- 27 Ekim 2022
- 19
- -4
- 1
- 31
- Konu Sahibi leyla mecnu
-
Evet, şimdi ben de fark ettim :) Toplum erkeklere ne kadar hoşgörülü.Ikimizin aklina aynisi gelmis :)
Aynen öyle görümce olsa of ki ofŞunu yapan görümce olsaydı neler denilirdi neler o görünceye.
Yine de beğendiremediklerimiz var Lila.Bu konudaki en mantikli yorum.
ay olur mu kadın haklı değilmiş, ona neymiş üst kata gelen gidenden.. biz baya rahat bir millet olmuşuz burda böyle yazanlardan onu anladımKadın bal gibi haklı yahu
Üslup leş o ayrı.
Bide diyorlar ki senin o saatte ne işin var uyanıksın sanane gibi gibiay olur mu kadın haklı değilmiş, ona neymiş üst kata gelen gidenden.. biz baya rahat bir millet olmuşuz burda böyle yazanlardan onu anladım
o zaman ciddi cümbüş olurdu, ama tabi gelin o , evin oğluşu ne isterse yapar.. ne iğrenç insanlarla evlenmiş konu sahibi. aile çok önemli aileyle de evleniyorsun diye boşuna demiyorlar!!Bide diyorlar ki senin o saatte ne işin var uyanıksın sanane gibi gibi
O bir kiracı olsaydı yada kendi ses çıkarıp kaynı duysaydı bak seyrelme cümbüşü
Tasinsaniz olmuyor mu apartmandan? Adsm artik evli degil sonucta. Siz ayrilip gidin sonra sabaha kadar kimi sikiyorsa siksinKızlar şimdi durum şu 3 katlı ev alt katta kaynanam ortada ben üstte boşandı eşimin abisi o oturuyor . Biz abisi daha evliyken evi kiraya verip başka bir eve geçecektik abisi olmaz dedi bura aile apt benim karım çocuğum anam var dedi şimdi hergu bir kadın yukarıda son ses müzik kendi sesleri duyulmasın diye ama duyulur afedersiniz ilişki sesleri saat 4 e5 e kadar gümbür gümbür ev aşağı kaynanam rahat bilse de güler geçer. Bu durum beni rahatsız ediyor ben eşime güvenirim tabi tamam ama burnunun dibine niye getiriyorsun bu bir ikincisi de ben kiracı alacakken evli bir çift alırdık yani aile onu kabul eymedjn şimdi niye giren çıkan belirsiz ben eş degilmiyim benimki çocuk değil mi anan artık anan degilmi . Eşim de diyorki bizi ilgilendirmez Allah çocuğudan cikartmasin bizene diyor nasıl bizene , ben ablama anneme yatıya gidiyorum herhun bir kadın ben kocamı evime de mi guvenmim bir anlık şeytan suçlusu kim olacak bugun
konu seks olunca nedense böyle bir modernlik geliyor buradaki insanlara. aynı konu aldatmada da var. hayır konu seks değil. konu aldatma. biri birine aşık oldu gitti değil olay. dolandırıyor alenen işte senle evliyken başkasına giderek. başka biri, başka birini para konusunda dolandırsa söylemeyecek misin. ama aynı şey evlilik içinde dolandırmaya gelince herkesin kendi hayatı boş ver deniyor. sana ne deniyor.ay olur mu kadın haklı değilmiş, ona neymiş üst kata gelen gidenden.. biz baya rahat bir millet olmuşuz burda böyle yazanlardan onu anladım
yavaşBugün arabasının aküsü bitmiş gecenin birinde aradı eşimi gel gitti geldilerbir kadın bende bizim arabayla geldiler sandım bi abinin siktiklerinj tasimamistik tam oldu dedim akuyu şart etmiş ayrı gelmişler beni de tanıyor kıskancım gecenin birinde sen busaate kadar be ereceğin kadının e işi var kocamla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?