Ahlaksiz teklif ..

Ayyy kimsenin kocanızı savunduğu felan yok olayları çarpıtmayın allasen.
Sana madem kocanla karı koca hayatın yok niye kartını kullanıyorsun diyorlar, anlıyor musun ?
İhtiyacım vardı mecburdum diyorsun.
Kocan da o zaman benim de sekse ihtiyacım var karım da zaten kartımı kullanabilme rahatlığındaysa teklif ederim der.
Hala kalkmış bik bik bik.
Kocanın yaptıgı zaten normal degil de senin ki çok mu normal ?

yorumlara inanamadım.
resmi olarak boşanmış olmaması ayrılmadıkları anlamına gelmez. kadın yatağımı dahi ayırdım diyo ve 2 çocukları var bir zahmet maddi destek de bulunuversin ki kadın borç olarak diyor. evlilikte kadın istemezse bu bir tecavüz ve boşanma sebebi yorum yapanların bundan haberi yok sanırım.

yorumlara inanamadım.
resmi olarak boşanmış olmaması ayrılmadıkları anlamına gelmez. kadın yatağımı dahi ayırdım diyo ve 2 çocukları var bir zahmet maddi destek de bulunuversin ki kadın borç olarak diyor. evlilikte kadın istemezse bu bir tecavüz ve boşanma sebebi yorum yapanların bundan haberi yok sanırım.
Biz de onu diyoruz zaten. Boşansın. Hem sapık diyor hem parasını kullanıp, aynı evde kalmaya devam ediyor. Bu iki yüzlülük.

Ben sizin her konunuzu hayretle okuyorum .
Eşinizin yaptığını asla savunmuyorum fakat ortada boşanma davası yok, aynı evde yaşıyorsunuz ve bir yıldır da cinsellik yok diyorsunuz . Adamın kartını kullanmaktan da geri kalmıyorsunuz .

Hakim sizi kusurlu bile görebilir biliyor musunuz ?
(Hukukçu üyeler daha iyi bilir.)

Bilenler bilir , maddi ozgurlugumu sağlayıp bosanicam insalah bu ruh hastasindan..iki çocuk var ..iş yeri kurdum şükür..bu süreçte bir kısım para yetiremedim ekstra masraf çıktı..ailemin durumu yok borç alabileceğim biri yok ..eş kişi de biliyor durumumu..mecbur onun kartını kullanmak zorunda kaldim ..tabi ödeme şartıyla taksit taksit ..benim bu zor hallerinden faydalanmaya çalışıp bana ahlaksız teklifde bulunuyor ..msj atmış bin TL vereyim eksiğini al ama karşılığında benimle yatacaksın şu kadar falan ...ben onunla 1 seneden fazla yatakları ayırmıştım bana dokunamiyor parasıyla ve zor durumumdan faydanlanamaya çalışıyor...15 bin kadar kartın kullanmak zorunda kaldığımda 10 kere gibisinden saygısız ahlaksızca birliktelik teklif etti..benimle resmen pazarlık yapıyor adi şerefsiz..aileme desem bu durumu sende kocamla niye yatmiyosun aynı yatakta derler ki dediler ...yapayalnizim şuan ve evde bir sapikla yaşıyorum hiç huzurum uok ben napicam kızlar...işletmem yerleşme halinde şuan daha faaliyette değil...bu süreçte sabır mi etmeliyim ..kendimi düzeltincede evi terk edeyim diyorum cocuklqri alıp...kendisi gitmiyor çünkü...ama sürekli peşimde defol git dediği halde msjlar atıyor sapık gibi evde üstüme yürüyor..nolur bana biseler deyin
Bence ikinizde al birini vur ötekine.. Bir yıl neden ayrı yatıyorsunuz? Kocanın seninle cinsellik yaşamak istmesi gayet normal, ama sizin evinizdeki problemlerden dolayı cinselliği istemedin. Her ikinizde birbirinize yanlış yapmışsınız.
Daha çok konu açacağınız belli. Bakalım bir sonraki konunuz ne olacak çok merak ediyorum.!

He normal mi yani , bin TL verim söyle yap 10 verim şu kadar yap..siz kadin olarak bunu normal mu görüyorsunuz

Bu diyaloglara giren sizsiniz. Siz hayatınızı normalleştirmişsiniz. E konu buraya da gelmiş. O adamı konuşturmayacak sesini kesecek olan da sizsiniz. Biz ne yapabiliriz ki.

