- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
Onu da öldürürlermiş.Konu sahibi polise neden haber vermiyormus 20 sayfadir anlayan var mi???
Konu sahibi baska detay istemiyoruz. Polisi neden aramiyorsun? Suca ortaklik ediyorsun. Sucu gizliyorsun. Sen de suclusun kanun karsisinda!
Kimin ihbar ettigini polis soylemiyor ki. Nereden bilip öldürecekler? Konu sahibi de dayisi gibi dusunuyor. Ya da konu sahibi konuyu acmis sonra hesabi dayisi ele gecirmis. Zira basta sanki kizi magdur gosterirken simdi kiz saf kandirilmis nasil bu bataktan kurtarilir demeye getirmis.Onu da öldürürlermiş.Burada kaç kişi yazmış adresi ver biz ihbar edelim diye cevap yok. Varsa yoksa keserim diyollaa biçerim diyollaa
Başta diyor ilişkiye girdiğini öğrenmeye çalışıyorlar sonra hamile mi test yaptıracaklar daha sonra kızın ruh sağlığı bozuk bilmem neKimin ihbar ettigini polis soylemiyor ki. Nereden bilip öldürecekler? Konu sahibi de dayisi gibi dusunuyor. Ya da konu sahibi konuyu acmis sonra hesabi dayisi ele gecirmis. Zira basta sanki kizi magdur gosterirken simdi kiz saf kandirilmis nasil bu bataktan kurtarilir demeye getirmis.
Bence ailedeki en aklı başındaki kişi alıkonan kız!Başta diyor ilişkiye girdiğini öğrenmeye çalışıyorlar sonra hamile mi test yaptıracaklar daha sonra kızın ruh sağlığı bozuk bilmem neKonu sinirimi bozdu.
Bosansin o zaman. Sorun ne ki? Madem sevmiyor. Kararinin yanlis oldugunu dusunuyorsa bosansin. Ailesi bunlari yapmasa da zaten kiz istemiyormus. Neden bir araya gelip konusuyorlar ayrilsin bitsin bu sacmalik.arkadaslar aile şokta kızlarının bırden bıre hiç tanımadıkları yabancı bırı ıle evlenmesınden dolayı son derece endişe duyduklarını söylüyorlar. kızla ve eşiyle bu akşam aile olarak toplanacaklar. ve olayın ne olduğunu anlamaya çalışacaklar.
kızı dövmüşler ama kız kendisi gitmek istese giderdi zaten ya da aradı polisi telefonuna falan el koymadılar ki sadece devamlı kontrol ediyorlar. ve boşan boşan artık yurtdışına gitme diye baskı yapıyorlar.o istese kendi de arayabilir polisi ..
dün akşam bizde kaldı kızla konustuk aılesıne karsı yanlıs yaptığını düşünüyor ama eşini sevmediğini ve ayrılmak istemediğini de söylüyor. orta yolun bulunması taraftarı.
O zaman kalkıp da burada konu açarken sanki ortada alıkonulma varmış gibi açmayacaksın arkadaşım. Hadi birimiz buradan suç duyurusu yapsak savcılık senin hesabından kim olduğunu öğrenip polis basmaya, alıkonulan kadını kurtarmaya gelse ne yapacaksın söyler misin bana? Baştan diyeceksin kız isterse çıkıp gidebilir ama ailesini üzmek istemiyor diye. Bu kadar saçma konu açılmaz.arkadaslar aile şokta kızlarının bırden bıre hiç tanımadıkları yabancı bırı ıle evlenmesınden dolayı son derece endişe duyduklarını söylüyorlar. kızla ve eşiyle bu akşam aile olarak toplanacaklar. ve olayın ne olduğunu anlamaya çalışacaklar.
kızı dövmüşler ama kız kendisi gitmek istese giderdi zaten ya da aradı polisi telefonuna falan el koymadılar ki sadece devamlı kontrol ediyorlar. ve boşan boşan artık yurtdışına gitme diye baskı yapıyorlar.o istese kendi de arayabilir polisi ..
dün akşam bizde kaldı kızla konustuk aılesıne karsı yanlıs yaptığını düşünüyor ama eşini sevmediğini ve ayrılmak istemediğini de söylüyor. orta yolun bulunması taraftarı.
öylebir yazıyorsunuz ki kusura bakmayın olaylardan zevk alıyo size de atraksiyon çıkıyo gibiya bi şekilde öğrenirlerse
kesinlikle polise haber verin ve sevenleri ayırmayın.merhaba arkadaslar,
29 yasındaki kuzenim yurtdışında master eğitimi yaptığı sırada biriyle tanışmış ve birkaç yıllık flört döneminden sonra aileye evlenmek istediklerini belirtmişler. fakat aile din farkı ve kültür farkı gibi nedenlerden dolayı evliliğe izin vermemişler. bunlarda onaysızca evlenmişler. aileye evlendiklerini söyledikten sonra kızı dövüp eve kapattılar, eşiyle görüştürmüyorlar ve ayrılması konusunda baskı yapıyorlar.
bu aile aynı zamanda benimde ailem (dayımın kızı olduğu için) kızın durumuna üzülüyorum ne yapmam lazım boşanmaya ikna mı etmeliyim? ayrılırlarsa ailedeki herkes rahatlayacak. herkes aranızda cinsellik yaşandı mı diye soruyor kız cevap vermiyor hatta hamilelik testi bile yaptırdılar. ne yapılması gerekir?
Ben çok ciddiyim, özelden bana bilgileri gönderin ihbarda bulunacağım.bakın yorumunuza saygı duyuyorum ister inanın ister inanmayın lakın anlattıklarım gercek kızda aılede şaşırmış durumda şu anda kımse ne yapacağını bılmıyor. o yüzden çelişkilerle dolu onların hareketleri de kendı içinde çelişiyor ya da ben ifade edemedim. ama yasadıklarımız kolay seyler değil kanım dondu gercekten
kızı da adamı da çözmeye çalışıyor ailesi durumu anlamaya çalışıyrolar adam kıza zarar vrerir mi vs diye de endişe ediyorlar
Yo bu çözülebilir aslında.Kendi morarttıkları yerleri daire içine alsınlar,damat bey,vurmaya kalkarsan buralara vurma.Biz oraları hallettik,diğer yerleri seçersin artık,bir de dikkat et,ton farkı istemeyiz morluklarda,prensiplerimize bağlı bir aileyiz desinler.kızı da adamı da çözmeye çalışıyor ailesi durumu anlamaya çalışıyrolar adam kıza zarar vrerir mi vs diye de endişe ediyorlar
Bir düğün de türkiyede olsun diye anlaşmış olabilirlerdefne-28 el birliği ile adamı öldürmediniz inşallah ? Merak ettim ne yaptınız ?
Bir düğün de türkiyede olsun diye anlaşmış olabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?