ahlaksız derler mi?

kızlar merhaba daha önce bir konu açmıştım sevgilimle aramda 16yaş var diye. Herkes çok olmaz demişti bende farkına vardım artık olmayacağını. Aynı işyerindeyiz bu kişiyle ve bu patronun kardeşi. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım olmayacağını biliyorum ama aynı ortamda durmak istemiyorum psikolojim acayip bozuldu çalışamıyorum sürekli ağlıyorum işten çıkmaya çalıştım fakat izin vermiyorlar sözleşme bitmeden. ve bitmesine iki ay var. bu durumu ablamla paylaştım gelip konuşayım abisine herşeyi anlatalım böyle bi durum olmuş aralar'nda duygusal birşey geçmiş aradaki yaş farkı çok kardeşim pişman olmuş aynı ortamda olmaya dayanamıyor işten çıkarın diye. ama bu durum anlaşılırsa rezil olur muyum sizce ahlaksız gibi bir duruma düşer miyim ki ama sonuçta ikimiz de bekarız.
O ne der, bu ne der diye düşünmek ancak seni yıpratır. İsteyen istediğini desin, önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin ve ne olarak gördüğün. Sevmek ve sonrasında istememek gayet olağan şeyler. Bu insanı ahlaksız yapmaz. Her ilişki evlilikle sonuçlanacak diye bir kaide de yok. Olmamış ve bitmiş bu kadar. İçini ferah tut ve görmezden gelmeye çalış. Aklında bu konu oldukça orda durman sana zarar verir.
Güzel bir hayat diliyorum 💓

baka
O ne der, bu ne der diye düşünmek ancak seni yıpratır. İsteyen istediğini desin, önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin ve ne olarak gördüğün. Sevmek ve sonrasında istememek gayet olağan şeyler. Bu insanı ahlaksız yapmaz. Her ilişki evlilikle sonuçlanacak diye bir kaide de yok. Olmamış ve bitmiş bu kadar. İçini ferah tut ve görmezden gelmeye çalış. Aklında bu konu oldukça orda durman sana zarar verir.
Güzel bir hayat diliyorum 💓
ablam konuşmalı mi sizce peki

baka
ablam konuşmalı mi sizce peki
Araya birini sokman (ablan ya da bir başkası) çok uygun olmaz gibi, çünkü bu senin ilişkindi ve sorunu sen yaşadın. Sana verdiği zararı en iyi sen bilirsin çünkü senin hislerin, senin duyguların ve bedenin çekti ızdırabı. Eğer konuşması gereken biri varsa bu sensin. Nedense iş yerinden erken ayrılman taraftarı değilim. 2 ay sen düşündükçe 2 Asır gibi gelir. Kafanı dağıtacak şeyler bulup, bu durumun geçici olduğuna inandığın sürece 2 ay 2 dk gibi gelir.
Kendine güven ve sabırlı olmaya çalış. Ayrılık sonrası travmaya kendin baş etmek zorundasın. İleride aynı şeyi tekrar yaşamanı istemem fakat bilemeyiz seni nelerin beklediğini. Her defasında kaçış yolunu seçmeye sevk eder bu durum seni. Kaçma lütfen. Devam et hayatına.

yaş farkı evet fazla ama bunda ahlaksızlık olarak adlandırılacak bir şey yok ki. boş verin kim ne derse desin, ağzı olan konuşuyor zaten.
ayrılık çok mu yeni? ilişkiniz ne kadar sürdü? bunlara bağlı olarak şu an orada kötü hissediyor olmanız çok normal bence.

bu ahlaksızlık degıl kı :)
yas olarak uygun olmadıgınız ıcın gorusmeyı kesıyorsunuz ahlaksızlık bunun neresınde :)

kızlar merhaba daha önce bir konu açmıştım sevgilimle aramda 16yaş var diye. Herkes çok olmaz demişti bende farkına vardım artık olmayacağını. Aynı işyerindeyiz bu kişiyle ve bu patronun kardeşi. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım olmayacağını biliyorum ama aynı ortamda durmak istemiyorum psikolojim acayip bozuldu çalışamıyorum sürekli ağlıyorum işten çıkmaya çalıştım fakat izin vermiyorlar sözleşme bitmeden. ve bitmesine iki ay var. bu durumu ablamla paylaştım gelip konuşayım abisine herşeyi anlatalım böyle bi durum olmuş aralar'nda duygusal birşey geçmiş aradaki yaş farkı çok kardeşim pişman olmuş aynı ortamda olmaya dayanamıyor işten çıkarın diye. ama bu durum anlaşılırsa rezil olur muyum sizce ahlaksız gibi bir duruma düşer miyim ki ama sonuçta ikimiz de bekarız.
abinin zaten haberi vardır merak etme:)

