aile baskısı ile boşanma?

bizde kaldı ama yengem 40 kere aradı orada eşinin görüşmesini yasakladı ailesi ve evlerimizde yakın olduğu için görüşemediler. yanı onlar görür diye

Defne Allah rızası için ver adresi bize biz şikayet edelim ne manyak sülalenin içindesin sen öyle... İşin garibi sende dayılarn dediğini destekliyorsn.. yok mu aile büyüğü çevrende ? Her ailede hatrı sayılır bir büyük olur, söyleyin düzeltsinler arayı ama kızı kocasından alıkoyarak değil tabi !

Sabrina hayranim.
Yirmi sayfadir adres isteyenlere adres vermek yerine o bunu demis su sunu soylemis diyor.
Ben konuyu senin avatarindaki ablanin surat ifadesiyle takip ediyorum.

Sabrina hayranim.
Yirmi sayfadir adres isteyenlere adres vermek yerine o bunu demis su sunu soylemis diyor.
Ben konuyu senin avatarindaki ablanin surat ifadesiyle takip ediyorum.
İçim sismekten öte gitti çatladı artık. Hayır ortada çıldırmış bir aile var, anlattığına göre herşey beklenir bunlardan... Yok adam gelecek yok kız gidemiyor. Biraz akıllı olmak varken nedir bu dolaylı işler anlamıyorum... Yav ben tek başıma şehir değiştirirken endişe duyuyorum , hatun gitmiş yurt dışında okumuş baya cesaretli... Bunu yapabilen kişi elbet o evden de kaçar gider. İşin garip kısmı da madem bu kadar tutucu bir ailen vardı da ne cesaret adamla evlenip bir de baba evine gidersin dimi ? Hasbinallahhhh ...

Butun bu celiskilere cevap olarak oteki bogazini keserim demis beriki dograrim demis falanca kiymasini cektiririm demis diye cevap verir artik.

Butun bu celiskilere cevap olarak oteki bogazini keserim demis beriki dograrim demis falanca kiymasini cektiririm demis diye cevap verir artik.
Ne halleri varsa görsünler... İçim şişti gerçekten... Hiçbir çıkar yolu yok çünkü defne'nin isteği yok... Tecritlik sülale...

Bence sen polise git.. evliler yasanabilir.. namussuz insanlar namus bekciligi yapiyo. Eside insan olsunda polise gidip karisini alsin. Kesinlikle ayrilmasinlar

Madde 109 - (1) Bir kimseyi hukuka aykırı olarak bir yere gitmek veya bir yerde kalmak hürriyetinden yoksun bırakan kişiye, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası verilir.

(2) Kişi, fiili işlemek için veya işlediği sırada cebir, tehdit veya hile kullanırsa, iki yıldan yedi yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.

(3) Bu suçun;

a) Silâhla,

b) Birden fazla kişi tarafından birlikte,

c) Kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle,

d) Kamu görevinin sağladığı nüfuz kötüye kullanılmak suretiyle,

e) Üstsoy, altsoy veya eşe karşı,

f) Çocuğa ya da beden veya ruh bakımından kendini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı,

İşlenmesi hâlinde, yukarıdaki fıkralara göre verilecek ceza bir kat artırılır.

(4) Bu suçun mağdurun ekonomik bakımdan önemli bir kaybına neden olması hâlinde, ayrıca bin güne kadar adlî para cezasına hükmolunur.

(5) Suçun cinsel amaçla işlenmesi hâlinde, yukarıdaki fıkralara göre verilecek cezalar yarı oranında artırılır.

(6) Bu suçun işlenmesi amacıyla veya sırasında kasten yaralama suçunun neticesi sebebiyle ağırlaşmış hâllerinin gerçekleşmesi durumunda, ayrıca kasten yaralama suçuna ilişkin hükümler uygulanır.

Bu maddelere göre sizi ihbar etsek, hepinizin başı yanar konu sahibi.

aile karar verdi bu akşam görüşecekler kızda orada olacak

kızı da adamı da çözmeye çalışıyor ailesi durumu anlamaya çalışıyrolar adam kıza zarar vrerir mi vs diye de endişe ediyorlar

Defne sen bizimle Kafa buluyorsun arkadaşım gerçekten ... Daha da bişey demem ya şaka gibi bir sülalen var... Hepsi çıldırmış , topluca en yakın hastaneye gidip tedavi olsunlar... Topluma zarar böyleleri...
yemın ederım kı kafa bulmuyorum

kızı da adamı da çözmeye çalışıyor ailesi durumu anlamaya çalışıyrolar adam kıza zarar vrerir mi vs diye de endişe ediyorlar
Sen gercekten fakesin ya zaten sulalen olacak sigir surusu kizi dovmus eve kapatmis. Daha ne zarari verecek nikahli kocasi???

Zarar vermiş olsa çoktan verirdi.. Kendileri gibi zihniyeti bozuk mu sandılar acaba da böyle düşündüler? Yarın sabah haberini kaçırmadan izlerim artık..

Neden ayrılmaya ikna edesiniz ki ?
Yetişkin insanlar neyin doğru veya yanlış olduğuna karar verebilirler.
Sizin de bu durumda yapacağınız en doğru davranış kuzeninizin eşine haber vermek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…