Aile birleimi arifesinde kaak hayat ...

ReinedelAmour

Euphoria
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
1.178
96
163
Merhaba kızlar,

inanın, elim ayağım titriyor sinirden. Ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemiyorum. Birileri objektif olarak bunu bana değerlendirip anlatsın.. Sinirden devrik cümle bile kurabilirim. Şimdiden kusura bakmayın..

Yakın zamanda sözleneceğim Allahın izni ile. Annem adayı biliyor. Babamın henüz haberi yok. Sabah bir telefonlaşmam üzerine babam işkillenip biraz surat yaptı bana. Haklı olarak o da merak etti. Kızının başında ne idüğü belirsiz biri olmasın diye düşünüyor kesin..

Erkek arkadaşımla dertleşmek isterken; biraz da bu halden bunaldım derken.. konuyu döndürüp dolaştırıp; benim bir zamanlar kendisinin yanına 1 defa aileme yalan söylerek gitmemi eleştirdi. ( oysa ki o dönemler yanına günü birlik gitmemi çok istemişti ).

Neymiş: ben gözü kara bir insanmışım. Her istediğime hemen ulaşmak istiyormuşum. Doğru mu yanlış mı hiç düşünmüyormuşum. Yarın öbür gün kendisi ölürse, çocuklarımızla ben geride kaldığımda bana güvenmek istiyormuş. Saççççmmmmmaaa sappppannnnnnn şeyler..

Dondum kaldım. Ressssmmmmennnnn dondum. Yani bana güven vermiyosun demeye mi getriyor. :kızgın:

Öfkemi kontrol etmekte zorlanıyorum.. senağlama

O halde babam kendisini bilmediği için benim için Bursaya da gelmesin ve biz hiç görüşmeyelim telefonlaşmayalım.

Böylesi saçma bir mantık var mı ? 28 yaşında bir insanım. Kendisi de 29...

İnanın şu an canım hiççç birşey istemiyorum.... ama hiççç birşeyy..... Bu nasıl bir zihniyettir.. Allah akıl versin..

bu neyaaa bukdar saçma bişey yüzünden tartışılırmı?benım ailemden sıkıdır ööyle başkları gibi her kafama etigimden çıkıp dolaşamam ben,e hep bi hanalerım olur sevgilimle görüşmeye gitmek için yok şu arladas gidiyorum çarsıda böyle işim var bende 22 yasında insanım çocouk deilim ama iş ciddiye binmeden mecburen istemeden de olsa yalan söylenıyor kimse kusura bakmasın yani.. okadar çok niyetliyse taksın yüzüğü parmgına senın yalan söylemenı de saglamadan evlenin gerçekten nasıl bir zihniyet bu?bende birgün erkek arkaasıma dedimki sen benım sana yaptıgım kadar fedakarlık yapmıyorsun dedim oda dediki benım sana fedarkarlık yapmam için aileme yalan söylememe gerek yok demişti sonradan düşündüğümde hak verdim oda bana yalan söylemek zorunda oldugum için hak verıyor ben de senı görmek istiyorum bu yalanlara şimdilik mecburuz diyor.. 29 yasında diyorsun..yanlış düşündüğünü söyle elbet anlayacaktır bence..

evet güvensiz bi insanım
benim gibi bi insanla ne işin var diyeydin
boş boğaz insan sanki onun için söylemedin o yalanı :delphin:

yani cidden saçmalamış.
geldiği kişi sizsiniz ama.
o gün böyle demiyordu, şimdi mi aklına geldi.

ayrıca yarın öbürgün öldüğünde çocuklarla sen arkada kalınca güvenebilme yetisini çoktan kaybetmiş olacak maalesef..
düşündüğü şeye bak..
öldüğündeymiş..

hergün yeni birşey yumurtluyor bu kk kadınlarının sevgilileri.

seninle birlikte olmak istememmi yanlış deseydin.belki görmesede onada laf söyleyecek.erkeklere ne yapsan yaranamazsın inan.bırak ilgilenme burnu sürtsün azcık..çok değer verme tepene çıkar çok iyi biliyorum ben.

yani kusura bakma ama bu kadar abuk bi cümle duymadım hayatımda sevgilin çok çocukça davranmış

sen hani babanın bişeylerden şüphelenip sana surat astığını anlatırken babanın surat asmasına bozulup böyle saçma şeyler söylemiş olabilir kendi üzerine ne vazifeyse ama vardır böyle tuhaf insanlar

hem abartmaya bakar mısın ölüp gitikten sonra güvenmekmiş ne alaka pek bencilce yaklaşmış olaya evlendiniz çocuk yaptınız yıllar geçti de onun ölümünden sonra olacaklar mı kaldı geriye çok abartmış

ama bence sen de üstüne gitme bu işin tavrını koy yaptığı hatayı ve bencilce düşüncelerini anlasın ve bıraksın

satrapi sen duymamışsın ama ben duydum. bana değil ama arkadaşıma, ve yapan insanlardan.

efendim benim sinir olduğum bi husustur bu. bu erkekler kendilerini bir değil tam tamına 5 ..ok zannettiklerinden akılları sıra bizi deniyorlar. sonra da başımıza kakıyorlar. ulan de..yo hadi kız sana geldi güvensiz birisi, e sen kızı evine çağırdın sen ne kadar güvenilirsin?

