Aile apartmanina kaynim kadin getirip duruyor

leyla mecnu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2022
19
-4
1
31
Kızlar şimdi durum şu 3 katlı ev alt katta kaynanam ortada ben üstte boşandı eşimin abisi o oturuyor . Biz abisi daha evliyken evi kiraya verip başka bir eve geçecektik abisi olmaz dedi bura aile apt benim karım çocuğum anam var dedi şimdi hergu bir kadın yukarıda son ses müzik kendi sesleri duyulmasın diye ama duyulur afedersiniz ilişki sesleri saat 4 e5 e kadar gümbür gümbür ev aşağı kaynanam rahat bilse de güler geçer. Bu durum beni rahatsız ediyor ben eşime güvenirim tabi tamam ama burnunun dibine niye getiriyorsun bu bir ikincisi de ben kiracı alacakken evli bir çift alırdık yani aile onu kabul eymedjn şimdi niye giren çıkan belirsiz ben eş degilmiyim benimki çocuk değil mi anan artık anan degilmi . Eşim de diyorki bizi ilgilendirmez Allah çocuğudan cikartmasin bizene diyor nasıl bizene , ben ablama anneme yatıya gidiyorum herhun bir kadın ben kocamı evime de mi guvenmim bir anlık şeytan suçlusu kim olacak bugun

Size göre , kızınız sizin bu özenli sohbetinizi hiç duymadı ve duymuyor yani.
Evet eminim bağırarak konuşmadık bi bu eksikti böyle böyle dedim o da önce bana sorsana hayret biseysin dedi akuyu şarj ettim arabasıyla geldi dedi konu bu konuşma bu kadar

ben ablama anneme yatıya gidiyorum herhun bir kadın ben kocamı evime de mi guvenmim bir anlık şeytan suçlusu kim olacak bugun
Bir anlık şeytan ne ya. Kocan nasilsa üstte yollu kadın var diye abisinin seyettigi kadınla münasebet mi girecek? Böyle bir şey olursa da suçlusu eşin tabii,ne demek suçlusu kim:)
Ayrıca abi size laf söylemiş, siz ona soyleyemiyorsunuz. Bu da sizin ezikliginizden, eşinizin söz hakkı olmayışından.
Bizim sulalede bir yakın akraba var, yıllarca yırtık pantalon giyen yeğenleri bile darladilar, herkese herşeye laf soktular,kınadılar. Çocuklar şehir dışına gitmesin,devir kötü diye aileleri fitlediler. Aileler de ezdirdi tabii kendi cocuklarini (sizin gibi). Elalemin sözü onlar için önemliydi. Sonra ne oldu? Bu herkese laf edenin çocukları görünür yerlerinde tonla dövme olan, kinadiklari hayat tarzına sahip marjinal bir kız oldu çıktı. Peki insanlar laf edebiliyor mu? Hayir,çünkü aile baskın bir aile. Kimse laf edemiyor.
Şimdi suç herkese bikbikbik laf eden bu ailede mi yoksa kendini ezdiren,ona buna söz hakkı verip kendini/ailesini kısıtlayan tarafta mi?
Yani sözün özü onun bunun lafını sayıp tasinmamissiniz,o bu sizin lafinizi bir yerine takmayacagi için at koşturuyor. Hatayi kendinizde arayin

Ben o zaman taşındım abisigilde ev aldı cikmisti ben de geri geldim bir buçuk yıl oturdum kirada yoksa ben evi yaptırdım geri geldim 3 4 ay sonra boşandılar böyle oldu , benim asıl sormak istediğim şu sinirle yanlış ifade ettim kendimi . Abisi kötü biri değil severim bir sorunumuz yok zamanında öyle konuşup şimdi böyle yapması ve çok ses olması sesten kastim son ses TV değil dört tane kolon varvsistem var evde eşim sesi söyleriz gerisi bizi ilgilendirmez dedi doğrusu bu mu yoksa annemle mi konuşayım eşim şehir dışına çıkacak bir hafta kn gün sonra bekleyip duruma göre annemle öyle mi konuşayım

Ben kapıya geldi de yapmış demem zaten kocam yapmazdı abisi getirmese de demem yapacak olan heryerde her zaman bulur dediğim gibi sinirle kendimi yanlış ifade ettm

Siz kadın mısınız ya?
Şu iğrenç kelimelere bakın. Iyyy, eşinizin yerinde olsam eldivenle dokunmam size.
Bi anlık şeytan ne alaka, abisinin sevgilisiyle yatabilecek kapasitede bir kocanız varsa evli kalarak zaten yaşadığınız herşeyi hakediyorsunuz.

