Ahlaksiz teklif ..

Adamın parasını ye adamla yaşa adamın parasıyla iş kur
Boşanmamış ol
Adam evlilik içerisinde gayet normal olan cinsellik ile ilgili yaklaşımına sapıkça de
Ya iyimisiniz :KK48:
He normal mi yani , bin TL verim söyle yap 10 verim şu kadar yap..siz kadin olarak bunu normal mu görüyorsunuz

Siz beni neden anlamak istemiyorsunuz ...nereye gideyim ???? Bu yaptığı ahlaksız teklife girmiyor mu ?? ...gidecek yerim yok diyorum salonu da açtım evet gerekirse orda kalicam cocuklqrimi orada buyutuc3m ...ne kadar takildiniz bu iş yeri açma mevzuma...

Bu salonun tüm masraflarını eşiniz mi ödedi? Ne kadarlık bir para ödendi bu salon için? Bu para salona harcanmasa, siz ev tutsanız, sonra bir yerde çalışarak kendinizi çocuklarla geçindirmeye çalışsanız daha mantıklı değil miydi? Yani çok tutarsız bir durum bu.

Adam zorla bisey yapmiyosa didismeyin. Bu duruma bozulduğunuzu anladiysa o yuzden sacmaliyor olabilir.
En saglikli olan durum adamla evleri ayirip bosanmaniz. Yoksa caninizi sıkmaya devam edecek.
Hukuki olarak biseu yapmak istiyosaniz avukata danisin. Esiniz sizi iliskiye zorlayamaz ama eşin iliskiden kacmasi da bosanma sebebidir. Burdan aldigini bilgi yetersiz kalir. Hakliyken haksiz konuma dusebilirsiniz

Öyle yapıyorum zaten de bu ahlaksız teklifler bu sapikliklar nasıl idare edicem manevi guce ihtiyacım var
Evliliğiniz devam ettikçe cinsellik ister. Siz boşanma isteğinizi yeterli imkanı oluşturduktan sonra dile getirecektiniz. Bu durumda size maddi destek olmak istemez ki.

Beni rehin gibi nikahinda tutuyor madem , madem onun soyadını taşıyorum, zor günümde kimin kartını kullanıcam üstelik geri ödemeli
Kendi ayaklarınız üzerinde durmaya karar verdiyseniz tabi ki onun parasını kullanmayacaksınız.Yoksa bu tekliflerle bulunmayı sürekli hak görür kendinde.

Siz beni neden anlamak istemiyorsunuz ...nereye gideyim ???? Bu yaptığı ahlaksız teklife girmiyor mu ?? ...gidecek yerim yok diyorum salonu da açtım evet gerekirse orda kalicam cocuklqrimi orada buyutuc3m ...ne kadar takildiniz bu iş yeri açma mevzuma...
1000 tl vereyim ama karşılığında benimle yat demek gerçekten iğrenç. Tamam evlisiniz boşanmamışsınız cinselliğe hala ihtiyaç olabilir size yaklaşmaya, yakınlaşmaya çalışıyordur diyeceğim ancak bu şekilde olmamalı. Koca da olsa parayı vereyim gel yat benimle demek inanılmaz gurur kırıcı. Ben tiksinirdim o sözünden sonra. Sizde parasını da kullanmayın bence onu fırsat bilmiş belli ki.

Kendisi bosanmiyor , yaşam alanım yok , ev benim git diyor ..aile destek değil...ee napicam yabancı adamların parasını mi alicam

Adamdan habersiz git, internetten altın al o kartla, sonra altınları bozdur ev tut. Adama da salona malzeme aldım dersin.

Öyle yapicam canım hepsinin ekran görüntüleri var ...
Sen suçlu olursun evlilik Birliği içinde cinsel ilişki olmaması boşanma nedeni oluyor. Adamla aynı evde kalıp o sizin geçiminizi hala sağlarken ve dava bile açmamışken evli oluyorsunuz hala ve yaptığı teklif resmi olarak suç olmaz, fantazi der şaka der geçer. Önce dava aç eşini mi evden yolluyorsun sen mi düzen kuruyorsun artık Bi yol çiz ondan sonra bu teklifi yapması suç oluyor işte. Ben eşinin boşanırken sana iş kurarken destek olması fikrini yadırgamıyorum 2 çocukla, onun çocuklarıyla Bi düzen kurmaya çalışırken adam olan çocukları mağdur olmasın diye elinden geliyorsa yapmalı. Ama seni henüz ayrılığı resmileştirmediğin için ciddiye almaması da gayet normal.

