• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahşap kapı temizliği

sedaseda34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
23
3
86
35
İstanbul
Merhaba kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Evimin kapıları 20 yıllık ahşap oymalı eski kapılar. 5 aydır burda oturuyorum. Ne kadar silsem temizlesemde üzerinde toz birikmiş gibi duruyor. Azda olsa yeni temiz görünebilmesi için neler yapabilirm?

Merhaba kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Evimin kapıları 20 yıllık ahşap oymalı eski kapılar. 5 aydır burda oturuyorum. Ne kadar silsem temizlesemde üzerinde toz birikmiş gibi duruyor. Azda olsa yeni temiz görünebilmesi için neler yapabilirm?

diğer markaları bilmiyorum ama bimin yağ çözücüsü var markası güldal. Annem onu kapılara sıkıyor. herşey akıp iniyor aşağı. Üstünden de pronto ile geçersen bence pırıl pırıl olur

diğer markaları bilmiyorum ama bimin yağ çözücüsü var markası güldal. Annem onu kapılara sıkıyor. herşey akıp iniyor aşağı. Üstünden de pronto ile geçersen bence pırıl pırıl olur
farklı marka yağcözücü denedim ondanmıdır bilmiyorum ama kuruyunca yine eski hallerini aldı oyma kısımları maalesef:-(

Bir yerde okumustum ve mantikli geldi bana, bulasik sungerini once zeytinyagina sonra karbonata batirip ahsap yerleri temizleyebilirsiniz.Ben denemedim ama sadece tavsiye.

ahsap temızleyıcıler var canım ben kullanıyorum kapıya yere vestıyr dolap nere gelırse aklına
vernık atılmıs gıbı parlatyo
2 gun parlaklıgını koruyo sadece canım dene ıstersen belkı sende faydasını gorursun

Pronto'nun ürünleri ahsap için hep...Onunla temizleyebilirsin, bir de sprey cilası var gene aynı markanın. Onu kullanabilirsin.

Back
X