Ahlaksiz teklif ..

Bilenler bilir , maddi ozgurlugumu sağlayıp bosanicam insalah bu ruh hastasindan..iki çocuk var ..iş yeri kurdum şükür..bu süreçte bir kısım para yetiremedim ekstra masraf çıktı..ailemin durumu yok borç alabileceğim biri yok ..eş kişi de biliyor durumumu..mecbur onun kartını kullanmak zorunda kaldim ..tabi ödeme şartıyla taksit taksit ..benim bu zor hallerinden faydalanmaya çalışıp bana ahlaksız teklifde bulunuyor ..msj atmış bin TL vereyim eksiğini al ama karşılığında benimle yatacaksın şu kadar falan ...ben onunla 1 seneden fazla yatakları ayırmıştım bana dokunamiyor parasıyla ve zor durumumdan faydanlanamaya çalışıyor...15 bin kadar kartın kullanmak zorunda kaldığımda 10 kere gibisinden saygısız ahlaksızca birliktelik teklif etti..benimle resmen pazarlık yapıyor adi şerefsiz..aileme desem bu durumu sende kocamla niye yatmiyosun aynı yatakta derler ki dediler ...yapayalnizim şuan ve evde bir sapikla yaşıyorum hiç huzurum uok ben napicam kızlar...işletmem yerleşme halinde şuan daha faaliyette değil...bu süreçte sabır mi etmeliyim ..kendimi düzeltincede evi terk edeyim diyorum cocuklqri alıp...kendisi gitmiyor çünkü...ama sürekli peşimde defol git dediği halde msjlar atıyor sapık gibi evde üstüme yürüyor..nolur bana biseler deyin
Ooo sizde maddi özgürlüğünüzü sağlıcaksınızda, çocuklarınız ile dükkanda düzen kurup ev ayarlıcaksınız da boşancaksınız
En az 5 sene
Bu süre içinde adamın parasını harcayayım, borç adı altında kartlarını pattayım evi paylaşim ama bana dokunmasın. Başka?
Birlikte olmak icin Para kimlere teklif edilir bilirsiniz. Kendinize o pozisyona siz sokmuşsunuz. Adamın yaptığı doğru değil bunu kimse savunmaz ama sizin yaptığınızın normal olduğunuda düşünmezsiniz herhalde

Eski konulariniza da baktım. İşi olmayan kadınların belli bir yaştan sonra kendilerine güvenmeleri çok zor oluyor boşanma konusunda. Artık gençler iş bulamazken belli bir yaşın üstü ve senelerce calişmadiysa da ağır koşullarda çalışmak zorunda kalıyor. Benim tanıdığımda boşandı, o kendisi daha önce çalışıyor olmasina rağmen eşinden ayrılınca maddi,manevi çok bocaladı. O yüzden anlayabiliyorum hislerinizi. Aileniz de arkanızda değilse çok zor gerçekten. Mesleğiniz yoksa çok zor boşanmak.. Ama siz kuaför dükkanı açmışsınız. Ne kadar işlerinizi yoluna koydunuz bilmiyorum ama eğer ki yeni bir ev tutabilecek kadar bütçeniz varsa bence ayrılmalısınız artık. Benim burda tanıdığım bir kuaför de çocuğuna arkaya oyun odası kurmuştu ve gün içinde çocuk orda zamanını geçiriyordu. Halısına kadar her şeyi yapmıştı oturma odası gibi bir şeydi, hatta yatağı bile vardı. Öğle uykusuna bile dikkat ediyordu. Siz de yapabilirsiniz yani sıkıntı olacağını sanmıyorum. Çalışan annelerin çocukları biraz daha karmaşık büyüyorlar bu bir gerçek maalesef..
Bu teklifleri edebilen bir adamın zarar verme potansiyelinin de çok olduğunu düşünüyorum. Eğer ki butceniz varsa iyi kotu bir eve cikabilirsiniz bence artık.
Sorun da orada. Salonu daha açmış değil, borçla yer tutmuş eşya almış o kadar. Salon çok küçük yazdı, oda olsa bile genelde ağda vs için veya malzeme koymak için kullanırsa çocuklara yer yok. Maddi durumu ekside, bütçe falan yok. Taşıma suyla değirmen döndürecek. Beş kuruşu olmadığı için de kocasının kartını kullanıyor. 10 yaşında çocuk okul açılınca fön sesi müşteri gürültüsü altında mı yapacak ödevlerini?

Sorun da orada. Salonu daha açmış değil, borçla yer tutmuş eşya almış o kadar. Salon çok küçük yazdı, oda olsa bile genelde ağda vs için veya malzeme koymak için kullanırsa çocuklara yer yok. Maddi durumu ekside, bütçe falan yok. Taşıma suyla değirmen döndürecek. Beş kuruşu olmadığı için de kocasının kartını kullanıyor. 10 yaşında çocuk okul açılınca fön sesi müşteri gürültüsü altında mı yapacak ödevlerini?
Öyle de başka da ne yapabilir bilemedim. Başka bir işte çalışsa diyeceğim ailesi arkasında durmuyormuş 3 yaşındaki çocuğunu kime bırakacak. Bakıcı parası verse aldığı paranın tümü oraya gider zaten.

