- Konu Sahibi iskenderun
-
Benim çok iyi şeyler yapmayacağım kesinde.
Sizin başınıza mı geldi bu olay?
Bir kadinin basina gelebilecek en kotu durumlardan biri.. kesinlikle bir daha yuzune bakmazdim. Bakamazdim. Allah korusun....
evet bir hafta önce oldu...eşim olacak kişinin o kadına 4 yıldır ilgi vardı ben bunu sezinliyordum eşime ''sen bu kadına aşıkmı oldun ''diye sorduğumda hep inkar etti..en sonunda sabahın 5 inde yakalandı..dişimin ağrısından o gece sabaha kadar uyuyamamıştım..o gece duydum...aynen şöyle diyordu eşim uyurken..(üç s yaz gönder seni seviyorum sibel)kaldırdım o an uykusundan ..dedimki ya ne namussuz milletsiniz aynen sayıkladığı sözleri söyledim böyle böyle dedin dedim..utandı o günden beri benden çekiniyor..bu komşu kadın evli..eşim 55 yaşında..zaten bu ahlaksızlık eşimin bacısı olacak kadındada var eşini aldatır hep..babalarıda annelerini aldatırmış...ben genlerinin ve sütlerinin bozukluğuna verdim..eşim olacak şahsiyet nerede kikamet ettiysem orada başık olacak birini bulurdu..22 yıllık evliyim..
evet bir hafta önce oldu...eşim olacak kişinin o kadına 4 yıldır ilgi vardı ben bunu sezinliyordum eşime ''sen bu kadına aşıkmı oldun ''diye sorduğumda hep inkar etti..en sonunda sabahın 5 inde yakalandı..dişimin ağrısından o gece sabaha kadar uyuyamamıştım..o gece duydum...aynen şöyle diyordu eşim uyurken..(üç s yaz gönder seni seviyorum sibel)kaldırdım o an uykusundan ..dedimki ya ne namussuz milletsiniz aynen sayıkladığı sözleri söyledim böyle böyle dedin dedim..utandı o günden beri benden çekiniyor..bu komşu kadın evli..eşim 55 yaşında..zaten bu ahlaksızlık eşimin bacısı olacak kadındada var eşini aldatır hep..babalarıda annelerini aldatırmış...ben genlerinin ve sütlerinin bozukluğuna verdim..eşim olacak şahsiyet nerede kikamet ettiysem orada başık olacak birini bulurdu..22 yıllık evliyim..
diyecek birşey bulamıyorum
peki siz boşanmayı düşünmüyo musunuz
böyle bi adamla ömür geçer mi
yaşından da utanmıyo
peki komşunuzun bi suçu varmı yoksa adam kendi kendine mi böyle şeyler düşünüyo
Gençte değilmişbabam yaşında adam tövbe tövbe.Peki bu komşu kadının bir suçu var mı olayda yoksa onunda mı haberi yok ?
Galiba bunu doğal bir olay olarak görüyor.Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? onca yıldır evlisiniz ve bu ilk değil.Evlatlarınız var sanırım.
Çok acı bir durum, Allah yardımcınız olsun.. Bence yapılacak şey belli, sabırlar diliyorum. Aşık olduğundan nasıl emin olabiliyorsunuz tam olarak? Konuştunuz mu eşinizle? Ben de çok saçma şeyler söylerim uyku halindeyken...
Edit: ayrıntıları şimdi okuyabildim.. Aman ablacığım bırak gitsin, hayır bekleme.. Çok üzücü ama her gece başkasını sayıklamalarını dinlemekten iyidir..
önce iyi bir araştırıp mümkünse takip etmek kocanın davranışlarını hareketlerini gözlem altına almak lazım hatta ve hatta o sayıkladığı kişiyi gördüğünde ne yapıyor nasıl davranıyor onu iyi gözlemek lazım .Eğer ki tam emin olursanız zaten yapılacak çok şey var.
