- 29 Nisan 2023
- 302
- 89
- 18
- 37
- Konu Sahibi lalegl8080
-
Enteresan
Bilenler bilir , maddi ozgurlugumu sağlayıp bosanicam insalah bu ruh hastasindan..iki çocuk var ..iş yeri kurdum şükür..bu süreçte bir kısım para yetiremedim ekstra masraf çıktı..ailemin durumu yok borç alabileceğim biri yok ..eş kişi de biliyor durumumu..mecbur onun kartını kullanmak zorunda kaldim ..tabi ödeme şartıyla taksit taksit ..benim bu zor hallerinden faydalanmaya çalışıp bana ahlaksız teklifde bulunuyor ..msj atmış bin TL vereyim eksiğini al ama karşılığında benimle yatacaksın şu kadar falan ...ben onunla 1 seneden fazla yatakları ayırmıştım bana dokunamiyor parasıyla ve zor durumumdan faydanlanamaya çalışıyor...15 bin kadar kartın kullanmak zorunda kaldığımda 10 kere gibisinden saygısız ahlaksızca birliktelik teklif etti..benimle resmen pazarlık yapıyor adi şerefsiz..aileme desem bu durumu sende kocamla niye yatmiyosun aynı yatakta derler ki dediler ...yapayalnizim şuan ve evde bir sapikla yaşıyorum hiç huzurum uok ben napicam kızlar...işletmem yerleşme halinde şuan daha faaliyette değil...bu süreçte sabır mi etmeliyim ..kendimi düzeltincede evi terk edeyim diyorum cocuklqri alıp...kendisi gitmiyor çünkü...ama sürekli peşimde defol git dediği halde msjlar atıyor sapık gibi evde üstüme yürüyor..nolur bana biseler deyin
Çocukları çok küçük olup kuaför dükkanı açmak isteyen ve onlarada kuaförde bir yaşam alanı oldurmak isteyen üye mi bu üye?Siz çok garip bir insansınız. Burada insanlar sizi kaç kere uyardılar. Önce plan yapın, kendinizi maddi anlamda sağlama alın dediler. Dinlemediniz. Çocuklarınız çok küçük, para yokmuş, tutturdunuz dükkan diye. Keşke bir süre birilerinin yanında çalışıp para biriktirseydiniz öyle rahatça dükkan açsaydınız.
Adama evi bana bırak, bana iş kur, nafaka ver diyorsunuz resmen. Kimse de kabul etmez bunu.
Çocukları çok küçük olup kuaför dükkanı açmak isteyen ve onlarada kuaförde bir yaşam alanı oldurmak isteyen üye mi bu üye?
Ulan böyle adamların bi taraflarını kesip agzına tıkayasım var adi herif ! Bence çocuklarını al ve bir an önce o evden uzaklaş davanı aç ve dava dilekçende mutlaka yazılan mesajlarıda dile getir gerekirse göster dursun mesajlar silme hiçbirini ailene söyle gerekirse mesajları göster rezil et onu yedi düveleBilenler bilir , maddi ozgurlugumu sağlayıp bosanicam insalah bu ruh hastasindan..iki çocuk var ..iş yeri kurdum şükür..bu süreçte bir kısım para yetiremedim ekstra masraf çıktı..ailemin durumu yok borç alabileceğim biri yok ..eş kişi de biliyor durumumu..mecbur onun kartını kullanmak zorunda kaldim ..tabi ödeme şartıyla taksit taksit ..benim bu zor hallerinden faydalanmaya çalışıp bana ahlaksız teklifde bulunuyor ..msj atmış bin TL vereyim eksiğini al ama karşılığında benimle yatacaksın şu kadar falan ...ben onunla 1 seneden fazla yatakları ayırmıştım bana dokunamiyor parasıyla ve zor durumumdan faydanlanamaya çalışıyor...15 bin kadar kartın kullanmak zorunda kaldığımda 10 kere gibisinden saygısız ahlaksızca birliktelik teklif etti..benimle resmen pazarlık yapıyor adi şerefsiz..aileme desem bu durumu sende kocamla niye yatmiyosun aynı yatakta derler ki dediler ...yapayalnizim şuan ve evde bir sapikla yaşıyorum hiç huzurum uok ben napicam kızlar...işletmem yerleşme halinde şuan daha faaliyette değil...bu süreçte sabır mi etmeliyim ..kendimi düzeltincede evi terk edeyim diyorum cocuklqri alıp...kendisi gitmiyor çünkü...ama sürekli peşimde defol git dediği halde msjlar atıyor sapık gibi evde üstüme yürüyor..nolur bana biseler deyin