Kadının adamın parasjnı kullanmasını da doğru bulmuyorum ama boşanmasına adam izin vermiyormuş? Boşanmıyorsa evi de grçindirsin bir zahmet. Ben kavgalı olduğumuzda bile eşim yakınlaşınca istemiyorum, kadın yatakları ayırdık, boşanmak üzereyiz diyor hala adamın hakkı diyorsunuz çok garipsiniz gerçekten. Eşiniz size yorgunken falan dokunsa burda konu açar ağlarsınız kadına neler diyorsunuz hayretle okudum. Ben kkdekileri hep mantıklı bakablen insanlar sanıyordum ama genel olarak hep ilk yorum ne olursa peşinden öyle gidiliyor. Bir tane farklı yorum yok hepsi aynı şaka gibi.

Evliligi ciddi manada kafada bitirdiyseniz ondan maddi destek de istememelisiniz bence.Para verirken evlilik var da is cinsellige gelince mi yok ? Onun bunu teklif etmesi ne kadar yanlışsa sizin de hem karnım doysun hen pastam dursun demeniz yanlış.Onunla nikahim var diye istenmeyen cinsellige zorlansam ve bu gerceklesse tecavüz olur zorla bir sey isteyemez.

Kadının adamın parasjnı kullanmasını da doğru bulmuyorum ama boşanmasına adam izin vermiyormuş? Boşanmıyorsa evi de grçindirsin bir zahmet. Ben kavgalı olduğumuzda bile eşim yakınlaşınca istemiyorum, kadın yatakları ayırdık, boşanmak üzereyiz diyor hala adamın hakkı diyorsunuz çok garipsiniz gerçekten. Eşiniz size yorgunken falan dokunsa burda konu açar ağlarsınız kadına neler diyorsunuz hayretle okudum. Ben kkdekileri hep mantıklı bakablen insanlar sanıyordum ama genel olarak hep ilk yorum ne olursa peşinden öyle gidiliyor. Bir tane farklı yorum yok hepsi aynı şaka gibi.
Bosanmasina izin vermemek ne demek mesela?
Konu sahibi 15 yaşında da eşi velisi mi?
Bosanmak için eşten izin almak gerektigini de ilk defa duyduk.

Boşanma sebebi ne acaba? Ama büyük bir sebep olsa, orda durmazdınız, en kötü kadın sığınmaya giderdiniz diye düşünüyorum🤔 Bu durumda onun davayı açmadığı gibi sizde açmıyorsunuz, ama her türlü imkanlarından faydalanıyorsunuz, bencilce davranıyorsunuz, oda aynı bencillikle böyle bir teklifde bulunmuş🤷‍♀️

Beni rehin gibi nikahinda tutuyor madem , madem onun soyadını taşıyorum, zor günümde kimin kartını kullanıcam üstelik geri ödemeli

Davanı açacaksın zaten soyadını da taşımayacaksın. Adam da diyecek ki senin bu savunmana hem aynı evde yaşıyoruz, hem nikahımda, hem maddi olarak hala bir bütünüz ama benimle birlikteliği razı olmuyor. Evlilik birliği içinde mantıklı mı sizce? Biraz düşünün.

Bosanmasina izin vermemek ne demek mesela?
Konu sahibi 15 yaşında da eşi velisi mi?
Bosanmak için eşten izin almak gerektigini de ilk defa duyduk.
Veliyle falan ne alaka? Siz bu ülkedeki erkeklerin ne seviye küçülebildiğini bilmiyorsunuz sanırım. Ortada çocukları var ve kadın da büyük ihtimalle çocukları düşünüyor, belki de tehdit ediliyor. Belki bir mal üzerinde anlaşmazlıkları var ksdın bunu bekliyor? Beni bağlayan kısım bueası da değil zaten kendi aralarında ne yaparlarsa yapsınlar. Benim tepkim burdaki adamın ilişki istemek hakkı sözü

Bu konuya yapmayacaktım ama başlığı her gördüğümde gülesim geliyor 😃
Eşinle aynı evde yaşıyorsunuz, adam eşiyle birlikte olmak istedi diye ahlaksız oluyor 🤣 ayrılırsın bu teklifi yapar o zaman ahlaksız olur ama hala evlisiniz aynı evdesiniz ya
Para teklif etmesi çirkin ama o senin eşin

Veliyle falan ne alaka? Siz bu ülkedeki erkeklerin ne seviye küçülebildiğini bilmiyorsunuz sanırım. Ortada çocukları var ve kadın da büyük ihtimalle çocukları düşünüyor, belki de tehdit ediliyor. Belki bir mal üzerinde anlaşmazlıkları var ksdın bunu bekliyor? Beni bağlayan kısım bueası da değil zaten kendi aralarında ne yaparlarsa yapsınlar. Benim tepkim burdaki adamın ilişki istemek hakkı sözü
E hakkı ama hukuken de hakkı. Tamam o zaman bu adam dışardan biriyle cinsel ilişki kurabilir mi buna okey miyiz ? Çünkü bir yıldır bir cinsel münasebet yok

Back
X