Geçenlerde de ses oldu eşim mesaj attı görmedi geri aradı kız uyuyor uyanirsa canını sıkarım dedi çıt ses çıkmadı o da diyorki işte bana rahatsız olursan mesaj at görmezse de abi kız uyuyor de ara o sesi kısar diyor kısar da ama ben sessizlik istiyorum çocuk iş ev gecede olsa bir saat uykumdan ver sessizce oturayım diyorum işimi de evden yürütüyorum gündüz zaten kızım cihazların sesi derken gece de bir toparlanın kafa diyorum ama malesef bu saat oldu

Bura kadınlar kulübü mu kadınlar evde susup burda mi yazıyorlar birbirlerine bu ilk değildir herhalde ben direk ilk şeyde aaa böyle böyle demiyorum

Birincisi, haksiz oldugunuz kismi soyleyim, sırf üst katiniza eskort geliyor diye esiniz sizi aldatacaksa öyle bi adamsa zaten ipini salın gitsin yani. Esinizden dolayı bu kadar rahatsız olmaniz cok tuhaf geldi bana. güvenmiyor musuz eşinize?

İkincisi ister müzik gürültüsü olsun ister seks gürültüsü olsun rahatsiz olmaniz cok normal bu sekilde sizi rahatsiz etmeye asla hakkı yok ne yapiyorsa ne halt yiyorsa sessiz sedasız yapsin terbiyesiz adam. Hic cekinmiyor da iğrenç herif.

Üçüncüsü siz neden bu adamı uyarmiyorsunuz? Kaynanaya falan söylemekle uğraşmayın direkt yüzüne yüzüne söyleyin onu uyarın belki utanir kizarir biraz utanacak yüzü vardır belki. "x abi gece sizin sesiniz de müzik sesi de o kadar çok geliyor ki ayip yani bizim rahatsiz olmamizi da geçtim sizin yüzünüzden cocuk bile uykusundan uyanıyor kac zamandir soylemim belki durur biter dedim ama durmuyosun bu sekilde yasayamayiz lütfen sesiniz bize gelmesin" de. Bisey derse "sen zamaninda karım var diye bu eve evli cift kiraci bile istemedin simdi böyle yapiyosun senin karın kadındı da biz degil miyiz asiri rahatsiz ediyosun beni" de. Ezik durma o bozulsun utansin. Cirkeflesirse olayi esine devredersin.

Şimdi yapan her türlü yapar her yerde var telefondan yine bulur benim yanımdayken şuan aldatmak sadece o değil ama bu kadar gözümüzün önünde neden ona sinir okuyorumve ben bir yere gideceğim zaman annem hemen kapısını açar evinin nereye gidiyoruz diye ya geleni bir iki kere söyledik eşimle kimse gelmedi gelse görürdüm diyor annem

Cok haklisiniz. Ancak anladigim kadari ile kayniniz bir surecten geciyor. Daimi olmayacagini saniyorum bu eve kadin getirme mevzusunun. Siz rahatsiz oldukca yazin. Bir yandan da ev bakin bence. Belki giblunuze gore bir yer bulursunuz. Cunku bunun bir sonraki asamasi elti+bebek.

İşi şehir dışına Taşıma durumumuz var hayırlı ise o olursa gideceğiz yoksa belki de dediğiniz gibi bir sürec çünkü üst kata yerleşelim 2 ay gibi bir süre oldu önceden annelerle üst kattaydi annem sonradan ilk kata geçti

Kocan.

Açıkçası ben de sürekli hayat kadınlarının binamıza girip çıkmasından rahatsızlık duyardım. Eşinizin tüm ailesinin olduğu ortamda "Aile apartmanına evli kiracıyı layık görmüyordunuz ..şimdi apartmanınız maşallah tam aile apartmanı oldu" diyebilirsiniz .Ancak şöyle birşey var size "beğenmiyorsan oturmak zorunda değilsin" dediklerinde verebileceğiniz cevabınız yoksa ben böyle bir diyaloğa da girmeyin derim.

Son düzenleme:
Sizden ve kızınızdan başka konudan rahatsız olan hiç kimse yokken, neden bunu başkaları çözsün diye beklemek yahu, sizin ağzınız yok mu?
Kim sindirdi sizi bu kadar?
Benim de ilk evliliğimde büyük kaynım patavatsızdı, o da boşanmıştı. Altmış yaşına yakındı. Lise sonda kızı vardı ve yirmilik bi kız alacağım falan diyordu.
O kadar ağır laflar etmiştim ki, bi daha yanıma gelemedi. Beni eşime şikayet etmiş karın benle nasıl böyle konuşur diye.
Ki ilk eşimi günahım kadar sevmem ama "demişse hak etmişsindir" yanıtını vermiş konuyu bile sormadan.
Kendinizi rahatsız hissettiğiniz her ortamda savunun. Susarsanız, beklersiniz biri kulağını çeksin diye.
Kimse benim yanımda genç kız fantezilerini konuşamaz. Ben de o evin geliniydim, saygı duymayı bilecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…