- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
- 123
Milliyetçi : Milletini sevmek ona hizmet etmektir.
Sen neden hazzetmiyorsun bu adamdan nasıl kırılmış ki gözleri dolmuş .Tamam sana karışmamalı saygı duymalı ama sende ona bahsetme ya da yanında son ses açarak dinliyorum deme gözüne sokmadan yaşaman lazım o da sana aynı şekilde karşılıklı saygı duymalısınız .Hakkınızda hayırlısı olsun .
Çok iyi söylüyorBen de ahmetkaya dinleyen biriyle yapamazdim dinleyecek adam mi kalmadi
Ahmet kaya sevilmez mi ya sırf siyasi nedenler yüzünden onu sevmeyen utansın :)İyi geceler kızlar bu sefer erkek arkadaşımla sorunumuz ben 10 yaşından beri Ahmet Kaya dinlerim kendisi nefret eder benim tek hayran oldugum şarkıçı odur mesela sırf bu yüzden onunla kavga ettik sizce böyle hoşgörüsüz bir adamla ilişkiyi devam ettirmem dogrumu?
Konuştum yürümez böyle ben yoluna sen yoluna dedimZaten sürekli kavga ediyormuşsunuz. Adam sizlere 'birbirinizin cehennnemi' yakıştırması bile yapmış. Ahmet Kaya işin bahanesi. Bu kadar saygısızlıkla hoşgörüsüzlükle ilerleyemezsiniz. Madem birbirinize ve tercihlerine tahammülünüz yok, boşa birbirinizle vakit kaybetmeyin. Balık baştan kokmuş. Bugün sanatçı olur, yarın başka bir şey olur. Kavgalarınızın ayarı yoksa her şey bahane. Ayrılın daha iyi. Huzur verdiğiniz ve huzur bulduğunuz insanları alın hayatınıza, böylesini değil.
Bn yalnız yaşıyorum hep dinlerim zaten evde son sesBen de çok severim, saatlerce dinlesem sıkılmam. Yalnız siz eşiniz eve adım atar atmaz son ses açıp zorla mı dinletiyorsunuz? Tam çözemedim oraları. Bir de sizin eşinizle meseleniz Ahmet Kaya değil. Siz belli ki dünyaya farklı noktalardan bakıyorsunuz.
Bn yalnız yaşıyorum hep dinlerim zaten evde son ses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?