canım benim sen de ona sölesene, asıl ben sana güvenmiyorum kızları böle evine çağırıyosun demekki diye :kızgın::kızgın::kızgın:

yaşı çok genç değil cahillikten söylenen söz değil gerçekten şimdimi aklına gelmiş adam neleri düşünüyor dere görmeden paça sıvamış daha evlenmemişsiniz adam evlendi çocuk olduda öldükten sonrasını düşünüyor:uhm:CADIARZU biraz banada ayrılmak için bahane gibi geldi bir ilişkide güven çok önemli birbirinize güvenmeli saygı duymalısınız yoksa ite kaka ilişki yürür

Resmen hır çıkarmaya yer aramış arkadaşın bir şeyde bulamamış böyle saçmalamış

yani sen onun için fedakarlık yapacaksın bile bile ailene yalan söyleyeceksin ki oda yanlış oda tutup

sana bunları diyecek pess vallahi

erkek arkadasınız sızı elıstırmek ıcın bence kendısı sacma sapan bahaneler buluyor
acaba sızden ayrılmak mı ıstıyor sonucta sız onun ıçın aılenıze yalan soyleyıp gıtmıssınız
bence ılıskınızı bır daha gözden gecırın

naaamıs timsali kesilmiştir şimdi kesin. giydiklerine de karışıyomu :)

Giydiklerime zaten hep karıştı. Bence kendi geçmişindeki çapkınlıkları yüzünden kadınlara genel olarak bir güvensizliği var. Boşuna dememişler fazla gezen ayağa b.... bulaşır diye.

Şu an kavga ettik. Bir yandan beni kaybetmekten çok korktuğunu söylüyor. Tamam güveniyorum artık diyor.

Çocuk mu kandırıyor burada ? " Senin bu güvensizliğin yüzünden, ben de artık sana güvenmemeye başladım dedim"

Al beni şimdi ne yaparsan yap dedim... Bakalım ayrılmadan güensizlik ile ne kadar mutlu olunuyormuş ! Ellerinle sevdiğin çiçeği sıkarak öldürmektir. Sevdiğinin ayağına taş bağlayıp denize atmaktır.. Güvensizilik bir tür insanın kendisine olan sevgisizliğidir.

Çok bozuk sinirlerim çok. 3 aydır her haftada 1 kez bu konu yüzünden tartışıyoruz. Hep şans verdim hep şans verdim..

Artık Time out demenin zamanı geldi galiba...

çok üzgünüm.... bir de konuya komşuya dedim hep hayatımda biri var diye :sinifsinif:mafoldumbensenağlama

satrapi sen duymamışsın ama ben duydum. bana değil ama arkadaşıma, ve yapan insanlardan.

efendim benim sinir olduğum bi husustur bu. bu erkekler kendilerini bir değil tam tamına 5 ..ok zannettiklerinden akılları sıra bizi deniyorlar. sonra da başımıza kakıyorlar. ulan de..yo hadi kız sana geldi güvensiz birisi, e sen kızı evine çağırdın sen ne kadar güvenilirsin?

canım benim sen de ona sölesene, asıl ben sana güvenmiyorum kızları böle evine çağırıyosun demekki diye :kızgın::kızgın::kızgın:

yani evet saçmalığın daniskası ufak da değil ki yaşı hadi gençtir cahildir diyelim saçmalığa bak

bir de nasıl bir bencillikse artık kendisi öldükten sonra karısının hayatını da ipotek altına almayı düşünüyor öldükten sonra sana güvenemezmiş bilmemne sağken çok hayır var da kendisinden sanki bir de ölüsüne güven vereceksin

bunu gerçekten ayık kafayla mı söyledi neye istinaden söyledi anlayamadım bu nasıl bir şey

canım iyice bir konuş sen bence bu adamla hangi ruh haliyle bu kadar saçmaladı öğren yok gayet normal bir şeymiş gibi bu yaptığını savunmaya kalkarsa iyi düşün derim nihayetinde ciddi bir ilişki ömür boyu bunları göze alabilecek misin ama bence önce konuş mutlaka

karaktersizmiş o ya. madem bu kadar yıprattı seni, daha fazla yıpratmasına izin verme.
şehir kısmında bursa değil de başka bi il olsaydı tanıdığım birisin sancaktım var ya, bu kadar olur:)
evet o çapkınlığı yaparken gayet memnunlar ama iş ciddiye binince paranoyak oluyolar. bence böle erkekler çok zararlı varlıklar, ne eş olur ne baba. bu paranoyayla yaşanır mı ya, sevgi falan kalmaz bu beraberlikte.

giydiğine de karışıyor demekCADIARZU insanın fikri neyse zikride odur. aslında o kendisine güvenmiyor acısını sana yansıtıyor.zavallı bi tipbenneyaptımki

o zaman aklı nerdeymiş
allah bilir ozamanda ne kadar yalvarmıştır yanıma gel diye
sen onun için gidiyorsun sonradanda kalkıp abuk sabuk laf ediyor
madem güven vermiyorum bu iş burda bitsin de (en azından blöf yap)

Back
X