Park yatağımız kırıldı. Oğlumda 1 yaşını geçtiği için tekrar park yatak almak istemiyorum. Normal büyük yatakta da yatamayacağı için 2 sene daha yatabileceği ve düşme ihtimali olmayan karyola arıyorum.
bende bir tane var kullanmıyorum. çok yer kapladığı için. ahşap karyola aynı zamanda üç çekmeceli ilerde çekmeceyi kaldırıyorsun tek kişil normal yatak boyuna geliyor. Aşağıdaki resime benzer modelde fakat renksiz sadece ahşap renginde. düşünürsen 180 tl ye verebilirim.
Bu sitede çilek mobilyanın sallanan ve sabitlenen beşiğini satıyordu birisi bi araştır istersen bende kullanıyorum o beşiği ve çokta memnunum hatta resmi bu
Bu sitede çilek mobilyanın sallanan ve sabitlenen beşiğini satıyordu birisi bi araştır istersen bende kullanıyorum o beşiği ve çokta memnunum hatta resmi bu Eki Görüntüle 737496
bende bir tane var kullanmıyorum. çok yer kapladığı için. ahşap karyola aynı zamanda üç çekmeceli ilerde çekmeceyi kaldırıyorsun tek kişil normal yatak boyuna geliyor. Aşağıdaki resime benzer modelde fakat renksiz sadece ahşap renginde. düşünürsen 180 tl ye verebilirim.
bunu ileride tek kişilik yatak olarak da kullanabiliyorsun. sadece içine yatak alman gerekecek. aynen tek kişilik yatak gibi oluyor. yatak başlığı da var.
[
daha önce ilanını vermiştim beğenirsen resimdekinin aynısıdır montajlı olmadığı için resmini çekemedim almak istersen 80 liraya vericem kızım büyüdüğü için baza kullanıyorum çok kullanılmadı kızım yatmadığı için
bende bir tane var kullanmıyorum. çok yer kapladığı için. Ahşap karyola aynı zamanda üç çekmeceli ilerde çekmeceyi kaldırıyorsun tek kişil normal yatak boyuna geliyor. Aşağıdaki resime benzer modelde fakat renksiz sadece ahşap renginde. Düşünürsen 180 tl ye verebilirim.