• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aiesec yapmış erkek

daha önceki açtığın konuyuda hatırlıyorum.sen çok ön yargılı birisin bence.kardeşinin hayatına kim girecek olsa o erkeği zombi gibi görüyorsun.süreklide kardeşimi düşünüyorum diyorsun.kardeşin 27 yaşındaydı sanırım diğer konudan yanlış hatırlamıyorsam.kocaman kız bırakta kendi karar versin.yanlış karar verirse ailen uyarır zaten.tamam abla olarak görevin ama sen biraz abartıyorsun.yanlış anlama ama uzaktan bakınca kıskanıyorsun gibi gözüküyor

Kıskançlığınız tehlikeli boyutta, kardeşiniz kendini önce sizden korumayı öğrenmeli ve ne acıdırki farkedilmesi en zor tehlikelerden birisiniz en yakını olduğunuz için

merhaba arkadaşlar,

Daha önce burda bi konu açmıştım kardeşimi istemeye gelen bir erkekle ilgili sonradan o iş olmadı ve bitti. şimdi kardeşim yaklaşık bi haftadır biriyle konuşuyor anlattığına göre çocuk yüksek lisans okuyor ve daha önce aiesec isimli bir kurumda staja gitmiş yurtdışına ben de buna takıldım çünkü bu kurum pek hayra alamet değil hele yurtdışında hani alkol ortam eğlence falan bolca şimdi bu çocuğun ilişkileri de olmuştur neden kendi gibi ilişkileri olmuş kızla birliktelik kurmuyor ki?

kardeşime söyledim abla abartıyosun diyor ama ben kardeşimi düşünüyorum..

haksızmıyım ama?

Ne kadar tuhafsınız. Bırakın da bunu kızkardeşiniz düşünsün. İlişkisi olmuşsa da kardeşiniz kabul ederse size ne. Ha ayrıca haksızsınız.

Bence bu konuya yorum yazmak ve okumak bu saatten sonra vakit kaybı zira konu sahibi kim ne derse desin aklı başına gelip düzgün düşünecek bir yapıda değil ve psikolojik yardım alması şart..belliki küçüklüğünde kardeşinden dolayı ya da başka sebeplerden ağır travma yaşamış ki böyle davranıyor..benimde kardeşim var ben aksine kusur bulmasına sinirleniorm artık evlen herkese bi kusur bulursan yalnız ölecen diorm..ha benimde tasvip etmediğim tipler girio hayatına ama çok seviosan boşver takma o huylarını diorum geçiorm sizinki gerçeklik dışı bi durum saçmalıktan ibaret..

Bu nedir ya. Kizkardeşiniz adına burada ben sinir krizi geçirdim. Nasıl olurda onların ilişkisine "belki birileriyle şey yapmıştır" yaklaşımıyla etiket yapıyorsunuz. Kardeşiniz olsa bile insanların özeli diye bir şey var. Özür dilerim ama kıskançlık yapmanın lüzumu yok. Kaldı ki insanların karakterini"biriyle şey yaptı mı yapmadı mı acaba ?" Diye belirleyemezsiniz. Acilen ikisini rahat bırakın.

araştırıyoruz sorguluyoruz mutlaka bir yerden açık veriyor dandik adamsa. illa ilişki olarak demiyorum şimdi bu adam ya oradan aids neyin kaptıysa nerden bilelim gavur kızı sonuçta her şey çıkabilir?

Bulaşıcı hastalıklar ırk , din , dil gibi özelliklere göre bulaşmıyorlar. Başka bir konuda yönetici konumunda çalıştığınızı , yatırım uzmanı olduğunuzu anlatmıştınız. Hasbelkader belli bir seviyeye kadar eğitim alınmasını gerektiriyor bahsettiğiniz iş tanımı.

Eğitimli bir insanın ağzından "gavur kızı sonuçta her şey çıkabilir?" nasıl böyle bir cümle çıkabilir , gerçekten üzücü.

yurtdışı meselesi değil aiesecin ortam meselesi bu o ortamı görmeyenler anlamaz.

Düz mantıkla yazdıklarınızdan sizin de Aiesec aracılığı ile yurtdışına gittiğinizi ve ortamı birebir görüp yaşadığınızı mı anlamalıyız ?

Adı ister a olsun ister b ; imkanları oluşma amaçları dışında kullananlar her zaman olacaktır. Ancak genellemeler yapmak ve hiç tanımadığımız insanların hayatı hakkında bu kadar kötü konuşmak doğru bir yaklaşım değil.

Konu sahibi niçin banlandı?

Aşağıdaki mesajlarından sanırım.

Ben anlamam arkadaşlar gidip yurtdışılarında partilerde sürtmüş adama kardeşimi yakıştıramam o evde kalması bile sıkıntı değmiştir bir yerleri falan aman aman sıkışık evler zaten bizim istanbuldaki stajyer evinden biliyorum.

size çok değdirdiler herhalde biliyorsunuz tadını :)

Back
X