Ahlaksız mıyım?

keşke bu tip problemleri çözmeden hamile kalmasaydınız.

Ağzınıza sağlık. Bir kere bile arayıp geleyim mi ne istiyor canın nasılsın demedi
Aklınca oğluyla iletişime geçiyor ilgili davranmaya çalışıyor sanki telefonum yok
Boşverin ya eşiniz le tartışmaya girmeyin . Siz hayır dedikçe o daha fazla ısrar edecek . Gerekli olduğunda söylerim gelir. Şimdilik iyi hissediyorum diyerek kapatın. Benim kv de de bir iki aynı şeyi yapmaya kalktı bir proğram yaparlar eşimi arar , bir yere gidilecek eşimi arar eşimde bana söylüyordu biz de yaptığı hiçbir plana dahil olmadık . Şimdi beni arar bana sorar şu gün müsaitsen şunu yapalım mı diye

Ahlak kavramının örneği bu değil, evde istenmediği halde oğlunu kışkırtıp hamile gelinine sardırmak ahlaksızlık olabilir belki.

Hemen neden üstüne geliyorlar ki şimdi dinlenmeye ihtiyacın var dediğin doğru kayınvalidenin yanında rahat edemeyebilirsin en doğal hakkın bunu istemek bir zaman verseler sana sen zaten ihtiyacın olduğu zamanlar kendin isteyeceksin belki yanında kalmasını illa ki ihtiyacının olduğu gün gelecek yani uzatmanın hamile bir kadını sıkmanın anlamı yok

G Gamzecikkk18 başlığı görünce aklıma değişik değişik şeyler geldi. Okuyunca kayınvalide problemi çıkacağını hiç düşünmemiştim. Dedim sen anla yani ahlâksızlık neye deniyor.

Mesafeyi kurmussunuz ama o delmek için bahane bulmuş kendince.ille gelecek.anlamiuorum istemediğini bile bile nediye bı arada olmaya çalışırlar

Valla benim eşimin görevi gereği sık sık yurtdışına şehir dışına çıkar bazen bir iki ay gelmez normalde kendi annem ya da babam eşim gidince sorar kızım gelelim mi ya da ben söylerim uyhunsaniz gelin diye . Şuan hamileyim ben gelin demedim annem kızım gelelim sana yardımcı oluruz vs dedi ben yok anne ihtiyacım yok iyiyim dedim annem babam bile ısrarcı olmadılar kesinlikle . Kv de aynı şekilde hatta ben sen evinde istediğin gibi yat kalk diye geleyim demiyorum ama ihtiyacın olursa söyle dedi ben de teşekkür ettim iyi olduğumu söyledim.
Hiç böyle bi sorun yaşamadım. Siz de bir akşam yemeğine davet edin yemekten sonra oturup çay içerken anne iyi dusjnmussun teşekkür ederim ihtiyacım olursa tabiki sizden destek yardım isterim ama şuan gayet iyiyim teşekkür ederim diyip konuyu kapatın hem eşinizin gözünde hem kv gözünde kötü olmayın. Belli ki çok ısrar etmiş eşiniz arada kalmış ama sizin kötü ahlaklı olmanizla ne alakası var.

Sizin yaptığınız kesinlikle ahlaksızlık değil de bizim buralarda (Trabzon) huysuz, problem çıkaran tiplere de ahlaksız derler, yöresel ağızla "ne ehlaksuz bişesun" . Acaba eşinizde o manada mı söyledi.

Hamile kadına annen gelsin demedi diye ahlaksız denirmi ya daha neler duyucaz

ne alaka ya. ben de hamile olsam rahat olmak isterim. kaynana da tam kaynana yani daha gelmeden huzur bozmuş. bence istemeyin. tüm gün yarı çıplak salonda yatın bunalıyorum diye eşiniz bi daha derse böyle mi yatıcam annenin karşısında ben ahlaksızım unuttun mu derdim

Kotu ahlaklisin derken huysuzsun anlaminda soylemis sanirim esiniz. Ahlaksiz bambaska birsey cunku. Uzun sureli kalmasina gerek yok tabi ama cok istiyorsa arada yemek yapip getirsin. Uzakta mi yasiyorlar?

+1

Evet bizim oralarda "ahlak" namus değil terbiye demek...
" Habu gelinin ahlağu ne köti. Anasi buğa ahlak hic vermemiş " derler misal

Abartmiyorsun. Haklisin. Yardim istemeden zorla yardim etmeye calismak yardim olmuyor. Ben de istemezdim. Kendi basimin caresine bakarim, kimsenin bakimina ihtiyacim yok simdilik cok sukur de. Durumunu fazla yansitmamaya calis. Sen ne kadar sikayet edersen uzerine daha cok gelirler.

Elbette ahlaksız değilsiniz konu Sahibi,eşiniz sizi yanlış bir şekilde niteliyor kavram kargaşası yaşadığı için.

eşiniz anneci olduğu için annesini hamileliğiniz sebebiyle,evinize almak istiyor.durduk yere de getiremiyor ya,bu sebeple kusmanı,iş yapamamanı öne sürerek ona gereksinim varmış gibi,zorunlu bir halden dolayı getirmek istiyor.ama siz de buna fırsat vermiyorsunuz ya, ona istinaden bir sinirle sizi böyle niteleyip üzüyor,dolaylı bir şekilde size baskı kuruyor

Gelmesin tabiki. Ne işi varmış hamile kadının yanında 7-24. İhtiyaç olursa söylersiniz zaten. Ne kadar düşüncesiz insanlar var Allahım. Hiç anlayamıyorum bazılarını. Benim de kv gelip keyfi olarak 1 ay kalmıştı, sinir olmuştum. Umursamaz tipler işte, güya yardım edecekmiş; aksine strese sokuyorlar insanı.

Çok haklısınız. Madem o mesafeyi zor koydunuz tekrardan yüzgöz olmayın. Bu erkekler biraz kalın kafalı olduğu için olanları çabuk unutuyor ve olabilecekleri öngöremiyorlar. He he diyip geçin...

Erkekler çok anlayışsız yalnız degilsin canım buna da ahlaksızlık deniyorsa bilemiyorum ozaman bütün kadınlar ahlaksız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…