- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
keşke bu tip problemleri çözmeden hamile kalmasaydınız.Hiç sormayın ya( diyorum kendi anneme bile ihtiyaç Yok eee Doğumdan sonra da mı gelmeyecek diyor. İşe bak annemiz evimize gelemiyor diyor.
Ben kaynanasının yanında rahat hareket eden biri olmadım hiç saçımı bile açmadım uzanmadım lavauli konuşmadım
Doğumdan sonra da göğsümü açıp yanında emzirmem haliyle az durur gider. Rahat edemiyorum diyorum bilerek yapıyosun diyor. Allah allah yapım bu evet huyum vıç vıçlık sevmiyorum
Boşverin ya eşiniz le tartışmaya girmeyin . Siz hayır dedikçe o daha fazla ısrar edecek . Gerekli olduğunda söylerim gelir. Şimdilik iyi hissediyorum diyerek kapatın. Benim kv de de bir iki aynı şeyi yapmaya kalktı bir proğram yaparlar eşimi arar , bir yere gidilecek eşimi arar eşimde bana söylüyordu biz de yaptığı hiçbir plana dahil olmadık . Şimdi beni arar bana sorar şu gün müsaitsen şunu yapalım mı diyeAğzınıza sağlık. Bir kere bile arayıp geleyim mi ne istiyor canın nasılsın demedi
Aklınca oğluyla iletişime geçiyor ilgili davranmaya çalışıyor sanki telefonum yok
Maksat huzur kaçırmakMesafeyi kurmussunuz ama o delmek için bahane bulmuş kendince.ille gelecek.anlamiuorum istemediğini bile bile nediye bı arada olmaya çalışırlar
Valla benim eşimin görevi gereği sık sık yurtdışına şehir dışına çıkar bazen bir iki ay gelmez normalde kendi annem ya da babam eşim gidince sorar kızım gelelim mi ya da ben söylerim uyhunsaniz gelin diye . Şuan hamileyim ben gelin demedim annem kızım gelelim sana yardımcı oluruz vs dedi ben yok anne ihtiyacım yok iyiyim dedim annem babam bile ısrarcı olmadılar kesinlikle . Kv de aynı şekilde hatta ben sen evinde istediğin gibi yat kalk diye geleyim demiyorum ama ihtiyacın olursa söyle dedi ben de teşekkür ettim iyi olduğumu söyledim.Merhaba arkadaşlar
Sizlere birşey danışmak istiyorum şu an hamileyim yeni sayılır çok fazla midem bulanıyor yiyemiyorum evde doğru düzgün yemek yapamıyorum ve sürekli uyuyorum. Eşim tutturmuş annem gelsin sana baksın
İstemiyorum diyorum o varken yatamam rahat edemem
Şu an ihtiyacım Yok
Kendisi zaten alıngan bi tip odaya geçsem uyusam ayrı laf eder
Yemek yapsa Yok şura niye burda yok tahta kaşıklar makinaya öı girdi bilmem ne
Şu ara dinlenmek ve kimseyle uğraşmak istemiyorum ama anlatamıyorum.
Heralde annesi de eşimi arayıp niye gelmiyor biz de yesin ben geleyim bakayım yardımcı olayım diye bi kaç kez demiş
Eşimde annemin içinde kalmış çok gelmek kalmak istiyor sen nasıl kötü ahlaklısın
Gelse ne olacak vs gibi şeyler söylüyor. İstemiyorum ihtiyacım Yok rahat edemem diyorum. Böyle istiyorum diye ahlaksız mı oluyorum ya şu an evimde bi ses soru soran şunu ye bunu ye diyen birini istemiyorum. Normal de çok sık gitmem ben çağırmadıkça da gelemezler. (Tabi bu mesafeyi koyana kadar ne kavgalar...) herneyse yapım mesafeli ve biraz soğuktur ama ne saygısızlık nede edepsizlik yapmam
Yanında ayak uzatmışlığım yoktur. Siz ne diyorsunuz abartıyor muyum
Yoksa gönlü olsun diye gelsin tamam kalsın mı diyeyim
+1Sizin yaptığınız kesinlikle ahlaksızlık değil de bizim buralarda (Trabzon) huysuz, problem çıkaran tiplere de ahlaksız derler, yöresel ağızla "ne ehlaksuz bişesun" . Acaba eşinizde o manada mı söyledi.
Abartmiyorsun. Haklisin. Yardim istemeden zorla yardim etmeye calismak yardim olmuyor. Ben de istemezdim. Kendi basimin caresine bakarim, kimsenin bakimina ihtiyacim yok simdilik cok sukur de. Durumunu fazla yansitmamaya calis. Sen ne kadar sikayet edersen uzerine daha cok gelirler.Merhaba arkadaşlar
Sizlere birşey danışmak istiyorum şu an hamileyim yeni sayılır çok fazla midem bulanıyor yiyemiyorum evde doğru düzgün yemek yapamıyorum ve sürekli uyuyorum. Eşim tutturmuş annem gelsin sana baksın
Şu an ihtiyacım Yok
Heralde annesi de eşimi arayıp niye gelmiyor biz de yesin ben geleyim bakayım yardımcı olayım diye bi kaç kez demiş
Eşimde annemin içinde kalmış çok gelmek kalmak istiyor sen nasıl kötü ahlaklısın
Gelse ne olacak vs gibi şeyler söylüyor. İstemiyorum ihtiyacım Yok rahat edemem diyorum. Böyle istiyorum diye ahlaksız mı oluyorum ya şu an evimde bi ses soru soran şunu ye bunu ye diyen birini istemiyorum. Normal de çok sık gitmem ben çağırmadıkça da gelemezler. (Tabi bu mesafeyi koyana kadar ne kavgalar...) herneyse yapım mesafeli ve biraz soğuktur ama ne saygısızlık nede edepsizlik yapmam
Merhaba arkadaşlar
Şu an ihtiyacım Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?