Aile apartmanı sıkıntısı

SIRDAS

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
82
0
16
İstanbul
Slm arkadaşlar benim büyük bir derdim var eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyrum tamam okadar problem deil ama çift daire olduğu için kaynanamım eltisi ve gelinleriyle aynı apartmandayım ve anlaşamıyorum sevmiyorum merdivende felan görünce tahammül edemiyorum hepsi akraba ve tek ben dışardan gelinim bana karşı bi dışlama var ömrümü onların suratını görerek yaşamaya değmedğni düşünyorum..taşınmak istiyorum kayın pederimimn 1 tane daha evi var şuanki oturduğum yerle 1 saat arası var arabayla eşimi ikna etsem nasıl olur ama tatsız çıkmak istemiyorum mutsuzum yardım edin akıl verin lütfeeen. Eşimde durumun farkında onu sorarsanız.ben o daireye 20 milyar masraf yaptırdım ama inanın gözüme gelmio

öyleyse tek çözüm sizin aklınızda olan.
nasıl olsa genelde kayınvalideler laftan anlamıyor
eşinizi ikna edin

işin zormuş canım çalışıyosan ve çatkapı gelmiyolarsa pek problem olcağını düşünmüyorum ama dışlama konusuna gelince onu bende yaşadım bi ara ama şuan bi problem yok yeni evliysen ilk başlarda olur öyle önemli olan eşinle anlaşman eşinin ailesiyle de aran iyiyse problem yapma bence

Huzur evden ve paradan önemli bence de,bu denli bunaldıysanız gerekirse kendi paranızla tuttuğunuz tek göz bir yere çıkın, hiç değilse kafanız rahat olur.

eşinle cici cici konuş anlat ozaman bunaldığını söle hissettirr ona dışlandığını felan. Umarım ikna olur eşin huzur herşeyden önemli

benim annemi aynı apartmanda olmadığı, arada mesafeler olduğu halde dışlamaya kalktılar ama ne oldu annem onları takmadı bile. kendi evine baktı ve şimdi ne oldu biliyor musun kendileri anneme kendilerini ispat etmeye, onun fikrini almaya çalışıyor. edindiğim bilgilere göre çok zor bir durum. Allah yardım etsin herkese. eğer çekilemeyecek bir dert olduysa eşinizle sohbet edermiş gibi konuşun. hem de başka bir ev de varmış, bakarsınız herşey yoluna girer.

Son düzenleme:
Okadar kafam karışıkki tatsızlık çıksın istemiyorum tamam çatkapı kmse gelmio felam ama onlara gıcık oluyorum hele yaz günü kapının önüne doluşuyolar ben işten gelince cins cins bakmaları yokmu ooooff baştan hata yaptım çocuklu bi misafirim gelse kapının önünde çocukları oynatmıolar neymiş arabalrını çizerlermiş felan filan kaynanamda bi laf diemio elitsinden çook korkuo teyzesi ya bide eltisi baskın bi kadın cadı yani eşimde mahlleyi sevio e tabi orda büyümüş bi yandan anası babası ama kendimide düşünmeme lazım mutsuzum...ömür geçmezki öle tek pişmanlığım çookmasraf yapmış olmam.

Kayın validemin ona bakmaktan felan kaçtığımı düşünmesini istemiyorum hoş zaten çalışyorum ben beni ve ailemi dışlıyolar tahamül edemiyorum şuan 2 yaşında oğlum var babaanne bakıo bende çalşyoum sizce planımı ne zaman uygulayayım ama dairemiz bizim üstümüze deil acaba üstümüze alıncamı yapsam çünkü hakkımdanda olmak istemem.

en tırstığım şeydir aile apartmanı..
ismi bile ürkütücü Allah sabır versin

hayat senın hayatın sevmedgın ınsanların yzunu gormek zorunda deılsın mutsuzsan esıne anlat durumu ve cıkın omur sevmedıgın ınsanların yuzunu gormekle gecmez deıl 20 lıra 500 lıra da harcasam bı eve sevmedgım ınsanlarla aynı yerde oturmamak ıcın ınan cıkardım ama tabı cıkmadan once o ınsanlarla kaynasmaya bakardım baktım olmuyor ben gorevımı yaptım dıyıp gıderdım eger sende bunları yaptıysan ve hala mutsuzsan bence cıkmalısın ordan kımse senden onemlı deıl

Kimseye tavsie etmem ben nasıl kurtulcamın derdindeyim arkadaşlar kmseyi inciltmek istemiyorum bazı arkaşlrım nie çıkıyosun kocaman evden felan filan ama olmuo işte evlenmeden önce müstakil evdeydim çocukluğumda apartmanda oturduk bi süre ama annem çok rahattı çünkü kmseyi tanımyodk...

