Ahmet Kaya hayranlığım

Milliyetçi : Milletini sevmek ona hizmet etmektir.
Sen neden hazzetmiyorsun bu adamdan nasıl kırılmış ki gözleri dolmuş .Tamam sana karışmamalı saygı duymalı ama sende ona bahsetme ya da yanında son ses açarak dinliyorum deme gözüne sokmadan yaşaman lazım o da sana aynı şekilde karşılıklı saygı duymalısınız .Hakkınızda hayırlısı olsun .

Öyle de artık anlaşamıyoruz gibi

Milliyetçi olmakla ahmet kaya düşmanlığının ne ilgisi var.kendisi bu ilgiyi kurabalicek biri ise zaten anlayissiz bir insandır.şahsen ben tahammül edemezdim.

Ahmet kaya severim bi sanatçı olarak dinlerim hatta bazı şarkılarına bayılırım,siyasi görüşü beni bağlamaz siyasetçi değildiki rahmetli.

Ahmet kaya sevilmez mi ya sırf siyasi nedenler yüzünden onu sevmeyen utansın :)

Sarkilari tartisilmaz ...
Yanliz kendisini bende hic sevmem. Ama zaten vefat etmis adam neyi tartisdiniz ki?

Ben de çok severim, saatlerce dinlesem sıkılmam. Yalnız siz eşiniz eve adım atar atmaz son ses açıp zorla mı dinletiyorsunuz? Tam çözemedim oraları. Bir de sizin eşinizle meseleniz Ahmet Kaya değil. Siz belli ki dünyaya farklı noktalardan bakıyorsunuz.

Sarkilarin dili dini irki mi olur?

Siz bence siyasi goruslerden anlasamiyorsunuz. Hic anlasamazsiniz zaten.

Sorun sadece Ahmet Kaya değil ki, sizin siyasi görüşleriniz farklı bu tür ilişkiler yürüyemiyor. Bende sevmiyorum Ahmet Kaya...

Zaten sürekli kavga ediyormuşsunuz. Adam sizlere 'birbirinizin cehennnemi' yakıştırması bile yapmış. Ahmet Kaya işin bahanesi. Bu kadar saygısızlıkla hoşgörüsüzlükle ilerleyemezsiniz. Madem birbirinize ve tercihlerine tahammülünüz yok, boşa birbirinizle vakit kaybetmeyin. Balık baştan kokmuş. Bugün sanatçı olur, yarın başka bir şey olur. Kavgalarınızın ayarı yoksa her şey bahane. Ayrılın daha iyi. Huzur verdiğiniz ve huzur bulduğunuz insanları alın hayatınıza, böylesini değil.

Konuştum yürümez böyle ben yoluna sen yoluna dedim

Bn yalnız yaşıyorum hep dinlerim zaten evde son ses

dinliyorsun anladık da, 24 saat mi dınlıyorsun
hep o mu oluyor yanında? ya da cok mu hayranlıgındna bahsedıyorsun? napıyorsun da bu denlı rahatsız oluyor anlayamadım?
isteyen istediğini dinler kimene yahu!

Siyasi gorus meselesidir.. Benim de siyasi gorusume uymamasina ragmen severek dibledigim cok sarkisi var. . (esimden gizli dibliyorum ) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…