Eşyalarına ne diyorki he bu arada mesafeli ol belkide kıskanıyor seniHerkese iyi akşamlar bir senelik evliyim eltimle aynı apatmanda oturuyoruz ben evlendiğimden beri bana karşı değişik tavırları var önceleri eşyalarıma hep laf sokuyordu bişey demiyordum yeniyim diye bu böyle devam etti ve en sonunda yine bir gun laf sokarken cevabını verdim daha eşyalarıma laf atmıyor fakat anlamsız bi şekilde hep bana karşı tavırlı eşide öyle beni sevmediklerini gözlerinden anlayabiliyorum şunuda belirtiyim ben hep samimi güleryüzlü davrandım fakat artık onlara gıcık olmaya başladım bu durumda benim yerimde olsanız ne yapardınız
Eşyalarına ne diyorki he bu arada mesafeli ol belkide kıskanıyor seni
ilk yatak odam kurulduğunda suratını ekşitip çok adi dedi hep bu şekilde şurası böyle burası böyle fln galiba kıskanıyor kayınvalidem ve görümcemde onun kıskanç olduğunu söylediler defalarcaEşyalarına ne diyorki he bu arada mesafeli ol belkide kıskanıyor seni
Söylemeden geçemeyeceğim size onun kıskanç olduğunu söyleyenler, onunla da sizin dedikodunuzu yapar. Dolayısıyla bu durum sizi sevmemesi için ortam hazırlar.ilk yatak odam kurulduğunda suratını ekşitip çok adi dedi hep bu şekilde şurası böyle burası böyle fln galiba kıskanıyor kayınvalidem ve görümcemde onun kıskanç olduğunu söylediler defalarca
Fesatlıktan çatlıyordur da ondanilk yatak odam kurulduğunda suratını ekşitip çok adi dedi hep bu şekilde şurası böyle burası böyle fln galiba kıskanıyor kayınvalidem ve görümcemde onun kıskanç olduğunu söylediler defalarca
Söylemeden geçemeyeceğim size onun kıskanç olduğunu söyleyenler, onunla da sizin dedikodunuzu yapar. Dolayısıyla bu durum sizi sevmemesi için ortam hazırlar.
Yapılacak olan belli, olabildiği kadar az gidiş geliş yapıp az sohbet edeceksiniz. O size gelse de siz gitmeyeceksiniz, 1 2 derken ayağı kesilecek. İlla ki görüşülecekse eşler istediğinde görüşülecek.Herkese iyi akşamlar bir senelik evliyim eltimle aynı apatmanda oturuyoruz ben evlendiğimden beri bana karşı değişik tavırları var önceleri eşyalarıma hep laf sokuyordu bişey demiyordum yeniyim diye bu böyle devam etti ve en sonunda yine bir gun laf sokarken cevabını verdim daha eşyalarıma laf atmıyor fakat anlamsız bi şekilde hep bana karşı tavırlı eşide öyle beni sevmediklerini gözlerinden anlayabiliyorum şunuda belirtiyim ben hep samimi güleryüzlü davrandım fakat artık onlara gıcık olmaya başladım bu durumda benim yerimde olsanız ne yapardınız
Görmezden, duymazdan gelin densiz şeyi.Herkese iyi akşamlar bir senelik evliyim eltimle aynı apatmanda oturuyoruz ben evlendiğimden beri bana karşı değişik tavırları var önceleri eşyalarıma hep laf sokuyordu bişey demiyordum yeniyim diye bu böyle devam etti ve en sonunda yine bir gun laf sokarken cevabını verdim daha eşyalarıma laf atmıyor fakat anlamsız bi şekilde hep bana karşı tavırlı eşide öyle beni sevmediklerini gözlerinden anlayabiliyorum şunuda belirtiyim ben hep samimi güleryüzlü davrandım fakat artık onlara gıcık olmaya başladım bu durumda benim yerimde olsanız ne yapardınız
Söylemeden geçemeyeceğim size onun kıskanç olduğunu söyleyenler, onunla da sizin dedikodunuzu yapar. Dolayısıyla bu durum sizi sevmemesi için ortam
Doğru bi tespit bununda farkındayım malesefSöylemeden geçemeyeceğim size onun kıskanç olduğunu söyleyenler, onunla da sizin dedikodunuzu yapar. Dolayısıyla bu durum sizi sevmemesi için ortam hazırlar.
İnanın ki en çok istediğim şey bu ama ev fiyatları malum ortada artık birikim yapıp kac sene icinde tasınırsam bakalımAile apartmanı zor. Ne kadar mesafe o kadar iyi. Ben olsam ilk fırsatta başka yere taşınırdım.
Genellikle öyle yapıyorum ama insanız sonuçta bazen cok sinirlenebiliyorumGörmezden, duymazdan gelin densiz şeyi.
ay ben yatak odama fon diktirtmiştim nişanlıyken. Görümcem düğünüm olana kadar her gördüğünde yatak odasına fon gereksiz dedi. Şimdi kendi diktiriyorilk yatak odam kurulduğunda suratını ekşitip çok adi dedi hep bu şekilde şurası böyle burası böyle fln galiba kıskanıyor kayınvalidem ve görümcemde onun kıskanç olduğunu söylediler defalarca
Mesafe candır..Herkese iyi akşamlar bir senelik evliyim eltimle aynı apatmanda oturuyoruz ben evlendiğimden beri bana karşı değişik tavırları var önceleri eşyalarıma hep laf sokuyordu bişey demiyordum yeniyim diye bu böyle devam etti ve en sonunda yine bir gun laf sokarken cevabını verdim daha eşyalarıma laf atmıyor fakat anlamsız bi şekilde hep bana karşı tavırlı eşide öyle beni sevmediklerini gözlerinden anlayabiliyorum şunuda belirtiyim ben hep samimi güleryüzlü davrandım fakat artık onlara gıcık olmaya başladım bu durumda benim yerimde olsanız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?