Hinatasan Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2024 989 En iyi cevaplar 1 348 18 27 14 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Sari2143 #21 Darmiyan .!.: Adı nedir numarasını bulup sorabiliriz belki oraya mı yönlendiriyor doktor Genişletmek için tıkla... Kendisi neler olacağını hastaya göre bir kağıda yazıp veriyor. Adını tam hatırlamıyorum aktarın
Darmiyan .!.: Adı nedir numarasını bulup sorabiliriz belki oraya mı yönlendiriyor doktor Genişletmek için tıkla... Kendisi neler olacağını hastaya göre bir kağıda yazıp veriyor. Adını tam hatırlamıyorum aktarın
L leey Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2025 473 128 18 27 12 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Sari2143 #22 incim1 .!.: Merhaba ben ahmet beye gidiyorum kendisi çok pozitif biri bence bende şuan onun yardımı ile hamileyim Genişletmek için tıkla... Canım merhabalar beni eğitmeyi düşünüyorum ama muayene ücreti ne kadar acaba
incim1 .!.: Merhaba ben ahmet beye gidiyorum kendisi çok pozitif biri bence bende şuan onun yardımı ile hamileyim Genişletmek için tıkla... Canım merhabalar beni eğitmeyi düşünüyorum ama muayene ücreti ne kadar acaba
L leey Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2025 473 128 18 27 12 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Sari2143 #23 Hinatasan .!.: Kendisi neler olacağını hastaya göre bir kağıda yazıp veriyor. Adını tam hatırlamıyorum aktarın Genişletmek için tıkla... Canım macunun ismi ne acaba istesek biz dışardan alamaz mıyız
Hinatasan .!.: Kendisi neler olacağını hastaya göre bir kağıda yazıp veriyor. Adını tam hatırlamıyorum aktarın Genişletmek için tıkla... Canım macunun ismi ne acaba istesek biz dışardan alamaz mıyız
L leey Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2025 473 128 18 27 12 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Sari2143 #24 incim1 .!.: Doktorun söylediği yerden aldım ama bence başka yerden de alınabilir vitamin tarzı ilaçlar içeriği temiz Genişletmek için tıkla... Canım papatya baharat diye bir yer var hastaneye yakın orda mı satılıyor macunlar ismi nedir acaba macunun
incim1 .!.: Doktorun söylediği yerden aldım ama bence başka yerden de alınabilir vitamin tarzı ilaçlar içeriği temiz Genişletmek için tıkla... Canım papatya baharat diye bir yer var hastaneye yakın orda mı satılıyor macunlar ismi nedir acaba macunun
L leey Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2025 473 128 18 27 12 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Sari2143 #25 Darmiyan .!.: Biz üç çift gelmeyi düşünüyoruz da kalacak yerimiz olmadığından günü birlik olur yumurta takibi olamaz o yüzden ama macun veriyormuş bi aktardan onu nasıl bulabiliriz Genişletmek için tıkla... Canım siz gittiniz mi doktora
Darmiyan .!.: Biz üç çift gelmeyi düşünüyoruz da kalacak yerimiz olmadığından günü birlik olur yumurta takibi olamaz o yüzden ama macun veriyormuş bi aktardan onu nasıl bulabiliriz Genişletmek için tıkla... Canım siz gittiniz mi doktora
I incim1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2024 2.711 624 38 27 12 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Sari2143 #26 leey .!.: Canım papatya baharat diye bir yer var hastaneye yakın orda mı satılıyor macunlar ismi nedir acaba macunun Genişletmek için tıkla... Adını bilmiyorum canım etiketli ürün değil ama ben macunu kullanmadım hiç üşendim her gün yemeye macunda sanırım bal pekmez polen arı sütü vs karışımı
leey .!.: Canım papatya baharat diye bir yer var hastaneye yakın orda mı satılıyor macunlar ismi nedir acaba macunun Genişletmek için tıkla... Adını bilmiyorum canım etiketli ürün değil ama ben macunu kullanmadım hiç üşendim her gün yemeye macunda sanırım bal pekmez polen arı sütü vs karışımı
L leey Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2025 473 128 18 27 12 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Sari2143 #27 incim1 .!.: Adını bilmiyorum canım etiketli ürün değil ama ben macunu kullanmadım hiç üşendim her gün yemeye macunda sanırım bal pekmez polen arı sütü Genişletmek için tıkla... Aktardan mı aldınız sizde
incim1 .!.: Adını bilmiyorum canım etiketli ürün değil ama ben macunu kullanmadım hiç üşendim her gün yemeye macunda sanırım bal pekmez polen arı sütü Genişletmek için tıkla... Aktardan mı aldınız sizde
L leey Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2025 473 128 18 27 13 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Sari2143 #28 incim1 .!.: Adını bilmiyorum canım etiketli ürün değil ama ben macunu kullanmadım hiç üşendim her gün yemeye macunda sanırım bal pekmez polen arı sütü vs karışımı Genişletmek için tıkla... Sizin sorun neydi benim yumurta tembelliği var klomen çatlatma iğnesi falan kullandım ama olmadı bu ay ilk defa kendiliğimden yumurtladım yine tutmadı
incim1 .!.: Adını bilmiyorum canım etiketli ürün değil ama ben macunu kullanmadım hiç üşendim her gün yemeye macunda sanırım bal pekmez polen arı sütü vs karışımı Genişletmek için tıkla... Sizin sorun neydi benim yumurta tembelliği var klomen çatlatma iğnesi falan kullandım ama olmadı bu ay ilk defa kendiliğimden yumurtladım yine tutmadı