slm arkadaşlar benim büyük bir derdim var eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyrum tamam okadar problem deil ama çift daire olduğu için kaynanamım eltisi ve gelinleriyle aynı apartmandayım ve anlaşamıyorum sevmiyorum merdivende felan görünce tahammül edemiyorum hepsi akraba ve tek ben dışardan gelinim bana karşı bi dışlama var ömrümü onların suratını görerek yaşamaya değmedğni düşünyorum..taşınmak istiyorum kayın pederimimn 1 tane daha evi var şuanki oturduğum yerle 1 saat arası var arabayla eşimi ikna etsem nasıl olur ama tatsız çıkmak istemiyorum mutsuzum yardım edin akıl verin lütfeeen. Eşimde durumun farkında onu sorarsanız.ben o daireye 20 milyar masraf yaptırdım ama inanın gözüme gelmio
Slm arkadaşlar benim büyük bir derdim var eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyrum tamam okadar problem deil ama çift daire olduğu için kaynanamım eltisi ve gelinleriyle aynı apartmandayım ve anlaşamıyorum sevmiyorum merdivende felan görünce tahammül edemiyorum hepsi akraba ve tek ben dışardan gelinim bana karşı bi dışlama var ömrümü onların suratını görerek yaşamaya değmedğni düşünyorum..taşınmak istiyorum kayın pederimimn 1 tane daha evi var şuanki oturduğum yerle 1 saat arası var arabayla eşimi ikna etsem nasıl olur ama tatsız çıkmak istemiyorum mutsuzum yardım edin akıl verin lütfeeen. Eşimde durumun farkında onu sorarsanız.ben o daireye 20 milyar masraf yaptırdım ama inanın gözüme gelmio
o arkadaşlarınız sizin çektiklerinizi sıkıntılarınızı yaşamıyorlar tabiii.Kızlar bazı arkadşlarım dioki kocaman evi bırakp nereye gtcn dio siz olsanız ne yapardınız bazen herşey para deilki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?