• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aiesec yapmış erkek

Çok merak ediyorum hanımefendi ne yaptınız, adamların uçkurlarına sayaç takıp kaç birliktelikleri olduğunu mu hesapladınız. :))) Ne ilginç bir ablasınız :))

araştırıyoruz sorguluyoruz mutlaka bir yerden açık veriyor dandik adamsa. illa ilişki olarak demiyorum şimdi bu adam ya oradan aids neyin kaptıysa nerden bilelim gavur kızı sonuçta her şey çıkabilir?

eğer avrupalı bir erkek olsaydı belki derdim ama bu kadar cinsel açlığın olduğu ülkeden o ortama giren bir erkek rahat duramaz yüzde yüz eminim.

Burada da yaşayabilir ne isterse. Orada sevgilisi olması sizi ilgilendirmez. Olmuştur, ya da olmamıştır, ikisi de aynı şey. Önemli olan şu an. Sanki gitmese burada yaşayamaz mı? Sen nerede yaşıyorsun Allah aşkına?

sonradan uyuşturucudan sabıkası olduğunu öğrendik o çok övülen şahsın.

Ama senin bahanelerin çok tuhaf. Özellikle evlenmesini istemiyorsun gibi. Hemen kucağına atlayacak hali yok ya. Bırak tanısın, kendi görsün.

Yurt dışında da okudum. Türk arkadaşlarım da vardı. Hiç biri sapık gibi kaç skor yapıcaz ayağında değildi, neden bu yaftalama?

Böyle ablası olduğu müddetçe kardeşinin hali ne olacak merak içerisindeyim bir bakmışsın yaşı 40 olmuş ama sen bütün adayları elediğin ilişki yaşamasına izin vermediğin için hala yapayanlız.

Korumacılığın bu kadarı da fazla değil mi?

Böyle ablası olduğu müddetçe kardeşinin hali ne olacak merak içerisindeyim bir bakmışsın yaşı 40 olmuş ama sen bütün adayları elediğin ilişki yaşamasına izin vermediğin için hala yapayanlız.

Korumacılığın bu kadarı da fazla değil mi?

değil dandik it kopukla ömür çürüteceğine yalnız kalması daha hayırlıdır

oraya kadar gidip de rahat duran bir Türk erkeği olamaz mümkün değil aşırı çirkin falan olması lazım anca.

Sizin beyniniz ne kadar değişik çalışıyor yahu.
Yurtdışında staj=herkesle yatmak mı?
Yurtdışında yaşayan Türk erkekleri hazır ORADAlarken onlar da o zaman böyle şeyler mi yapıyorlar yani?
Ayrıca milliyeti ne olursa olsun tüm kadınlar eğer bi erkek AŞIRI ÇİRKİN değilse yakışıklı erkeklerle yatıyor mu demek oluyor bu?
Aklınız fikriniz cinsellikte gibi sanki...

Sizin beyniniz ne kadar değişik çalışıyor yahu.
Yurtdışında staj=herkesle yatmak mı?
Yurtdışında yaşayan Türk erkekleri hazır ORADAlarken onlar da o zaman böyle şeyler mi yapıyorlar yani?
Ayrıca milliyeti ne olursa olsun tüm kadınlar eğer bi erkek AŞIRI ÇİRKİN değilse yakışıklı erkeklerle yatıyor mu demek oluyor bu?
Aklınız fikriniz cinsellikte gibi sanki...

gördüklerim bana yeter hanımefendi.

Allahım ne yaşamışsa yaşamış hesabını size mi verecek pardon ama kardeşiniz dururken sizene zaten bir şey söyleyeyim mi diğer aile bireyleri de sizin gibiyse ben erkeğin yerinde olsam o aileden uzak dururum damat olarak girmeyi aklımın ucundan bile geçirmem böyle insanlar insanın ömrünü yer erkenden çökertir vallahi :KK14:

demek burada sevgilisi aiesecle staja gitse zerre kıskanmayacak kadınlar var. :)

Sevgilim eğitim için yurt dışına staja gitse, kıskanmam. Çünkü güveniyorumdur. Eğitimi ve kariyeri için desteklerim. Ve onu beklerim. Aynı şekilde ben gidersem, oda beni destekler.

Eğer gitmesini istemiyorsam, güvenmiyorum demektir ki öyle bir ilişkiyi 5 dk bile sürdürmem.

Eğer beni yanıltırsa, güvenimi boşa çıkartırsa, yolu açık olsun. Ben ilişkilerimi kıskançlık ve bağımlılık üzerine değil, güven ve hoşgörü üzerine kurarım. Kimsenin bakıcısı ya da sahibi değilim.

Back
X