• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile bağımlılığını hayırlı evlat olmak sanıp yuva dağıtan eşim

Bakın evlenecek kızlar;

Anneci ve aileci erkekler değişmezler. Sadece evlenene kadar sizi değiştikleri konusunda kandırırlar. Ha bunu neden yaparlar anlamış değilim :)

Evlendikten sonra bunun dozunu daha da arttırırlar, sizi ana baba düşmanı gibi görürler...

Aman dikkat edin.. Oyuna gelmeyin..
Evet haftada da gitsem kalsam,evime de çağırsam,yakında otursam,eğer bir gün bile bize kalsın dersem ona göre ailesini soyutlamış oluyorum ve bu değişmiyor.
Evlenecek kızlar ne kadar severseniz sevin,o sevgi kalmıyor zaten tartışmalardan sizi 2.plana atan önce ailem diyenlerle sakın evlenmeyin

Kaç yaşında evlendiniz ki insanların bir şey yok mu laflarından bunalıp evlendiniz? Daha 33 yaşındasınız eğer bilgi doğruysa.
Neyin intikamını alıyormuş terbiyesiz? Söz vermiş kabul etmiş, kendi tercihinin intikamını mı alıyormuş? O zaman bilerek kandırmış sizi, en başından beri intikam planı varmış demek ki. Kurtulmanıza sevindim, sakın vazgeçmeyi.

Yapmayın etmeyin, işiniz eviniz aileniz her şeyiniz var. Bakın ben sabrettim ki eşim düzeldi çok şükür ama ben boyun fıtığı oldum. Omurilikte bası olduğu için de felç riskim varmış Allah ım korusun.. Daha yaşım 34. Sizin gibi imkanlarım olsaydı 5 dakika durmazdım.

Aileler bir rahat bırakmıyor ki gençler evliliğin tadını cikarsin gönüllerince. Varsa yoksa onlar olacak. Oğulları da onlara el mahkum bisey diyemiyor. Dengeyi erkek ayarlayacak. Nokta.
Yoksa daha çok böyle yuva dağılıp gider.

Olmus bitmiş.
Geri kalan omrunde kı ne kadar okdugu bellı degil anasıydı danasıydı her gun kavga kıyamet yasamak var..
Uc ay on ay uzuntu cekip degisiklıge adapte olup yalnız ve guclu bır sekilde hayatın guzel yanlarını kesfedip onune cıkacak olan yenı guzellkleri beklemek var..
Sal gitsin.herkes bır hayat yasıyor.hayat secımlerden ibaret.
Acı cekmek istersen zaman kaybetmek,sinir hastası olmak,koca degil de cocuk eğitmek, istersen yol belli.
Özgür olmak mutlu olmak daha guzel bır yasam sğrmek istersen yol bellı.kendıne iyilik yaoip.dil dökme kımseye.kurtul.

İş var ev var böyle koca demeye bin şahit kocanızda olmayıversin.

Yapmayın etmeyin, işiniz eviniz aileniz her şeyiniz var. Bakın ben sabrettim ki eşim düzeldi çok şükür ama ben boyun fıtığı oldum. Omurilikte bası olduğu için de felç riskim varmış Allah ım korusun.. Daha yaşım 34. Sizin gibi imkanlarım olsaydı 5 dakika durmazdım.
Çok geçmiş olsun evet günün birinde düzelebilirler.Ama bizden giden sağlık,yaşama sevinci tekrar gelmez inş siz de sağlığınıza kavuşur çok mutlu olursunuz

Olmus bitmiş.
Geri kalan omrunde kı ne kadar okdugu bellı degil anasıydı danasıydı her gun kavga kıyamet yasamak var..
Uc ay on ay uzuntu cekip degisiklıge adapte olup yalnız ve guclu bır sekilde hayatın guzel yanlarını kesfedip onune cıkacak olan yenı guzellkleri beklemek var..
Sal gitsin.herkes bır hayat yasıyor.hayat secımlerden ibaret.
Acı cekmek istersen zaman kaybetmek,sinir hastası olmak,koca degil de cocuk eğitmek, istersen yol belli.
Özgür olmak mutlu olmak daha guzel bır yasam sğrmek istersen yol bellı.kendıne iyilik yaoip.dil dökme kımseye.kurtul.
Evet hayat seçimlerden ibaret ben yanlış seçim yaptım diye bir ömür onunla yaşayacak tartışacak gücü bulamıyorum kendimde zaten.Artık kimsenin değişmeyeceğini anladım kendi yoluma bakacağım.Çok sağolun yorumunuz için

Herkese iyi akşamlar
Eşimle evlenmeden önce yıllarca ailesine olan düşkünlüğü yüzünden tartışmaktan evlenememiştik defalarca ayrıldık birleştik ve bana sözler verdiğinden 3 yıl kadar önce evlendik .Evliliğin ilk yılı kabus gibiydi.Benim aileme yakın oturmayı kabul etmişti(yılda sadece 3 kere görüştüler)bunun intikamını çok acı ödetti.İlk haftadan odaları ayırdı.Hiç konuşmadı.Her gün tartışma çıkardı.Beni yok saydı.Yaptığım yemekte, temizlikte beni aşağıladı.Kendisi yaptı ama burnumdan getirerek.Ailesi 6 ay kadar bulunduğumuz şehirde yaşadığından her haftasonu gidip kaldık.Daha 1 aylık evliyken her gün oraya gitmeye ya da geç saatlere kadar gelmemeye başladı.En sonunda evleri ayırdık.Psikiyatriste gittik yine çözüm olmadı.Sen kızsın ben erkeğim diyen,benim ailem evlenmeden önce ev ev üstüne olmaz dediği için nefret eden,şimdi birleşirse ailesiyle aynı binada oturacağını söyleyen,2 gün görüşürüz 3.gün bize ayırırız dediğim için olursa çocuk sevemeyekler mi diyen,benim ailem kız tarafı old için yakın taşınmasını istemeyen,yıllarca biriktirdiği parayı babasına verip onun üstüne daire aldıran,benim aileme en ufak rahatsızlığını belli edersen boşarım diyen ve bir sürü kızın erkek tarafına yakın yaşadığını söyleyen sürekli takıntısı devam eden bu insanla sırf yaşım ilerlediğinden evliliği devam ettiremeyeceğim.İçim yangın yeri gibi nolur beni rahatlatın kızlar.Ben kamuda çalışıyorum kendime ait dairem var.Ailem arkamda ama kendime olan güvenimi kaybettim sanki kızlar...

Olan olmuş demek ki bunları yaşamanız gerekiyormuş ama bundan sonrası için kendinize güvenin ve yolunuza bakın. Yaşınız kaç olursa olsun, hayat mucizelere hep gebedir ama olmasa bile böyle bir adamla evliliktense tek başına bir yaşam daha huzurlu olur..

Anladığım kadarıyla çocuk yok. Kaç kaç kaç, arkana bile bakma kaç!!!!

Çok geçmiş olsun evet günün birinde düzelebilirler.Ama bizden giden sağlık,yaşama sevinci tekrar gelmez inş siz de sağlığınıza kavuşur çok mutlu olursunuz
aynen öyle ne yazık ki. Fıtık düzelebilen bi hastalık değil ne yazık.ki. Ömrümün geri kalanını dikkatli yaşayarak geçirmem lazım, sinir stres de yok dedi doktorum. Mümkün mü öyle bi şey sanki... O yüzden böyle sorunları kökten kesio atmak lazım, elinizdeki imkanların kıymetini bilin.

Back
X