ahlaksiz koca

arkadaslar esiniz komsu kadina asik olsa o kadinin adini geceleri sayiklasa ne yapardiniz

Yuh artık allah ıslah etsin yaa ağzının ortasına vur tekmeyi :banghead:

HTC Wildfire S A510e cihazımdan gönderildi

Saka mi bu?saka degilse sen ne yapman gerektigini bilmiyorsan biz ne diyelim.hayret valla nasil bir akil istiyorsun ki ben anlamadim.

arkadaslar esiniz komsu kadina asik olsa o kadinin adini geceleri sayiklasa ne yapardiniz
Yataktan kaldırır pijamalarıyla birlikte kapı dışarı atar,evdeki bütün eşyalarınıda çöpe atardım,pijaması ile birlikte yalın ayak sayıkladığı kadının yanına gitsin.

Suratına yastık basar aşkını dudaklarında muhurlerdim ...
Yani Oyle yapmak isterdim ama yapmazdım tabi degmez çünkü ...
Bence videoaya çekip izlettirinki inkar edemesin gerisi size kalmış ...

Uykusundan bir güzel uyandırırım..Sorguya çekerim,yoluma bakarım.Zaten iş ad sayıklamaya kadar geldiyse yapılacak şey bellidir.

Cok cirkin bir olay bncede kapinin onune koyun. Nereye gidiyorsa gitsin

pekı sayıkladığı kısının komsunuz olduğunu nerden bılıyorsunuz?
mısal ayse dıye sayıklıyor;tek ayse komsunuz mu?
yoksa komşu ayşe,komşu ayşeee dıye mı sayıklıyor..

Daha ne yapıyım diye soruyorsun ya sana da pess

Bu ne sabır taş olsa çatlar.

Ben olsam boğazına yapışırdım,ahlaksız herif ne olucak.

Boşanmaktan başka bir yok.

Eskiden tanıdığım bir komşumuz vardı,komşunun kocası çok at yarışı oynardı hatta bağımlıyı diyebilirim gece uykusunda oynadığı atın ismini saymış,ayrılda gel Aysel hadi koş Aysel diye falan tabi kadın önce aldattıgını zannetmiş ama adam at yarışı olduğu ispat etmiş,aklıma geldi anlatayım dedim,tabi komşu kadın olayı doğruysa yukarıda yazdığım mesaj geçerli.

oyle ustu kapakli yazmisinki arkadasim cozmek icin muge anliya cikicam birazdann belki isim benzerligi baska bi kadin komsu degil senin kocanmi sayikliyo gece ee sen ne yaptin ole dinledinmi sormadin mi sordun da komsuya asigim mi dedi kafamda deli sorular biraz daha acsan su konuyu iyi olacakk

ister komsu isterse baska kadının adı olsun, anında uykusundan kaldırır sorguya alırdım.
ikna olana kadar da odaya giremezdi. 1-2gun salonda dönsün dursun.
o sure boyunca dusunur, kararımı verdigimde de ilk is evden atardım.

iş yerindeki bir kadınla sorunu olabilir mi? yani aşktan sayıklamak dısında baska bir ihtimal olamaz mı?
ha o sırada ereksiyon halinde mi onu bile kontrol ederdim uyandırmadan once.

Pamuklara saracak değilim ya boşardım savaşırdım diyen olmaz ins. Veya size öyle akıl veren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…