birşey olmadı konuştular kız da eşimi seviyorum dedi aile diretti falan ama tehditler vs havada kaldı şimdi ülkelerine döndüler daha da görüşmüyoruz ailesi ile de görüşmüyor bildiğim kadarıyla.. konu kapandı yaniumarım öyledir... Yazmadı etmedi, girdiğini de görmedim. İnşallah kötü bişey olmamıştır...
He iyi madem iyi doğramadılar adamıbirşey olmadı konuştular kız da eşimi seviyorum dedi aile diretti falan ama tehditler vs havada kaldı şimdi ülkelerine döndüler daha da görüşmüyoruz ailesi ile de görüşmüyor bildiğim kadarıyla.. konu kapandı yani
yok canım ya birşey olmadı daha görüşmüyoruz artık zatenHe iyi madem iyi doğramadılar adamısevindim. Hayırlısı olsun.
yok canım ya birşey olmadı daha görüşmüyoruz artık zaten
Neden ?yok canım ya birşey olmadı daha görüşmüyoruz artık zaten
merhaba arkadaslar,
29 yasındaki kuzenim yurtdışında master eğitimi yaptığı sırada biriyle tanışmış ve birkaç yıllık flört döneminden sonra aileye evlenmek istediklerini belirtmişler. fakat aile din farkı ve kültür farkı gibi nedenlerden dolayı evliliğe izin vermemişler. bunlarda onaysızca evlenmişler. aileye evlendiklerini söyledikten sonra kızı dövüp eve kapattılar, eşiyle görüştürmüyorlar ve ayrılması konusunda baskı yapıyorlar.
bu aile aynı zamanda benimde ailem (dayımın kızı olduğu için) kızın durumuna üzülüyorum ne yapmam lazım boşanmaya ikna mı etmeliyim? ayrılırlarsa ailedeki herkes rahatlayacak. herkes aranızda cinsellik yaşandı mı diye soruyor kız cevap vermiyor hatta hamilelik testi bile yaptırdılar. ne yapılması gerekir?
hayır canım uzaklara gittiği içinNeden görüşmüyorsunuz? Kız sizin istediğinizle değil kendi istediği ile evlendiği için mi?
gittiler çünküNeden ?
Evet neden böyle birşey yaptığını anlamlandıramadım pek çok kez açıklama yapmasını istedim L Leopardesenlitayt ama yapamadıGecen konida adi gecen uye sizdiniz sanirim? Burda biri size iftira atmis. Sen benim kocamin sevgilisisin diye.
aynenDegisik insanlar var.
:) Siz geç kaldınız. Kızla adam kavuştu ve uzaklara gittiler. Gökten de üç elma düştü hepsi ailesinin kafasınaVerin adresi biz arayalım kızı kurtaralım kocası gelsin alsın yurtdışına çıksınlar. ..bu ne ya sanki şehir eşkiyalari kızı alıkoymak tehtit etmek nedir
Iyi sevindim öyle olmasına :):) Siz geç kaldınız. Kızla adam kavuştu ve uzaklara gittiler. Gökten de üç elma düştü hepsi ailesinin kafasına
tamamdırDefne istersen konuyu kilitlettir olay çözülmüş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?