Aile apartmanı sorunu

Benim kardeşim aile apartmanında oturuyor. 6 yıl oldu galiba, gayet memnun, oğluna da kv si bakıyor. Annemler de sık sık gider, başka misafirleri de olur, yanlarına gelseler bile bir kahve içip kalkarlar kv ve kp si. Yani eğer iyi niyetli insanlarsa avantajı çok aslında.
Ama benim kardeşim Zaten sever akrabalık ilişkilerini, herkese göre olmayabilir.

Onlar da öyle kahve içip kalkma durumu yok gelen misafir yemeğini yer öyle gider. Ben uzakta olsa elşmden geleni yapar ailesiyle ilgilenirim ama aynı apartman istemiyorum.

Merhaba. 1.5 yıldır sevgilim var şuan askerde geldiğinde evlilik düşünüyoruz ama şimdiden çoğu konuda anlaşamıyoruz. Ben aile apartmanında büyüdüm ve sorunlar yaşadık şuan evlendiğim zaman da sevgilim aile aparmanında oturmamızı istiyor ben istemiyorum. Annesi babası ve 3 abisi eşleri falan.. Ben o bimada oturursam rahat etmiyceğimi düşünüyorum kapalıyım evin içinde rahat giyinmek istiyorum her an biri gelir endişesiyle diken üstünde oturmak istemiyorum. Dışarı çıktığımda nereye diye sorucaklar evime ailem arkadaşlarım gelse bile rahat olabilceklerini sanmıyorum. Sevgilimde ben en küçüğüm annemi babamı bırakamam yaşları ilerledi diyo ben ailenle ilgilenmem etmem demiyorum ki elimden geleni yaparım ama aynı bina olmasın diyorum. O da ısrarla sen beni dinle benim dediklerimi yaparsan sorun yaşamazsın vs diyo ben artık ne düşüceğimi bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var

Ailesini yalnız bırakmayacakmış ki, 3 abisiyle eşleri aynı apartmandaymış zaten.
Diğer yandan 3 abi aynı apartmandaysa, en küçük bu düzeni bozamaz. Ailenin yaşam tarzı böyle ve en küçüğün yeri şimdiden belli. Kısacası ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyara girmeyeceksin.

Tek sorun rahat oturamamak veya misafir değil. Mesela bir tanıdığım daire kapılarını kapatmadıklarını anlatmıştı. Bir yere gitseniz başbaşa gidemezsiniz, biri gelse onları da çağırmak gerekir. Evinize gelen fatıradan kargodan, alınan eşyaya kadar herşeyden haberdar olurlar, laf olur. Yemekleri birlikte yiyor veya haftasonu birlikte kahvaltı yapıyor olabilirler.

Annem gelse bile rahat rahat oturamaz diye düşünüyorum dediğiniz gibi herkes gelir :110:

Bak bacim 4 elti bi kaynana ayni binadayiz.. Arkadaslarim gelince asla kimseyi cagirma durumum yok gelir arkadaslarim otururuz sohbet ederiz giderler.. Ama annem gelince iste aile buyukleri gelince kaynana cagirmami bekler malesef.. Benim avantajim sadece kış boyunca buradalar sonra memleketteki evlerindeler.. Ama kaynana gidince bi ohh deriz binaen.. Onun haricinde eltilerim ile cok mesafeli bi iliski oturttuk herkes kendi hayatında yasantisinda.. Ama oturtana kadar cok sıkıntılar yasandi o da bi gercek..
Cocugum olana kadar hergun inmemi beklediler mesela inmedim tartismalar cikti vs vs velhasil esim hep yanimda durdu ve suan kaynanami haftada 1 ya da 2 gorururum cok inmem ugramam o da gelmez ...
Ama dedim ya bu duzen icin cok sikintilar atlattim..
Buna ragmen deseler ki taşınmak istermisin iki dakika durmam ama malesef maddi imkanlar bu kadarina elveriyor simdilik..

Esiniz en kucuk olsa ne olacakmis ki anne babasi yalniz kalmayacak zaten ayri oturdugunda.
Mubarek sulalece ayni binadaymislar zaten.
Kararinizin arkasinda durun. Yoksa hem kv hem 3 elti ayni binada cok sorun yasarsiniz.

