Geçmiş olsun ben iki kez burun ameliyatı oldum ilkinde belirgin bir sekilde asimetri vardi benim 8 inci ayda gözle görülür biçimde azaldi ama nefes sorunum ve ucu top gibi bi burnum vardi o yuzden tekrar oldum.Yani buyuk ihtimalle ödemdir duzelir diye dusunuyorum ama en az 6 ayi doldurmaniz lazim yine de. Bana da 2. Ameliyatımdan sonra aparati verdi ama kullanamadim size zorunlu tuttu mu doktorAhmet islama burun ameliyatı oldum ameliyat olalı bir ay oldu.Burnum hafif sağa doğru kaydı kıkırdak kayması dedi masaj verdi bir de burun delikleri eşitleyici aparat verdi
Canım sıkkın tedirginim düzelmeyecek mi acaba diye.Benzer durumu yaşayanınız var mı ?#ahmetislam , #burunestetiği
Evet bir ay sürekli iki ay geceleri takacaksın dedi ve masaj vardıGeçmiş olsun ben iki kez burun ameliyatı oldum ilkinde belirgin bir sekilde asimetri vardi benim 8 inci ayda gözle görülür biçimde azaldi ama nefes sorunum ve ucu top gibi bi burnum vardi o yuzden tekrar oldum.Yani buyuk ihtimalle ödemdir duzelir diye dusunuyorum ama en az 6 ayi doldurmaniz lazim yine de. Bana da 2. Ameliyatımdan sonra aparati verdi ama kullanamadim size zorunlu tuttu mu doktor
Yok ben revizyonu şeklini begenmedigim ve nefes için oldum.Revizyonu Mustafa yazıra oldumEvet bir ay sürekli iki ay geceleri takacaksın dedi ve masaj vardısimetri bozukluğu sebebiyle olmadınız dimi ikinci ameliyatı? Bir de hangi doktordu ameliyatınızı yapan
Merhaba durumunuzda bir gelişme oldu muEvet bir ay sürekli iki ay geceleri takacaksın dedi ve masaj vardı
Merhaba, durumunuzda bir değişme var mı bende görüşmeye gittim kendisiyle çok güven verdi. Umarım burnunuzda istediğiniz şekilde düzelme olmuştur.Ahmet islama burun ameliyatı oldum ameliyat olalı bir ay oldu.Burnum hafif sağa doğru kaydı kıkırdak kayması dedi masaj verdi bir de burun delikleri eşitleyici aparat verdi
Canım sıkkın tedirginim düzelmeyecek mi acaba diye.Benzer durumu yaşayanınız var mı ?#ahmetislam , #burunestetiği
Merhabalar burun delik eşitleyicinin çok işe yaradığını düşünmüyorum takıldığı zaman eşitliyor ama bıraktığımda eski haline az da olsa dönüyor.Masaja hala devam ediyorum ondan da tamamiyle düzelme yok ama eski haline göre çok daha iyi.Ahmet hoca iyi bir doktor bencede ilgileniyor bende böyle bir şanssızlık oldu umuyorum sizde olmaz.Merhaba, durumunuzda bir değişme var mı bende görüşmeye gittim kendisiyle çok güven verdi. Umarım burnunuzda istediğiniz şekilde düzelme olmuştur.
eskisi kadar yamuk değil düzeldi biraz ama tamamiyle düzeldi diyemem.Deliklerimde hala tam eşit değilMerhaba durumunuzda bir gelişme oldu mu
Fiyat bilgisi verebilir misiniz?Merhaba, durumunuzda bir değişme var mı bende görüşmeye gittim kendisiyle çok güven verdi. Umarım burnunuzda istediğiniz şekilde düzelme olmuştur.
Fiyat bilgisi verebilir misiniz?
22 binden başlıyor diye biliyorum ben tabi zamlar öncesi
Ben olduktan sonra zam gelmişti 22 binden başlatacaktı ama şuan nedir fiyatlar bilemiyorum.Fiyat bilgisi verebilir misiniz?
nasıl oldu burnunuzAhmet islama burun ameliyatı oldum ameliyat olalı bir ay oldu.Burnum hafif sağa doğru kaydı kıkırdak kayması dedi masaj verdi bir de burun delikleri eşitleyici aparat verdi
Çok geçmiş olsun. Umarım olumlu yönde değişimler olurMerhabalar burun delik eşitleyicinin çok işe yaradığını düşünmüyorum takıldığı zaman eşitliyor ama bıraktığımda eski haline az da olsa dönüyor.Masaja hala devam ediyorum ondan da tamamiyle düzelme yok ama eski haline göre çok daha iyi.Ahmet hoca iyi bir doktor bencede ilgileniyor bende böyle bir şanssızlık oldu umuyorum sizde olmaz.
Merhaba, ben 1 ay önce Ahmet beye ameliyat oldum sizin problemlerinizin aynısı bende de var .Ahmet islama burun ameliyatı oldum ameliyat olalı bir ay oldu.Burnum hafif sağa doğru kaydı kıkırdak kayması dedi masaj verdi bir de burun delikleri eşitleyici aparat verdi
Burun delikleri düzelmiyor genelde en azından ben 6 ay aparat kullandım yinede düzelmedi.Merhaba, ben 1 ay önce Ahmet beye ameliyat oldum sizin problemlerinizin aynısı bende de var .
Düzelme oldu mu ? Burun deliklerim canımı çok sıkıyor. Yanıtlarsanız çok sevinirim
Ahmet islama burun ameliyatı oldum ameliyat olalı bir ay oldu.Burnum hafif sağa doğru kaydı kıkırdak kayması dedi masaj verdi bir de burun delikleri eşitleyici aparat verdi
Merhaba görüştünüz mü Ahmet hocayla, ameliyat oldunuz mu? Uzun zaman olmus yazalı. Aemluyat olduysanız sonuçtan memnun musunuz? Ben de kendisini düşünüyorum daMerhaba, durumunuzda bir değişme var mı bende görüşmeye gittim kendisiyle çok güven verdi. Umarım burnunuzda istediğiniz şekilde düzelme olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?