Boşanma yolunda olduğunuz adamla aynı evde kalıyor ve onun kredi kartını kullanıyorsunuz.Bu ne saçmalık.Bilenler bilir , maddi ozgurlugumu sağlayıp bosanicam insalah bu ruh hastasindan..iki çocuk var ..iş yeri kurdum şükür..bu süreçte bir kısım para yetiremedim ekstra masraf çıktı..ailemin durumu yok borç alabileceğim biri yok ..eş kişi de biliyor durumumu..mecbur onun kartını kullanmak zorunda kaldim ..tabi ödeme şartıyla taksit taksit ..benim bu zor hallerinden faydalanmaya çalışıp bana ahlaksız teklifde bulunuyor ..msj atmış bin TL vereyim eksiğini al ama karşılığında benimle yatacaksın şu kadar falan ...ben onunla 1 seneden fazla yatakları ayırmıştım bana dokunamiyor parasıyla ve zor durumumdan faydanlanamaya çalışıyor...15 bin kadar kartın kullanmak zorunda kaldığımda 10 kere gibisinden saygısız ahlaksızca birliktelik teklif etti..benimle resmen pazarlık yapıyor adi şerefsiz..aileme desem bu durumu sende kocamla niye yatmiyosun aynı yatakta derler ki dediler ...yapayalnizim şuan ve evde bir sapikla yaşıyorum hiç huzurum uok ben napicam kızlar...işletmem yerleşme halinde şuan daha faaliyette değil...bu süreçte sabır mi etmeliyim ..kendimi düzeltincede evi terk edeyim diyorum cocuklqri alıp...kendisi gitmiyor çünkü...ama sürekli peşimde defol git dediği halde msjlar atıyor sapık gibi evde üstüme yürüyor..nolur bana biseler deyin
Öyle yapicam canım hepsinin ekran görüntüleri var ...Ulan böyle adamların bi taraflarını kesip agzına tıkayasım var adi herif ! Bence çocuklarını al ve bir an önce o evden uzaklaş davanı aç ve dava dilekçende mutlaka yazılan mesajlarıda dile getir gerekirse göster dursun mesajlar silme hiçbirini ailene söyle gerekirse mesajları göster rezil et onu yedi düvele
Öyle yapıyorum zaten de bu ahlaksız teklifler bu sapikliklar nasıl idare edicem manevi guce ihtiyacım varEkonomik özgürlüğünüzü sağladıktan sonra ayrılma planı yapmanız daha mantıklı değil mi?
Peki onun teklifleri çok mu normal?Boşanma yolunda olduğunuz adamla aynı evde kalıyor ve onun kredi kartını kullanıyorsunuz.Bu ne saçmalık.
Neyim gündemi?Gündem olma çabası. Gereksiz bi dertlenme. Cocuklarının babsına sapık diyordun bi de. Nap biliyor musun? Yarın çık git annenlerin evine.
Ya erkek işte niye sapık olsun. Sende sık dişini dert etme he de grç zaten planın varsa özgürlik yakındır. Neden boşanıyordunuz bu arada?Neyim gündemi?
Ailem bu konuda yanımda değil
Ayyy çarpıtmayın Allah aşkına ama onun parasını şu durumda kullanmanız çok saçma.Adamı niye savunayım?Peki onun teklifleri çok mu normal?
Bir kadın olarak gidecek yerim olmadığını söylesem hala onun ahlaksız teklifleri de cabasi mi kalacak sizin için..Ben ne okudum şimdi
Kocaya sapık diyor aynı evde yaşıyor evden gideyim mi güvende değilim diyor
eee git o zaman evden ne duruyorsun
La havle
Beni rehin gibi nikahinda tutuyor madem , madem onun soyadını taşıyorum, zor günümde kimin kartını kullanıcam üstelik geri ödemeliAyyy çarpıtmayın Allah aşkına ama onun parasını şu durumda kullanmanız çok saçma.Adamı niye savunayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?