Bilenler bilir , maddi ozgurlugumu sağlayıp bosanicam insalah bu ruh hastasindan..iki çocuk var ..iş yeri kurdum şükür..bu süreçte bir kısım para yetiremedim ekstra masraf çıktı..ailemin durumu yok borç alabileceğim biri yok ..eş kişi de biliyor durumumu..mecbur onun kartını kullanmak zorunda kaldim ..tabi ödeme şartıyla taksit taksit ..benim bu zor hallerinden faydalanmaya çalışıp bana ahlaksız teklifde bulunuyor ..msj atmış bin TL vereyim eksiğini al ama karşılığında benimle yatacaksın şu kadar falan ...ben onunla 1 seneden fazla yatakları ayırmıştım bana dokunamiyor parasıyla ve zor durumumdan faydanlanamaya çalışıyor...15 bin kadar kartın kullanmak zorunda kaldığımda 10 kere gibisinden saygısız ahlaksızca birliktelik teklif etti..benimle resmen pazarlık yapıyor adi şerefsiz..aileme desem bu durumu sende kocamla niye yatmiyosun aynı yatakta derler ki dediler ...yapayalnizim şuan ve evde bir sapikla yaşıyorum hiç huzurum uok ben napicam kızlar...işletmem yerleşme halinde şuan daha faaliyette değil...bu süreçte sabır mi etmeliyim ..kendimi düzeltincede evi terk edeyim diyorum cocuklqri alıp...kendisi gitmiyor çünkü...ama sürekli peşimde defol git dediği halde msjlar atıyor sapık gibi evde üstüme yürüyor..nolur bana biseler deyin