Bu kadar mutsuzsan geri barış madem
Evet yaş farkı biraz fazla ama herkesin hayatı aynı değil sonuçta herkes yaşıtıyla olacak diye bir şey yok
Özlediysen seviyorsan barış derim
aslında ayrıldık sayılmaz yani ben sürekli karar degistiriyorum bi ayrılıp bi barışıyoruz oda en sonunda kızdı sürekli fikirlerin değişiyo diye şu anda bende ne yaptığımı bilmiyorum ki çok kararsizim annem duysa asla izin vermez böyle bi ilişkiye

yaş farkı evet fazla ama bunda ahlaksızlık olarak adlandırılacak bir şey yok ki. boş verin kim ne derse desin, ağzı olan konuşuyor zaten.
ayrılık çok mu yeni? ilişkiniz ne kadar sürdü? bunlara bağlı olarak şu an orada kötü hissediyor olmanız çok normal bence.
aslında ayrıldık sayılmaz yani ben sürekli karar degistiriyorum bi ayrılıp bi barışıyoruz oda en sonunda kızdı sürekli fikirlerin değişiyo diye şu anda bende ne yaptığımı bilmiyorum ki çok kararsizim annem duysa asla izin vermez böyle bi ilişkiye.iki yıldır beraber çalışıyoruz beş aydır birlikteyiz

aslında ayrıldık sayılmaz yani ben sürekli karar degistiriyorum bi ayrılıp bi barışıyoruz oda en sonunda kızdı sürekli fikirlerin değişiyo diye şu anda bende ne yaptığımı bilmiyorum ki çok kararsizim annem duysa asla izin vermez böyle bi ilişkiye.iki yıldır beraber çalışıyoruz beş aydır birlikteyiz
yani ama bu durum daha çok sizinle alakalı değil mi? ikiniz de yetişkin insanlarsınız, annenizden önce siz ne düşünüyorsunuz, ne istiyorsunuz, önemli olan o. yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla yaş dışında bir sıkıntınız yok çünkü. ciddi başka bir problem yoksa her şey halledilir.
siz de seviyor musunuz, sevmiyor musunuz, tam anlayamadım ama :/ ama seviyorsanız ve beyefendi ile alakalı başka bir "sorun" yoksa, 16 yaş çok da sorun yaratmayabilir bence.

Ahlaksız olacak bir durum yok ki.İkiniz de bekarsınız.En fazla yaş farkına takılırlar,onu da zaten göze alarak ilişkiye başlamışsınız.Kimseyi ilgilendirmez ki

2 ay kalmış
kimse birşey duymadan devam edin
ayrıca kardeşinin ne olduğunu kiminle olduğunu abisnin bilmeme ihtimali varmı ?

ablaniz niye patronla cikartsin diye konusuyor? duyulursa kotu olur gibi tehdit ediyorsunuz diye algilanir bu durum. kendi isinizi kendiniz gorun.

Yani ben size diyecek bisey bulamadım. Bunda depresyona girecek ne var. Hayatınızı siz kendi ellerinizle sıkısıkı tutun. Güçlü olup kararlarınızı sadece kendiniz verin. Gerçekten uyumluysanız sizi gerçekten mutlu ediyorsa sırf "yaş farkı" sebebiyle ayrılmanız ne kadar saçma. Bir de ahlaksızlık demişsiniz. Ben sizin yeterince olgun düşünebildiğinizden emin değilim.. seçtiğiniz hayatı yaşayacak sizsiniz, buradaki üyeler değil. Burada yapılan olumsuz yorumlar yüzünden ayrıldım diyerek de milleti zan altında bırakmayın. Tamam yine görüs alırsınız ama son karar da sizindir.. 2 ay dişinizi sıkıp cıksanız bile o bey eminim aklınızın bir kösesinde kalacaktırve depresyonunuz belki de hayat boyu devam edecek. Bence bir oturun +ları ve -leri ile beyefendiyi tartın da bir karar verin biran önce. Adamın elinde olmayan bir "özrü" doğum tarihi yüzünden ahlaksız olarak addedmeyin.

Ahlaksızlık olan kısım hangisi?
Sevgilinizin olup ayrılmış olmanız mı? Hayır,bu gayet normal.
Yaş farkı mı? 15 yaş büyük benden eşim. Evet evlendikten sonra bazı sorunlarımız oldu ancak düzeltemeyecek bir durum şükür ki hiç olmadı.
Yaşıt olan birçok çiftten daha iyi bir çiftiz. Bu da ahlaksızlık değil yani.

Nesi ahlaksizlik. Bence iki ay iliskinize firsat verin. Bakin huylarina uyacak mi bakalim size? Hemen evlenmiyorsunuz ya. Bu kadar uzulerek ayrilirsaniz iciniz de kalir. Buyutursunuz kafanizda. Ahlaksiz bir durum yok. Yas farki evet cok ama her yasitinizlada anlascaksiniz diye bir kural da yok. Tabi buradaki yorumlara ya da baska yorumlara bakarak degilde kendinizle basbasa kalarak neyi istediginizi neyden mutlu olacaginizi dusunerek kararinizi alin lutfen. Yoksa sevgili olursunuz bir sorun cikar buraya deneyin demistiiz simdi cok mutsuzum mu yazacaksiniz? Lutfen kendi hayatinizin sorumlukugunu alin. Ablayi da devreye koymayin. Kendiniz ne istiyorsaniz onu yapin.

Back
X