- Konu Sahibi Shostakovich
canim yaa kayinvalidelerimiz ayni kisi olmasin! sen benimkini anlatmissin burada....
yaa vallahi benim sinir oldugum seylerin hepsini biliyor ve ustume gelir aynen dedigin gibi....
ama oglunun yaninda az yapar.....
bazen de dayanamaz.....
ben de senin gibi yapicam kardesim allah razi olsun belki ise yarar kendisini iyice kaybeder de esimden bulur cezasini cunku ben 3 senelik evliyim beni tuketti... arada kufur bile etmistir bana yani o derece....
allah yardımcın olsun canım. benimki öle küfür falan etmedi ne yalan söliyim ama öle bi zamanda öle bi şekilde laf ederki cvp versen sen suçlu çıkarsın yani. bilir bide o lafın sana dokunacağını ama çevredeki diğer kişiler bişi anlamaz. gayet sakin ol o hariç herkese dünya tatlısı ol. onada kötü davranma ama dikkat et hıh falan surat atma göz atma falan olmasın bişimi sordu sana soruyosa direkt cevap ver. ki saygısız durumunada düşmeyesin.
benimki benimde ne cadoloz olduğumu bilir bide ailem var sonuçta eşimde öle küfür falan ettirmez. ama eltimin anne babası yok daha önce kızın gırtlağına sarılmış.
allah seninde yardımcın olsun insanın eşine olan aşkını bile öldürüyo bunlar. bak bugünde görümcem sinemaya çağırdı normalde ben hadiii gidelim derim duraksadım biraz eşime demedim bişey oda dedi anladım ben seni ayrı yerlerde otururuz merak etme diye. gidemedik gerçi ama olsun eşim anladı sonuçta
he bu arada herzamanda aynı olma bazende konuş. normal şekilde bigün öyle bigün böyle bırak onun kafası karışsın :).
Son düzenleme: