Mersin medikalpark hastanesi doktoru. Çoğunlukla önce doğal kürlerle yumurta takibi yapıyor. Olmazsa klomen türevi ilaçlarla çatlatma tedavisi yapıyor. Hastalarına karşı ilgili ve takibi iyi. Ben aynı hastanede görev yapan ayşenur kaya kahveciyi de öneriyorum. Personeller daha çok Ayşenur hanıma gidiyor.Kadın doğumcu Ahmet Yıldızbakan hakkında bilgisi olan var mı ?
Tedavileri olumlu sonuç veriyor mu peki güvenilir miMersin medikalpark hastanesi doktoru. Çoğunlukla önce doğal kürlerle yumurta takibi yapıyor. Olmazsa klomen türevi ilaçlarla çatlatma tedavisi yapıyor. Hastalarına karşı ilgili ve takibi iyi. Ben aynı hastanede görev yapan ayşenur kaya kahveciyi de öneriyorum. Personeller daha çok Ayşenur hanıma gidiyor.
Hastalarını yakın takip ediyor . Bende orada hemşireyim. Bir arkadaşım 3. Klomen Denemesinde kaldı diğeri 2. Denemesinde. Takipleri anlatışı gayet güzel . Aklınızdaki soruları kibir kâğıda yazıp giderseniz daha çok bilgi verecektirTedavileri olumlu sonuç veriyor mu peki güvenilir mi
Merhaba ben ahmet beye gidiyorum kendisi çok pozitif biri bence bende şuan onun yardımı ile hamileyimKadın doğumcu Ahmet Yıldızbakan hakkında bilgisi olan var mı ?
Çok teşekkür ederimHastalarını yakın takip ediyor . Bende orada hemşireyim. Bir arkadaşım 3. Klomen Denemesinde kaldı diğeri 2. Denemesinde. Takipleri anlatışı gayet güzel . Aklınızdaki soruları kibir kâğıda yazıp giderseniz daha çok bilgi verecektir
Nasıl bir yol izlediniz acaba , kaç ayda hamile kaldınız?Merhaba ben ahmet beye gidiyorum kendisi çok pozitif biri bence bende şuan onun yardımı ile hamileyim
4. Ayda doğal yolla hamile kaldımNasıl bir yol izlediniz acaba , kaç ayda hamile kaldınız?
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah4. Ayda doğal yolla hamile kaldım
Doktorun söylediği yerden aldım ama bence başka yerden de alınabilir vitamin tarzı ilaçlar içeriği temizHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahpeki ilaçları kürleri ben dışardan alıp kullansam olur mu acaba siz nerden aldınız ?
Aldığınız yere ulaşabileceğim bir adres ya da numara var mı acaba rica etsem ?Doktorun söylediği yerden aldım ama bence başka yerden de alınabilir vitamin tarzı ilaçlar içeriği temiz
Klomen denemesi nasıl oluyor bilginiz varmı bende gitmeyi düşünüyorum numarasını gönderdi önce uzağım diyeHastalarını yakın takip ediyor . Bende orada hemşireyim. Bir arkadaşım 3. Klomen Denemesinde kaldı diğeri 2. Denemesinde. Takipleri anlatışı gayet güzel . Aklınızdaki soruları kibir kâğıda yazıp giderseniz daha çok bilgi verecektir
Yumurta büyütücü ilaç bu reçete ile satılıyor doktorun kontrol etmedi ultrasonla incelemesi ve hormon değerlerine göre başlanıyorKlomen denemesi nasıl oluyor bilginiz varmı bende gitmeyi düşünüyorum numarasını gönderdi önce uzağım diye
Klomen sonrası çatlatma iğnesi veriyordur o zamanYumurta büyütücü ilaç bu reçete ile satılıyor doktorun kontrol etmedi ultrasonla incelemesi ve hormon değerlerine göre başlanıyor
Klomen denemesi nasıl oluyor bilginiz varmı bende gitmeyi düşünüyorum numarasını gönderdi
Evet veriyor. Ama önce doğal kürleri denetiyor ve normalde nasıl yumurtluyorsun onu takip ediyorKlomen sonrası çatlatma iğnesi veriyordur o zaman
Biz üç çift gelmeyi düşünüyoruz da kalacak yerimiz olmadığından günü birlik olur yumurta takibi olamaz o yüzden ama macun veriyormuş bi aktardan onu nasıl bulabilirizEvet veriyor. Ama önce doğal kürleri denetiyor ve normalde nasıl yumurtluyorsun onu takip ediyor
Bulunduğu hastaneye yakın bir aktar çok uzak değil aynı gün içinde alabilirsinizBiz üç çift gelmeyi düşünüyoruz da kalacak yerimiz olmadığından günü birlik olur yumurta takibi olamaz o yüzden ama macun veriyormuş bi aktardan onu nasıl bulabiliriz
Adı nedir numarasını bulup sorabiliriz belki oraya mı yönlendiriyor doktorBulunduğu hastaneye yakın bir aktar çok uzak değil aynı gün içinde alabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?