aile baskısı ile boşanma?

umarım öyledir... Yazmadı etmedi, girdiğini de görmedim. İnşallah kötü bişey olmamıştır...
birşey olmadı konuştular kız da eşimi seviyorum dedi aile diretti falan ama tehditler vs havada kaldı şimdi ülkelerine döndüler daha da görüşmüyoruz ailesi ile de görüşmüyor bildiğim kadarıyla.. konu kapandı yani

He iyi madem iyi doğramadılar adamı sevindim. Hayırlısı olsun.

hayret bişi ya neden boşansın evlenmiş mutlu ise kime ne kardeşim? yaşanmıştır tabi cinsellik kocası artık onun. bekaret testi de yaptırsalardı bari

Gecen konida adi gecen uye sizdiniz sanirim? Burda biri size iftira atmis. Sen benim kocamin sevgilisisin diye.

Verin adresi biz arayalım kızı kurtaralım kocası gelsin alsın yurtdışına çıksınlar. ..bu ne ya sanki şehir eşkiyalari kızı alıkoymak tehtit etmek nedir

Göz yummanız hata eşinin durumunu bi düşünün bence onunla iletişime geçin durumu anlatın sonra da kuzeninizi kaçırın gitsin kurtulsun olmadı polise haber verin hemen gelirler

Verin adresi biz arayalım kızı kurtaralım kocası gelsin alsın yurtdışına çıksınlar. ..bu ne ya sanki şehir eşkiyalari kızı alıkoymak tehtit etmek nedir
:) Siz geç kaldınız. Kızla adam kavuştu ve uzaklara gittiler. Gökten de üç elma düştü hepsi ailesinin kafasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…