İyi güzel de bebek dediğin anne baba sevgisi ilgisi şefkatiyle büyür. Ben istiyorum yaptım tamam da çocuk da mı çeksin sizin çektiklerinizi? Anne kadar baba da istemeli bebeği. Hiç babası da çok istedi demeyin, karısını korumayan sahiplenmeyen adam çocuğunu da korumaz. Devlet hastanesindeki doktor çocuğunuz olmaz dememiş daha erken demiş. Evlendiğiniz günden beri korunmayınca hamile kalmak da sürpriz olmamalı. Doğal yoldan hamile kalamazsam aşılama yaptırırım yazmışsınız.
Adamın gözü sadece beleş evi görüyor. Lafını söylesin savunsun kendini ne demek, ne münasebet? Sizin babaanneniz değil, akrabanız değil siz niye muhatap olasınız? Zaten buna da gerek kalmamış, her şey sizin suçunuzmuş ona göre. Huzursuzluk çıkaran siz, herkese rezil eden siz, babaanneye yapmadığı gürültüyü yapıyor diyen siz. Ev için adamın girdiği kılıklara bak yazık. Başka türlü olsa sağlıklı evlilik için o evden çıkmak şart derdim ama yok bu adam tekinsiz güvensiz. Anası babası ev versin, eşinin ana babası da mutfağı doldursun erzağı getirsin. Kendi de aman ağzımızın tadı bozulmasın tadında ezik ezik otursun bir köşede.