Siz beni neden anlamak istemiyorsunuz ...nereye gideyim ???? Bu yaptığı ahlaksız teklife girmiyor mu ?? ...gidecek yerim yok diyorum salonu da açtım evet gerekirse orda kalicam cocuklqrimi orada buyutuc3m ...ne kadar takildiniz bu iş yeri açma mevzuma...
Sizin para almanız ahlaklı mı peki bu kadar nefret edip yatakları ayırdığınız adamdan?
Adam eşiniz hala,boşanırsınız size bu teklifi yapar ahlaksız deriz ama evlisiniz adamla. Iş kurarken para istiyorsunuz ,o iş oturana kadar masrafları belki ilk etapta cıkaramayıp yine kimseden isteyemeyip eşinizden isteyeceksiniz zaten. Çocukların masraflarıni vs ödesin amenna ama iş kurmanıza destek beklemeniz tuhaf,ayrıca arkadaşlarında dediği gibi iş kurmak yerine bir işe girip calışıp birikim yapsaydınız bu adama iş konusunda muhtaç olmazdınız. Şimdi sıkıştıkça isteyeceksiniz o da bu durumu kullanmaya çalışmaya devam edecek. Boşanın madem istemiyorsunuz ,nafakanızı alın,kendi düzeninizi kurun bu adamda size demesin benimle sevişirsen şu kadar veririm diye. Adamı savunmuyorum bu arada ama evlisiniz halihazırda ve siz zorlandıkça bu adam size bu teklifleri yapacak.
Bilemiyorum ben mi tuhafım siz mi?
Çocuklarınız vardı kuaför açıyorsunuz hadi işi hallettiniz barınma konusu nasıl olacak bunlar hep problem maalesef.

Son düzenleme:
Siz beni neden anlamak istemiyorsunuz ...nereye gideyim ???? Bu yaptığı ahlaksız teklife girmiyor mu ?? ...gidecek yerim yok diyorum salonu da açtım evet gerekirse orda kalicam cocuklqrimi orada buyutuc3m ...ne kadar takildiniz bu iş yeri açma mevzuma...

Nereye gideceğinizi siz ayarlayacaktınız. İş yeri açmanız kötü bir fikirdi çünkü. Olmayan paranızla iş yeri kurma telaşına düştünüz. İlk aydan müşteri akınana uğramayacak herhalde dükkan her iş gibi oturması gereken belli bir zaman var. O sürede de kocanızdan mı para alacaksınız? 3 yaşında çocuğu müşteriyle ilgilendiren nasıl büyüteceksiniz boyaların makasların içinde onu da ayrıca merak ediyorum. Konu açıyoruz verilen tavsiyelere zerre uymuyorsunuz. Kocanız zaten ahlaksızın teki. Hem adamla aynı evde kalın güvenliğim yok diyin hem parasını ondan kurtulmak için açacağınız işte kullanın. Nasıl normal geliyor size gerçekten aklım almıyor

Kimsenin derdi değil sizin dükkan açmanız ama sapık olarak gördüğünüz boşanma karari aldığınız birinden hâlâ maddi destek alıyorsunuz ailenizin evine gidin

Peki neden iş yeri açmak gerektigini hiç sordunuz mu ...sektorum çalışan olduğumuzda çok yoğun bir sektör ve iki çocuğuma vakit ayıramıyorum anlatabiliuormuyim ..onlar için...onlar yanımda olsun diye ...öyle sabah 9 akşam 6 lik bir iş değil...şimdi siz bir düşünün olaylar zincirinde neden bu yol seçilmiş ondan sonra yorum yapin
En son aileleriniz toplanıp tekrar beraber yaşamaya ikna etmişti sizleri. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyecektiniz, ne oldu o iş?

Cebinizde para yok, birikmiş yatırımlık altın vs yok; teyzeden borç alarak, adamın kredi kartını kullanarak açtınız iş yerini aferin. Her kadın saatleri uymuyor diye gidip kendine iş yeri açmıyor değil mi? Bir süre başka işte çalışıp biriktirebilirdiniz. Madem mesleğiniz bu, önce iş yeri açıp durum sabitlenir sonra çocuk yapılır. Elinizde iki çocuk maceradan maceraya koşun. Dükkanda iki çocuk yiyecek içecek oynayacak ders yapacak öyle mi?

Evlilik birliği içinde adamın da katkılarıyla kurulan bir işyeri, onun da hakkı var biliyorsunuz değil mi o iş yerinde. Müşteriler günlerdir sırada mı bekliyor hadi aç artık diye. İş yeri açmak ne demek biliyor musunuz? En az 6 ay 1 sene orayı çekip çevirecek paranız olması gerek.

Kocanız iğrenç biri orası belli de siz çok akılsız davrandınız. Durumu hiç iyi yönetemediniz. Ya teyzenize bir iş gelse ve acil geri istese verdiği altını ne yapacaksınız? Kafaya koymuşsunuz dükkan da dükkan diye. Her başınız sıkıştığında kocanızdan alacaksınız parayı, o da böyle ahlaksız teklifle gelir işte karşınıza. Kimden yabancı adamdan mı isteyeyim diyorsunuz da o durumlara düşmemek için biraz birikmiş, biraz da kredi çekseniz yeter kimseye el açmak gerekmez.

