bizde kaldı ama yengem 40 kere aradı orada eşinin görüşmesini yasakladı ailesi ve evlerimizde yakın olduğu için görüşemediler. yanı onlar görür diyeBende aynı şeyi yaparım, vicdan meselesi... İşin garibi, kız evden kaçma gibi bir girişimde bulunmuyor, eşi " karım nerede, neden gelmiyor " demiyor ... Ha bir de dün akşam kız bunlarda kalmış, ben olsam kocasının yanına kaçırırdm... Eşi galiba tr'de çok da kolay olurdu. Hayır yani bir adam hiç mı görmek istemez eşini Allah Allah ne kopuk şeyler bunlar...
Kızın da işine geliyor hemi ?bizde kaldı ama yengem 40 kere aradı orada eşinin görüşmesini yasakladı ailesi ve evlerimizde yakın olduğu için görüşemediler. yanı onlar görür diye
Sabrina hayranim.Defne Allah rızası için ver adresi bize biz şikayet edelim ne manyak sülalenin içindesin sen öyle... İşin garibi sende dayılarn dediğini destekliyorsn.. yok mu aile büyüğü çevrende ? Her ailede hatrı sayılır bir büyük olur, söyleyin düzeltsinler arayı ama kızı kocasından alıkoyarak değil tabi !
İçim sismekten öte gitti çatladı artık. Hayır ortada çıldırmış bir aile var, anlattığına göre herşey beklenir bunlardan... Yok adam gelecek yok kız gidemiyor. Biraz akıllı olmak varken nedir bu dolaylı işler anlamıyorum... Yav ben tek başıma şehir değiştirirken endişe duyuyorum , hatun gitmiş yurt dışında okumuş baya cesaretli... Bunu yapabilen kişi elbet o evden de kaçar gider. İşin garip kısmı da madem bu kadar tutucu bir ailen vardı da ne cesaret adamla evlenip bir de baba evine gidersin dimi ? Hasbinallahhhh ...Sabrina hayranim.
Yirmi sayfadir adres isteyenlere adres vermek yerine o bunu demis su sunu soylemis diyor.
Ben konuyu senin avatarindaki ablanin surat ifadesiyle takip ediyorum.
Butun bu celiskilere cevap olarak oteki bogazini keserim demis beriki dograrim demis falanca kiymasini cektiririm demis diye cevap verir artik.İçim sismekten öte gitti çatladı artık. Hayır ortada çıldırmış bir aile var, anlattığına göre herşey beklenir bunlardan... Yok adam gelecek yok kız gidemiyor. Biraz akıllı olmak varken nedir bu dolaylı işler anlamıyorum... Yav ben tek başıma şehir değiştirirken endişe duyuyorum , hatun gitmiş yurt dışında okumuş baya cesaretli... Bunu yapabilen kişi elbet o evden de kaçar gider. İşin garip kısmı da madem bu kadar tutucu bir ailen vardı da ne cesaret adamla evlenip bir de baba evine gidersin dimi ? Hasbinallahhhh ...
Ne halleri varsa görsünler... İçim şişti gerçekten... Hiçbir çıkar yolu yok çünkü defne'nin isteği yok... Tecritlik sülale...Butun bu celiskilere cevap olarak oteki bogazini keserim demis beriki dograrim demis falanca kiymasini cektiririm demis diye cevap verir artik.
Bence sen polise git.. evliler yasanabilir.. namussuz insanlar namus bekciligi yapiyo. Eside insan olsunda polise gidip karisini alsin. Kesinlikle ayrilmasinlarmerhaba arkadaslar,
29 yasındaki kuzenim yurtdışında master eğitimi yaptığı sırada biriyle tanışmış ve birkaç yıllık flört döneminden sonra aileye evlenmek istediklerini belirtmişler. fakat aile din farkı ve kültür farkı gibi nedenlerden dolayı evliliğe izin vermemişler. bunlarda onaysızca evlenmişler. aileye evlendiklerini söyledikten sonra kızı dövüp eve kapattılar, eşiyle görüştürmüyorlar ve ayrılması konusunda baskı yapıyorlar.
bu aile aynı zamanda benimde ailem (dayımın kızı olduğu için) kızın durumuna üzülüyorum ne yapmam lazım boşanmaya ikna mı etmeliyim? ayrılırlarsa ailedeki herkes rahatlayacak. herkes aranızda cinsellik yaşandı mı diye soruyor kız cevap vermiyor hatta hamilelik testi bile yaptırdılar. ne yapılması gerekir?
En dogrusu konuyu kibleyip gitmek.Ne halleri varsa görsünler... İçim şişti gerçekten... Hiçbir çıkar yolu yok çünkü defne'nin isteği yok... Tecritlik sülale...
aile karar verdi bu akşam görüşecekler kızda orada olacakDefne Allah rızası için ver adresi bize biz şikayet edelim ne manyak sülalenin içindesin sen öyle... İşin garibi sende dayılarn dediğini destekliyorsn.. yok mu aile büyüğü çevrende ? Her ailede hatrı sayılır bir büyük olur, söyleyin düzeltsinler arayı ama kızı kocasından alıkoyarak değil tabi !
telefonda falan konustular amaKızın da işine geliyor hemi ?
kızı da adamı da çözmeye çalışıyor ailesi durumu anlamaya çalışıyrolar adam kıza zarar vrerir mi vs diye de endişe ediyorlarİçim sismekten öte gitti çatladı artık. Hayır ortada çıldırmış bir aile var, anlattığına göre herşey beklenir bunlardan... Yok adam gelecek yok kız gidemiyor. Biraz akıllı olmak varken nedir bu dolaylı işler anlamıyorum... Yav ben tek başıma şehir değiştirirken endişe duyuyorum , hatun gitmiş yurt dışında okumuş baya cesaretli... Bunu yapabilen kişi elbet o evden de kaçar gider. İşin garip kısmı da madem bu kadar tutucu bir ailen vardı da ne cesaret adamla evlenip bir de baba evine gidersin dimi ? Hasbinallahhhh ...
yemın ederım kı kafa bulmuyorumDefne sen bizimle Kafa buluyorsun arkadaşım gerçekten ... Daha da bişey demem ya şaka gibi bir sülalen var... Hepsi çıldırmış , topluca en yakın hastaneye gidip tedavi olsunlar... Topluma zarar böyleleri...
Sen gercekten fakesin ya zaten sulalen olacak sigir surusu kizi dovmus eve kapatmis. Daha ne zarari verecek nikahli kocasi???kızı da adamı da çözmeye çalışıyor ailesi durumu anlamaya çalışıyrolar adam kıza zarar vrerir mi vs diye de endişe ediyorlar
Zarar vermiş olsa çoktan verirdi.. Kendileri gibi zihniyeti bozuk mu sandılar acaba da böyle düşündüler? Yarın sabah haberini kaçırmadan izlerim artık..kızı da adamı da çözmeye çalışıyor ailesi durumu anlamaya çalışıyrolar adam kıza zarar vrerir mi vs diye de endişe ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?