Ahmet Kaya hayranlığım

Yani ben de hiç hazzetmem kendisinden. Bulunduğum ortamda dinleniyorsa kimseye çaktırmadan kalkıp gitmişliğim bile vardır:) Hala da açıp dinlemişliğim yoktur kendisini. Ama sevgilim bana deseydi Ahmet Kaya dinlemeyeceksin diye muhtemelen inat yapar sabah akşam dinlerdim :) Çok saçma çünkü karışması bu konuda.

Konu sadece kimi dinlediğin değil bence.

1 siyasi görüş ayrılığınız var anladığım kadarıyla.
2 senin birey olarak varlığını kabullenmeden kişisel alanına müdahale ediyor.
İlki hadi neyse de ikincisi hiç çekilmez canım. Bu konuda rica etmesini anlarım ama bunun için kavga etmek tehlike sinyali bence.

Son düzenleme:
belki o da sana hoşgörüsüz diyordur arkandan, sevmeme seçimine saygı duymayıp hoşgörüsüz dediğin için

Tanışırken; beğenilerinizi, dünya görüşünüzü, dini inanışınızı, siyasi görüşlerinizi konuşmadınız mı? Bunlar mutlaka konuşulması gereken şeyler. Farklılıklar yerine göre güzeldir, ilişkiye zenginlik katar ama tamamen zıt ise o ilişkinin yürümesi çok zordur.

Derde bak..
senin derdin yanında benim derdim hiç miş
Derdimden iğrendim

Öyle de artık anlaşamıyoruz gibi
Ben sevgiliniz gibiyim benim eski erkek arkadaşım da çok severdi Ahmet Kayayı siyasi olarak bana da zıttı beraber söylerdik. Ama şimdi kendim gibi birini buldum aynı görüşte olunca daha bir güzel oluyor
Bence sizin de farklı nedenleriniz olabilir tek başına yeterli sebep değil en büyük derdiniz bu olsun başka derdiniz olmasın sevgi kolay bulunmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…