1000 tl vereyim ama karşılığında benimle yat demek gerçekten iğrenç. Tamam evlisiniz boşanmamışsınız cinselliğe hala ihtiyaç olabilir size yaklaşmaya, yakınlaşmaya çalışıyordur diyeceğim ancak bu şekilde olmamalı. Koca da olsa parayı vereyim gel yat benimle demek inanılmaz gurur kırıcı. Ben tiksinirdim o sözünden sonra. Sizde parasını da kullanmayın bence onu fırsat bilmiş belli ki.
İşte buna dayanamiyorum bunu anlatmaya çalışıyorum bu nasıl iğrenç bir muamele geçten tiksindim ..biyerlerden bulup onun borcunu kapatayim ozaman ben dicem ama zaten bulsaydım ona minnet etmezdim ama en azından bu ahlaksızlığı yaşamam:(

Keşke ekstra bisey çıkmasaydı keşke onun kartını kullanmak zoru da kalmasaydım..
Yaa burada size tonlarca tavsiye verildi ama siz illa dükkan açacağım diye ısrar ettiniz.Böyle işler pat diye olmaz ki, madem boşanmada kararlısınız o halde adamla aynı çatı altında yaşamamanız ve finansal destek istememeniz gerekiyor.Adam parayı veriyorsam bana mahkum diye düşünüyor şu anda.

Kendisi bosanmiyor , yaşam alanım yok , ev benim git diyor ..aile destek değil...ee napicam yabancı adamların parasını mi alicam
Çalışacak kendi paranızı kazanacak ve ayrı bir hayat kuracaksınız kendinize.
İşte buna dayanamiyorum bunu anlatmaya çalışıyorum bu nasıl iğrenç bir muamele geçten tiksindim ..biyerlerden bulup onun borcunu kapatayim ozaman ben dicem ama zaten bulsaydım ona minnet etmezdim ama en azından bu ahlaksızlığı yaşamam:KK43:
Dediğim gibi keşke bu şekilde kendinden soğutacak bir üslupla teklifte bulunmasaymışta gönlünüzü almaya çalışarak iki güzel sözle yaklaşsaymış adamın derdi cinsellik sadece yoksa kaldığın yerden küsmene devam edebilirsin beni tatmin et yeter kafasında. O yüzden sizin çalışmaktan başka çareniz yok gibi görünüyor.

Yaa burada size tonlarca tavsiye verildi ama siz illa dükkan açacağım diye ısrar ettiniz.Böyle işler pat diye olmaz ki, madem boşanmada kararlısınız o halde adamla aynı çatı altında yaşamamanız ve finansal destek istememeniz gerekiyor.Adam parayı veriyorsam bana mahkum diye düşünüyor şu anda.
Son ana kadar başardım zaten son anda talihsizlik yaşadım 15 bin gerekti . Dükkan açmak çalışmak lütfen işin o kısmı hakkında konuşmak istemiyorum ..evet hedeflerinden biri buydu yaptım çok şükür...şuan da bu sapikla nasıl bahsederim onun tavsiyelerini vermeniz yeterli

Son ana kadar başardım zaten son anda talihsizlik yaşadım 15 bin gerekti . Dükkan açmak çalışmak lütfen işin o kısmı hakkında konuşmak istemiyorum ..evet hedeflerinden biri buydu yaptım çok şükür...şuan da bu sapikla nasıl bahsederim onun tavsiyelerini vermeniz yeterli
Ya işte ben de size diyorum ki aynı evde yaşadığınız ve parasını kullanfığınız sürece adam bu davranışlara devam edecek.Keşke iş kurmak yerine önce asgari ücretle falan bir işe girip çalışsaydınız,sonra bir şekilde açardınız dükkanı.

Sen suçlu olursun evlilik Birliği içinde cinsel ilişki olmaması boşanma nedeni oluyor. Adamla aynı evde kalıp o sizin geçiminizi hala sağlarken ve dava bile açmamışken evli oluyorsunuz hala ve yaptığı teklif resmi olarak suç olmaz, fantazi der şaka der geçer. Önce dava aç eşini mi evden yolluyorsun sen mi düzen kuruyorsun artık Bi yol çiz ondan sonra bu teklifi yapması suç oluyor işte. Ben eşinin boşanırken sana iş kurarken destek olması fikrini yadırgamıyorum 2 çocukla, onun çocuklarıyla Bi düzen kurmaya çalışırken adam olan çocukları mağdur olmasın diye elinden geliyorsa yapmalı. Ama seni henüz ayrılığı resmileştirmediğin için ciddiye almaması da gayet normal.
Yasal olarak da bu yaptığı pek geçerli olmaz diyorsunuz dimi..olabilir mantıklı konuştun. Bej şuan gidecek yerim olmadığı için yarın dava açsam evden gitmek zorundayım kendisi mal düşkünü ben aldım ev benim deyio duruyor ..o yüzden kendimi ve cocuklarimi gecindirme gücüm olmadığı için şuan için acamiyor8m

Üslup ve pazarlık kısmı iğrenç
Ama bu adam sizinle evli ve 1 senedir yatak ayırdım diyorsunuz sizinle birliktelik yaşamak istemesi kadar normal birşey yok. Hem parasını evini kullanayım evli kalayım ama bana dokunmasın kısmı da saçma .
Ne hissettiğinizi bilemem lakin ilişki konusunda sınırınız net ise kısa zamanda boşanmaya bakın oyalanmayin .

Back
X