Beş yildir evliyim severek evlendik eşimle ama evlendikten sonra değişti. Ailesi ile yakin oturuyoruz burada bi çok konum var bilen arkadaşlar vardir annesi hep hayatımızın merkezinde olmak istedi zırt birt gelip gitmeleri ile beni hayattan bıktırdı. Ben kendimi çekmeye mesafe koymaya çalıştım kurslara yazildim en son gittiğim kursa gelmek istedi bi şekilde atlattim. Şu aralar gündüzleri evde olamıyorum gelip gitmesi azaldi bende gitmiyorum evde olduğum günler de işlerimi yapiyorum.aksamlari da hemen hemen hiç gitmiyoruz çünkü eşim babasi ile birlikte akşama kadar gündüz annesini de görüyor. Şimdilik kurslar sayesinde rahat nefes aldim ama.k.v aslinda ayni kafada.bu arada evlenmeden önce ailesine hiç düşkün olmayan eşim resmen kabuk değiştirdi .sevgililer gününde eşimle yemeğe gittik annesi ile yazişmişlar eşim sizide yemeğe götürücem hediyen nasıl beğendin mi gibi şeyler yazmış açıkçası şaşırdım insan annesine hediye de alir yemeğe de götürür ama sevgililer gününde bunu yapması anlamsiz geldi.
Eşim son zamanlarda bunu çok sık tekrar eder oldu ne yapsak bir iki hafta sonra annesiylede yapar olduk. Benimde zaman zaman dışarıda bişey yaptığımda annemlerde olsaydi diye içimden geçirdiğim olur içime sinmez bazen eşime de oluyor galiba.ayni program bi şekilde uygulanıyor k
Pederim her zaman dahil olmuyor zaten. Alışverişe çıkıyoruz anneme de alayım diyor.bu arada annesinin maddi durumu gayet yerinde.ben çoğu zaman kendimden bile fedakarlık ederim maddi konularda. Benim durumumda olan bu durumlara çözüm önerisi olan yazsin lütfen daraliyorum çocuğumuz yok acaba ondan mi böyle diyorum eşime direk bişey söylesem ben hatali olacağım nasıl davranayim
Eşim son zamanlarda bunu çok sık tekrar eder oldu ne yapsak bir iki hafta sonra annesiylede yapar olduk. Benimde zaman zaman dışarıda bişey yaptığımda annemlerde olsaydi diye içimden geçirdiğim olur içime sinmez bazen eşime de oluyor galiba.ayni program bi şekilde uygulanıyor k
Pederim her zaman dahil olmuyor zaten. Alışverişe çıkıyoruz anneme de alayım diyor.bu arada annesinin maddi durumu gayet yerinde.ben çoğu zaman kendimden bile fedakarlık ederim maddi konularda. Benim durumumda olan bu durumlara çözüm önerisi olan yazsin lütfen daraliyorum çocuğumuz yok acaba ondan mi böyle diyorum eşime direk bişey söylesem ben hatali olacağım nasıl davranayim