.. Bunlar "çok kırıcı laflar" değil ki... Aklınıza takmaya değmez.. =)
Yine de çok kırılıyorum, elimde değil diyorsanız eğer "eşiniz" annesinin bu tarz meraklarını yatıştırabilir ancak... Çok güzel yemek yaptığınızdan bahsedebilir... Merak işte.. Yaşlı insanların çok fazla oyalanacak şeyi olmuyor.. Ellerinde kalan yalnızca evladları oluyor.. Çok görmeyin.. Ahmaklık değil bu..
Eşimin annesi bana sürekli zayıf olduğumu söylerdi.. Düşündüğüm zaman aynısını annemin de arada söylediğini farkettim.. Elbette benim annem, beni kırmamak için elinden geldiğince üslublu ve iyiniyetli söylüyordu=) Ama olsun, sonuç aynıydı... Demek ki zayıftım.. Anneme kırılmıyorsam, eşimin annesine de kırılmamaya karar verdim... Çok ısrarla söylüyorsa her yerde, "rencide" aşamasına geldiyse hadsizce (ki bu olabilir, bende olmuştu) kendisinin de çok aşırı kilolu olduğunu ve yaşına hiç gitmediğini özellikle söyledim toplum içerisinde... Üstelik ne kadar sağlıksız olduğunu ve artık boğazına dikkat etmesi gerektiğini, kaz gibi herşeyi yutmamasını tembihledim. Tabi bunu benim "çöplüğümde", taraftar ve şakşakçı takımımın (canlarım) içinde yaptım ki "rencide" olmanın ne demek olduğunu bir kez daha hatırlasın...
Yapmadı bir daha...
Yalnız uyarı, benim kayınvalidem gerçekten "kötü" bir insan...
Ben biraz da bu yüzden çizmeyi aşmayı seviyorum bazen... başka türlü anlamıyor,
Selamlar,