Son düzenleme:
Beni rehin gibi nikahinda tutuyor madem , madem onun soyadını taşıyorum, zor günümde kimin kartını kullanıcam üstelik geri ödemeli
Sanki zorla tutuyor adam gidecek yerim yok diyen iş kuruyorum diyen boşanmak isteyen sizsiniz birde üzerine adamdan maddi destek isteyende siz eee esininiz sizden cinsellik bekleyince neden sapık oluyor o tavizi siz veriyorsunuz oda istiyor neyinizi rehin almış oluyor

Yani benim de hayalim mugladan bir villa alip oraya yerlesmek ama vari yogu buna yatirip, ondan bundan borç alıp su anda bunu gerceklestirmeye çalışmiyorum. Once bi heriften bosanip, düzenli bir gelir elde edebileceginiz bi ise girmek ilk hedefiniz olmaliydi. Dukkan açınca sanki birden bire kara mi gececeksiniz? Kaç ay eldekinden yemeniz gerekecek. 2 küçük çocuğa dukkanda tek başınıza nasıl bakacaksiniz bunun kari var kişi var isinmasi var- hangi şehirdesiniz bilmiyorum gerçi. Tüm bunları gozardi edeceginiz kadar dukkan acmayi kafaya kiyduysaniz o zaman hedef giden yolda cekilen cile mubahtir diyeceksiniz yapacak ne var su durumda?

Bilenler bilir , maddi ozgurlugumu sağlayıp bosanicam insalah bu ruh hastasindan..iki çocuk var ..iş yeri kurdum şükür..bu süreçte bir kısım para yetiremedim ekstra masraf çıktı..ailemin durumu yok borç alabileceğim biri yok ..eş kişi de biliyor durumumu..mecbur onun kartını kullanmak zorunda kaldim ..tabi ödeme şartıyla taksit taksit ..benim bu zor hallerinden faydalanmaya çalışıp bana ahlaksız teklifde bulunuyor ..msj atmış bin TL vereyim eksiğini al ama karşılığında benimle yatacaksın şu kadar falan ...ben onunla 1 seneden fazla yatakları ayırmıştım bana dokunamiyor parasıyla ve zor durumumdan faydanlanamaya çalışıyor...15 bin kadar kartın kullanmak zorunda kaldığımda 10 kere gibisinden saygısız ahlaksızca birliktelik teklif etti..benimle resmen pazarlık yapıyor adi şerefsiz..aileme desem bu durumu sende kocamla niye yatmiyosun aynı yatakta derler ki dediler ...yapayalnizim şuan ve evde bir sapikla yaşıyorum hiç huzurum uok ben napicam kızlar...işletmem yerleşme halinde şuan daha faaliyette değil...bu süreçte sabır mi etmeliyim ..kendimi düzeltincede evi terk edeyim diyorum cocuklqri alıp...kendisi gitmiyor çünkü...ama sürekli peşimde defol git dediği halde msjlar atıyor sapık gibi evde üstüme yürüyor..nolur bana biseler deyin
Şu an bütün forum sizin bu adama şaşırmanıza şaşırıyor

Madem öyle eşinize söyleyeceksiniz açık ilişkiyi kabul ediyorum . Dışardan bir kadinla birlikte olabilirsin diye . Bunu da mahkeme de kullanmayacaksiniz . O da size işiniz kurulana kadar imkan sağlasın madem ? Olur mu olmaz diye cildiracaksiniz bence şimdi

Madem öyle eşinize söyleyeceksiniz açık ilişkiyi kabul ediyorum . Dışardan bir kadinla birlikte olabilirsin diye . Bunu da mahkeme de kullanmayacaksiniz . O da size işiniz kurulana kadar imkan sağlasın madem ? Olur mu olmaz diye cildiracaksiniz bence şimdi
Adam parayi verdim dudugu de ben otturcem diyo acik ve net.

Beni rehin gibi nikahinda tutuyor madem , madem onun soyadını taşıyorum, zor günümde kimin kartını kullanıcam üstelik geri ödemeli
Sizde az kurnaz değilsiniz. Boşanmamışsınız, geri ödemeli de olsa kartlarını kullanıyorsunuz, aynı evdesiniz.

Çocuklarınız olduğu için bir şey diyemiyorum ama adamın yaptıklarına fırsat vermişsiniz.

Adam parayi verdim dudugu de ben otturcem diyo acik ve net.
Sadece para değil ki evde de giderleri karşılıyor . Bir kadın olarak düşünelim . Ise kadın gitsin adamın ve çocukların giderlerini karsilasin . Sonra adam iş kuracağım desin birde üstüne kadından para istesin ve kadın eş hayatı yaşamak istediği için suçlu mu olur ? Bu resmen adamı sağmak oluyor . Bu adam bu kadar kötü biriyse bir yıldır nasıl birlikte olmadan yasayabilmis konu sahibi . Kadın hakları bik bik bik derken bazı kadınlar artık etinden sütünden kemiğinden faydalanayim diyor . Şunu anlayabilirim adam çok kötü biridir ise gitmene bile izin vermez zorla birlikte olmak ister k zaman bende derim ki git şikayetçi ol . Adamı kullanmak istiyor bosanmiyor da evliliğin gerekligini istediği için kızıyor . Öyle iş olmaz .

Back
X