iki oğlum var üniversiteye giden..kadının haberi olmaz olurmu sürekli balkona çıkıp bakışıyorlar beni görünce hemen içeriye kaçıyor kadın..erkek için hele hele adanalı olunca böyle konu komşu karısına aşık olmayı erkeklikten sayıyor..ama her adanalı benim eşim gibi ahlaksız değil..iyi ahlaklı erkeklerde var..kadın genç 30 var anca..iki küçük kızı var köylü adananın aladağ ından..köylü kadını..üstüne üstlük türbanlı.sürekli ikisini takip ediyorum..birbirlerini gördüklerinde bakışıyorlar..kadının kaşı gözü çok oynuyor..eşim komşularla hiç komşuluk yapan biri değil ama bunlar mahalleye karşımıza gelince bu eşimde bir komşuluk merakı başladıdıkiii..sürekli beni sıkıştırıyordu gitsene x komşumuza arkadaş olun...meğer kadınla görüşmemi istemesinin nedeni kadında bana gelecek evime girecek daha iyi oynaşacaklar..aslında bu konuda 4 yıllık çoook anlatılacak şey var ben özet geçiyorum..bu kocam her gördüğü cilveli kadına aşık olur..kim olduğu fark etmez bunun için..
Benim çok iyi şeyler yapmayacağım kesinde.
Sizin başınıza mı geldi bu olay?
eşim bu kadının evini sürekli takip ediyor..bir şey daha diyeyim ..eşim bu kadını kocasından kıskanıyor.yan yana veya bir yere gittiklerini gördüğünde sinirleniyor kendi kendine.kadının adını resmen sayıklıyor..
İnsanlar evliyken de başkasından hoşanabilirler. adam komşu kadına platonik aşık olmuş ama bunu atlatmaya çalışıyor olabilir.
kendimi düşünüyorum. tabi istemem asla böyle bir şey yaşamayı ama ben eşimden başkasına ilgi duysam önce bu duyguyu yenmeye, içimde bitirmeye çalışırım. uzak dururum, komşu isem evimi hatta şehrimi değiştiririm.
bütün bunlara rağmen geçmiyorsa, o zaman da eşime haksızlık yapmamak için ayrılırım.
belki o koca da bu aşamadadır.
allah yardımcınz olsun...... her örtülü kadın edepsiz değil yada her başı açık kadın edepsiz değil... herhalde anlaşıldı ne demek istediğim edep kıyafetten ibaret değil.... ÜSTÜNE ÜSTLÜK....iki oğlum var üniversiteye giden..kadının haberi olmaz olurmu sürekli balkona çıkıp bakışıyorlar beni görünce hemen içeriye kaçıyor kadın..erkek için hele hele adanalı olunca böyle konu komşu karısına aşık olmayı erkeklikten sayıyor..ama her adanalı benim eşim gibi ahlaksız değil..iyi ahlaklı erkeklerde var..kadın genç 30 var anca..iki küçük kızı var köylü adananın aladağ ından..köylü kadını..üstüne üstlük türbanlı.sürekli ikisini takip ediyorum..birbirlerini gördüklerinde bakışıyorlar..kadının kaşı gözü çok oynuyor..eşim komşularla hiç komşuluk yapan biri değil ama bunlar mahalleye karşımıza gelince bu eşimde bir komşuluk merakı başladıdıkiii..sürekli beni sıkıştırıyordu gitsene x komşumuza arkadaş olun...meğer kadınla görüşmemi istemesinin nedeni kadında bana gelecek evime girecek daha iyi oynaşacaklar..aslında bu konuda 4 yıllık çoook anlatılacak şey var ben özet geçiyorum..bu kocam her gördüğü cilveli kadına aşık olur..kim olduğu fark etmez bunun için..
çüşşşş düşünme bile komsu kadınıda rezil ederim herkese kocamıda s.ktrederim afedersin canım.
zaten dayanamadım artık kadına..bu kadını bir yine arasını iyi olduğu komşu arkadaşı var ona söyledim durumu..sanırım oda bu kadına söylemiş..ondan sonra kadın anladığımı anlayınca kendini biraz toparladı..
ne platoniği yaa.kadın resmen bakışlarıyla cilvesiyle ayarttı bu eşimi..çevreden tepki almayacağını bilse kadının kocasındanda çekinmese utanmasa evine girecek eşim..eşim sürekli bu zamparalığı yapıyor daha önce başka kadınlarda oldu....telefonda tanıştığı kadınlarda oldu..hepsinede ben bekarım diye kendini tanıtmış..uçkuruna çok düşkün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?