Şuan o da kabul ediyo tamam ayrı bina olsun ama aileme ne diycem diyor. Aynı binada yaşamak istemiyorum da diyemez :işsiz:

Seviyor olmak evlilik için şart ama şartlardan biri sadece.. birlikte yasayacaginiz hayatin planı uyuyor mu birbirine bu önemli.. herkesin bir ömrü var.. nasıl geçirmek istersiniz o kişi buna tamam der mi? İyi düşünün..

Sen fikrinden vazgeçme zoraki bir şekilde orda oturman mı daha iyi eşine göre?
Gerek yok.

Aman canım sakin sakin ole bişey yapma vallahi benim kaynanam Dürbün gibi hiç huzur yok aile apartmaninda biz yandık ettik bi cahilik sen etme ilk isim ise girip doğumdan sonra bu apart.kurtulmak

Herkese fikirleri için çok teşekkür ederim ben zaten istemiyodum hala da istemiyorum. Sevgilimde sen nasıl mutlu olucaksan öyle olsun diyo. Geriye tek sorun ailesine bu durumu nasıl açıklıycaz kalıyo

Sen onu degil o seni dinlesin .

Neden elinden geleni sen yapiyosun herkes kendi anasina babasina baksa ortada bakilcak biri kaliyo mu ?

Kucuk diye niye birakamiyomus ozaman evlenmesin otursun anasinin dizinin dibinde.

Net olarak tavrini koy istemiyorum de kes kendin gormussun zorluklari anakuzusu koca adayin yuzunden neden bidaha cekmek zorinda kalasin ki

Merhaba. 1.5 yıldır sevgilim var şuan askerde geldiğinde evlilik düşünüyoruz ama şimdiden çoğu konuda anlaşamıyoruz. Ben aile apartmanında büyüdüm ve sorunlar yaşadık şuan evlendiğim zaman da sevgilim aile aparmanında oturmamızı istiyor ben istemiyorum. Annesi babası ve 3 abisi eşleri falan.. Ben o bimada oturursam rahat etmiyceğimi düşünüyorum kapalıyım evin içinde rahat giyinmek istiyorum her an biri gelir endişesiyle diken üstünde oturmak istemiyorum. Dışarı çıktığımda nereye diye sorucaklar evime ailem arkadaşlarım gelse bile rahat olabilceklerini sanmıyorum. Sevgilimde ben en küçüğüm annemi babamı bırakamam yaşları ilerledi diyo ben ailenle ilgilenmem etmem demiyorum ki elimden geleni yaparım ama aynı bina olmasın diyorum. O da ısrarla sen beni dinle benim dediklerimi yaparsan sorun yaşamazsın vs diyo ben artık ne düşüceğimi bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Sana sonsuz hak veriyorum . Bende aile apatmannda oturuyorum ve cok zor . Her acidan . Sadece evde rahat olman icin degil. Kavga edersin herkez duyar herseyine karsirlar gunde 50 kere karsilasirsin . Guzel bi dille anlat sevgiline ikna et ve sakin ikna olma .

Ne var bunu aileye söylemekte. Açık açık söyleyin biz farklı bir ev beğendik orda oturacağız kime ne. Nefret ediyorum şu işlerden evleniyosunuz kendi ailenizi kuruyosunuz hala bir aileye hesap verme derdi. Sakın aynı binada oturma bile bile lades dersin bir kişi bile otur dememiş farkındaysan

İşte ailesi burda ev varken kiraya çıkmayı zaten mantıklı bulmaz ama benim için huzurum önemli. Ailesine istemiyoruz dersek sorun çıkarıcaklardır neden istemiyosun diye

Hayır neyini bırakamıyor ben anlamadım. Zaten bütün aile aynı apartmanda oturmuyor mu? Yanlış bırakmış mi oluyor anlamadım ki. Olmaz mümkün değil. Ben öyle yaşadım bundan sonra öyle yaşamak istemiyorum de. Kestir at bence.

Back
X