Aile binası lütfen yardımlarınızı bekliyorum

efsane_kus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2021
74
11
3
arkadaşlar lütfen fikir verin 1.5 yıllık evliyim aile binasında yaşıyorum kaynanamlar bana asla karışmaz ama oturduğum yeri hiç sevmiyorum çok mutsuzum köyde yaşıyorum merkezden gelin geldim ve bana bir sene aile binasında köyde kalıp başka bir şehire gideceğimizi söylediler ama o şehirdeki eşimin işi kapanınca burada kaldık ama ben burada çok mutsuzum sıkıcı bir yer markete bile gidemiyorum sanki uzaylı görmüşler gibi

arkadaşlar lütfen fikir verin 1.5 yıllık evliyim aile binasında yaşıyorum kaynanamlar bana asla karışmaz ama oturduğum yeri hiç sevmiyorum çok mutsuzum köyde yaşıyorum merkezden gelin geldim ve bana bir sene aile binasında köyde kalıp başka bir şehire gideceğimizi söylediler ama o şehirdeki eşimin işi kapanınca burada kaldık ama ben burada çok mutsuzum sıkıcı bir yer markete bile gidemiyorum sanki uzaylı görmüşler gibi
Eşine anlat sıkıntını iş baksın sağlam kafasına yatan bir yer bulursa taşınırsiniz

Siz çalışmıyorsunuz sanırım. Siz iş bulun şehir merkezinden. Gösterin ciddiyetinizi. Biriktirin paranızı. Kocanızda başka iş arar şehir merkezinden. Taşınırsınız bir şekilde şehire. Bunu bizim söylememize gerek varmıydı? Harekete geçmezseniz hayatınız aynı şekilde sürer kendinizi ait hissetmediğiniz yerde mutsuz olmaya devam edersiniz.

İş bulun, çalışın, taşının. Herşeyi devletten beklemeyin.

Diger konulara da bakarsak esiniz sizin lafinizla is bakacak adam degil. Sorumsuz, ilgisiz ve aile binada olmak isine geliyor. Su "bir sene kalacagiz"lara hep neden kaniyor kizlar diyecegim de, ama yasiniz da cok kücük.

Back
X