Yaptım yapmaz olurmuyum hep aralarına sokuldum kaynaşmaya çalıştım ama olmuo fikir yapımız uymuo hepsi birbine benzio kocaları bile aynı ardaşlar karımı vrdm zaten biraz birikim önce çocuğum büyüsün biraz 2 yasında şimdi okul çağına gelsin baktım olmuo çıkarım gerçekten aile aprtmanı zorrrrrrr

Allah yardımcın olsun, ailede çalışan tek sen misin? Bu da sorun oluyor bizim aile apartmanı değil ama ben çalışırken komuşlar akrabalar bile anlamıyordu beni .( şu an izindeyim) eşime diyorum kş bazen yine ev alacak olursam yaşayacağım yerde kadınlar da mümkünse çalışsın.

aile apartmanı zordur canım mutlaka sorunlar çıkar ben memnun olanı pek görmedim sende çalışıyormuşsun en güzeli biraz birikim yapıp üstüne kredi çekip kendi evinizi alın ve çıkın eşini tatlı dille bunun için ikna et huzurlu olmadığı yerde insan durmak istemez seni anlıyorum

çok teşekkür ederim ya çoğunuz benimle aynı şeyi düşünüyosunuz yani birikim yapıp çıkmak hedef koydum kendime artık.yaptığım masraflarada acımıyorum ben ikizler burcuyum ve özgürlük benim için ön safhada özgürlüğüm için herşeyi göze alan bi yapım var ama kızlar ya dünyaya bi kere geliyoruz öle değilmi eşimde dioki gün doğmadan neler doğar dio oda doru sölüo sabrediyorum acele davranmamam lazım kendimi garantiya almalıyım ama eşimin alesi problem çıkarır kesin hemde büyük bi kargaşa olacak onunda üstesinden gelicez inşalh bizi anlamaları çoook zoor.

Kızlar bazı arkadşlarım dioki kocaman evi bırakp nereye gtcn dio siz olsanız ne yapardınız bazen herşey para deilki

Kızlar bazı arkadşlarım dioki kocaman evi bırakp nereye gtcn dio siz olsanız ne yapardınız bazen herşey para deilki
o arkadaşlarınız sizin çektiklerinizi sıkıntılarınızı yaşamıyorlar tabiii.
bülbülü altın kafese koysanız nolur ki...
1 göz odada olsun kimseye muhtaç olmadan yaşayın. illaki kp in evide olmak zorunda değil.

Cnm şuan çlşyorum ve ayrılma zamanı ne zaman karar veremiyorum doru bi zaman istiyorum oğlum 2 yaşında ben yeni başladım işe ama 2. Cocuğum olsun istiyorum ama ev alırsam yapapam çalışmam lazım dime kafam çok karıştı 2 çocuk düşüncem var arkadaşlar 24 yaşındayım sizce evden cıkma tarihi kaç sene olsun offff

Aklım okadar karıştıki eşimin tarafı gerikafalı ve ayrı eve çıkmayı sadece biz istemiş olcaz ve belkide dargınlık kavga felan olcak eşim çook üzülcek ama eminim daha iii olcak bizim için bana kalsa küçükköydeki daire ama kayınpederim verirmi bilmiyorum vermezse ev alabirimiyiz onuda bilmiyorum bence herşeii zaman bırakalım planlı olsun herşey dime

Bence orada ev varken ve masraf yapılmışken hele ki bir aile apartmanı ve tüm gelinler bir arada sizin arı eve çıkmanz çk göze batar kendinizi ayrı tutuyormuşsunuz gibi çıksanız bile kayınpederiniz kendi evinde oturmanıza izin vermez gibi geliyor buraya o kadar masraf ettiniz ya burada kalın ya kendniz ev bulup çıkın diyecektir aile apartmınından çıkınca öbür eve yerleşmek olmaz yie onların evinde olacaksınız ama uzakta. Bunu diğer eltilerde ister o zama biz gitseysik o eve derler. Eğer karı koca birşeye karar verecekseniz yani onların apartmanında olmak istemiyorsanız onların başka evine de yerleşmeyin çalışıyormuşsunuz eşinizde çalışıyor kendinize başka ev tutun kra olsun şimdilik sonra krediyle birşeyler bakarsınz. Ama hem sizden ayrı olucam hem de yine sizin başka evinizde oturucam olmaz gibi geldi bana laf söz ederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…