- 27 Ekim 2022
- 19
- -4
- 1
- 31
- Konu Sahibi leyla mecnu
-
Hayır normal değil tabiÖyle biri degil esim gelenlerde parasıyla gelenler bana zamanında kiracı aldırmadı eve evde karım var diye su saat olmuş ben sesten uyuyamıyorum giren çıkan belirsiz bu saçma degilmi isine geldiği gibi yapmasi
Birincisi anneniz ne alaka? Kayinvalideyi mi kast ediyorsunuz. İkincisi kocanız haklı. Sesten rahatsız olduğunu söyle. Çocuk uyumadiginda ara abi sesi kapatır mısın uyuyamıyoruz de. Ama adama eve kadın getirme deme hakkı ne sen de ne kocan da yok. Başka komşuya söyleyebilir misin böyle bir şey.Ben o zaman taşındım abisigilde ev aldı cikmisti ben de geri geldim bir buçuk yıl oturdum kirada yoksa ben evi yaptırdım geri geldim 3 4 ay sonra boşandılar böyle oldu , benim asıl sormak istediğim şu sinirle yanlış ifade ettim kendimi . Abisi kötü biri değil severim bir sorunumuz yok zamanında öyle konuşup şimdi böyle yapması ve çok ses olması sesten kastim son ses TV değil dört tane kolon varvsistem var evde eşim sesi söyleriz gerisi bizi ilgilendirmez dedi doğrusu bu mu yoksa annemle mi konuşayım eşim şehir dışına çıkacak bir hafta kn gün sonra bekleyip duruma göre annemle öyle mi konuşayım
Evde çocuk var ve gece 4 lere kadar müzik sesi diyor. Daha ne olması lazım sizceSes geliyorsa nolmuş yani. Sizde ses yapın kim önce pes ederse gitsin.
Ne pis insansiniz.Bugün arabasının aküsü bitmiş gecenin birinde aradı eşimi gel gitti geldilerbir kadın bende bizim arabayla geldiler sandım bi abinin siktiklerinj tasimamistik tam oldu dedim akuyu şart etmiş ayrı gelmişler beni de tanıyor kıskancım gecenin birinde sen busaate kadar be ereceğin kadının e işi var kocamla
Ne terbiyesiz bi yazı bu yaBugün arabasının aküsü bitmiş gecenin birinde aradı eşimi gel gitti geldilerbir kadın bende bizim arabayla geldiler sandım bi abinin siktiklerinj tasimamistik tam oldu dedim akuyu şart etmiş ayrı gelmişler beni de tanıyor kıskancım gecenin birinde sen busaate kadar be ereceğin kadının e işi var kocamla
ay bu nasil bir kelime ben anlayamadim. Anlayana kadar 10kere okudum. Iyyy size ne ayol. Ozaman tasin git oturma aile apartmanindaBugün arabasının aküsü bitmiş gecenin birinde aradı eşimi gel gitti geldilerbir kadın bende bizim arabayla geldiler sandım bi abinin siktiklerinj tasimamistik tam oldu dedim akuyu şart etmiş ayrı gelmişler beni de tanıyor kıskancım gecenin birinde sen busaate kadar be ereceğin kadının e işi var kocamla
allah başka dert vermesin deyip gidiyorum.Kızlar şimdi durum şu 3 katlı ev alt katta kaynanam ortada ben üstte boşandı eşimin abisi o oturuyor . Biz abisi daha evliyken evi kiraya verip başka bir eve geçecektik abisi olmaz dedi bura aile apt benim karım çocuğum anam var dedi şimdi hergu bir kadın yukarıda son ses müzik kendi sesleri duyulmasın diye ama duyulur afedersiniz ilişki sesleri saat 4 e5 e kadar gümbür gümbür ev aşağı kaynanam rahat bilse de güler geçer. Bu durum beni rahatsız ediyor ben eşime güvenirim tabi tamam ama burnunun dibine niye getiriyorsun bu bir ikincisi de ben kiracı alacakken evli bir çift alırdık yani aile onu kabul eymedjn şimdi niye giren çıkan belirsiz ben eş degilmiyim benimki çocuk değil mi anan artık anan degilmi . Eşim de diyorki bizi ilgilendirmez Allah çocuğudan cikartmasin bizene diyor nasıl bizene , ben ablama anneme yatıya gidiyorum herhun bir kadın ben kocamı evime de mi guvenmim bir anlık şeytan suçlusu kim olacak bugun
Ohaaa çok kapak olacak laf sokmussunuzBugün arabasının aküsü bitmiş gecenin birinde aradı eşimi gel gitti geldilerbir kadın bende bizim arabayla geldiler sandım bi abinin siktiklerinj tasimamistik tam oldu dedim akuyu şart etmiş ayrı gelmişler beni de tanıyor kıskancım gecenin birinde sen busaate kadar be ereceğin kadının e işi var kocamla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?