- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi Shostakovich
sakin ha isten cikma canim sakin ama sakin sadece bunu soyluyorum sana seninki de benim kv gibi... aman deyim birlik oturmaya yanasma canim...
benim eltimle birlik oturuyorlar disariya iyi geciniyor gibi gosterirler ama birbirlerini yedikleri cok olmustur hala da oluyor yani kac kere yakaladim canim.. aman bosver sen esini ikna et tatli dille... sakin ha sakin isten ayrilma bile bile kendini dertlere atarsin...
yok canim tabiki de cikmicam daha iyi bi is bulana kadar... aslinda baska planlarim var, okuluma devam etcem kaldigim yerden.. olmadi yürümüyo allah hayirlisini versin artik, az önce bi yazi okudum evliligin tehlikede oldugu dönemler diye, gercekten de düzelsin diye bekleyenlerdenim.. ve bir seyin düzeldigi yok..
sen de takilma kv olacak sahisa.. cünkü tek basina bas etmesi cok zor, olmuyor yani.. burda is erkege düsüyor.. annesine babasina dur demesini bilmesi lazim, aslinda kv vs kp'in yaptigi dengesizliklerin muattabi gelinler degil, ogullaridir.. ah bi yerinde cevap vermseler hani tersleme azarlama olarak degil gerektigi gibi... dengeyi kursalar, ailelerine cesaret vermeseler hic bir sey olmaz...