ahlaksiz koca

Yani pek inandırıcı gelmesede eşiniz,kendine yazık etmiş olur ama yinede dikkat edin

Suratina yastik basardim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnsanlar evliyken de başkasından hoşanabilirler. adam komşu kadına platonik aşık olmuş ama bunu atlatmaya çalışıyor olabilir.

kendimi düşünüyorum. tabi istemem asla böyle bir şey yaşamayı ama ben eşimden başkasına ilgi duysam önce bu duyguyu yenmeye, içimde bitirmeye çalışırım. uzak dururum, komşu isem evimi hatta şehrimi değiştiririm.
bütün bunlara rağmen geçmiyorsa, o zaman da eşime haksızlık yapmamak için ayrılırım.

belki o koca da bu aşamadadır.

arkadaslar esiniz komsu kadina asik olsa o kadinin adini geceleri sayiklasa ne yapardiniz

ne yapman gerektiğini biliyosun bence
ben aynen uyandırıp kapının önüne koyardım
ama önce o kadının kim olduğunu ve ilişkileri olup olmadığını öğrenirdim
hatta sesini de kaydederdim sayıklarken

Son düzenleme:
Ahlaksizlara bak yaa ikisininde agzini burnunu dagitirim coook sinirlenirim mumkun degil affetmem. Ikiside gebersinnn boyle seymi olur yaa sinir krizine girmemek elde degil cok uzulurdum

Konu açar açmaz çıkmak da moda oldu.

Hayatim ayseyi de cagiriyim mi aramizda yatsin derdim. Adamin hayatina renk katmak lazim.

Peki esiniz komsu kadinin adini sayiklarken siz ne yaptiniz?
Ya da o komsu kadin olduguna emin misiniz?
Asiksa olay ruyalarda sayiklamalara gectiyse sizin yapacaginiz sey de nettir.
Ayrilmak....

önce iyi bir araştırıp mümkünse takip etmek kocanın davranışlarını hareketlerini gözlem altına almak lazım hatta ve hatta o sayıkladığı kişiyi gördüğünde ne yapıyor nasıl davranıyor onu iyi gözlemek lazım .Eğer ki tam emin olursanız zaten yapılacak çok şey var.

Bizim ne yapacağımızdan önce, sen ne yaptın?

Bir hafta icinde yerimi ayarlar. Maddi manevi hazirliklarimi yapar..Geceye bavulumu hazir eder o uyuduktan sonra cikar giderdim..

Ve geriye bir not.. Komsunla sana mutluluklar dilerim...) güzel bir gunaydin mesaji olurdu kendisine

Çok güzel anlatmissiniz .
Allah korusun..

Konu sahibi arkadaş yazılan yorumları uygulamaya geçmiş olacak herhalde. 2 gündür muhattap olmadığına göre!
Açık açık sorardım rüyasında ne gördüğünü ben olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…