bir iki gün geciktirmemek gerektiğini biliyorum
Doktorlar öyle söylüyordu

Verirler röntgen vs çekip ufacık çizik bile olsa verirler
çok üzüldüm hem size hem çocuklara Allah yardımcınız olsun ama o evde durmak herşeyden daha kötü olmalı. Çocuklarınızı hemen yanınızda götüremesenizde ayaklarınızın üstünde durduğunuzda ve bebekler küçük olduğu için mahkeme size zaten verir siz önce kendi canınızı kurtarın ordan.

Polis çağır sen niye gidicekmişsin o pislik gitsin evden.. sende kardeşini çağır beraber yaşarsınız..

Polis çağırsan o seni götürür hastaneye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…