O ne der, bu ne der diye düşünmek ancak seni yıpratır. İsteyen istediğini desin, önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin ve ne olarak gördüğün. Sevmek ve sonrasında istememek gayet olağan şeyler. Bu insanı ahlaksız yapmaz. Her ilişki evlilikle sonuçlanacak diye bir kaide de yok. Olmamış ve bitmiş bu kadar. İçini ferah tut ve görmezden gelmeye çalış. Aklında bu konu oldukça orda durman sana zarar verir.kızlar merhaba daha önce bir konu açmıştım sevgilimle aramda 16yaş var diye. Herkes çok olmaz demişti bende farkına vardım artık olmayacağını. Aynı işyerindeyiz bu kişiyle ve bu patronun kardeşi. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım olmayacağını biliyorum ama aynı ortamda durmak istemiyorum psikolojim acayip bozuldu çalışamıyorum sürekli ağlıyorum işten çıkmaya çalıştım fakat izin vermiyorlar sözleşme bitmeden. ve bitmesine iki ay var. bu durumu ablamla paylaştım gelip konuşayım abisine herşeyi anlatalım böyle bi durum olmuş aralar'nda duygusal birşey geçmiş aradaki yaş farkı çok kardeşim pişman olmuş aynı ortamda olmaya dayanamıyor işten çıkarın diye. ama bu durum anlaşılırsa rezil olur muyum sizce ahlaksız gibi bir duruma düşer miyim ki ama sonuçta ikimiz de bekarız.
Güzel bir hayat diliyorum