- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi bensibelim2
Ufkunu genislet biraz. Ev hanimlarina saldirmaktan bunu yapmaya pek vaktin kalmiyordur. Sen de haklisin sayin düşes.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok merak ediyorum hanımefendi ne yaptınız, adamların uçkurlarına sayaç takıp kaç birliktelikleri olduğunu mu hesapladınız. :))) Ne ilginç bir ablasınız :))
Kız oğlan kız nasıl bir tabirdir, nutkum tutuldu.kardeşimi kıskandığım yok adam gibi adam çıksa hayırmı diyeceğiz?
sen git aieseclerde git takıl sonra gel kız oğlan kız kardeşime yanaş olurmu?
eğer avrupalı bir erkek olsaydı belki derdim ama bu kadar cinsel açlığın olduğu ülkeden o ortama giren bir erkek rahat duramaz yüzde yüz eminim.
sonradan uyuşturucudan sabıkası olduğunu öğrendik o çok övülen şahsın.
Böyle ablası olduğu müddetçe kardeşinin hali ne olacak merak içerisindeyim bir bakmışsın yaşı 40 olmuş ama sen bütün adayları elediğin ilişki yaşamasına izin vermediğin için hala yapayanlız.
Korumacılığın bu kadarı da fazla değil mi?
oraya kadar gidip de rahat duran bir Türk erkeği olamaz mümkün değil aşırı çirkin falan olması lazım anca.
Kac yasinda bu cocuk?
Sizin beyniniz ne kadar değişik çalışıyor yahu.
Yurtdışında staj=herkesle yatmak mı?
Yurtdışında yaşayan Türk erkekleri hazır ORADAlarken onlar da o zaman böyle şeyler mi yapıyorlar yani?
Ayrıca milliyeti ne olursa olsun tüm kadınlar eğer bi erkek AŞIRI ÇİRKİN değilse yakışıklı erkeklerle yatıyor mu demek oluyor bu?
Aklınız fikriniz cinsellikte gibi sanki...
demek burada sevgilisi aiesecle staja gitse zerre kıskanmayacak kadınlar var. :)
demek burada sevgilisi aiesecle staja gitse zerre kıskanmayacak kadınlar var. :)
Siz boşanıyordunuz değil mi? Az çok anlayabiliyorum neden olduğunu.demek burada sevgilisi aiesecle staja gitse zerre kıskanmayacak kadınlar var. :)