Aile birleimi arifesinde kaak hayat ...

karaktersizmiş o ya. madem bu kadar yıprattı seni, daha fazla yıpratmasına izin verme.
şehir kısmında bursa değil de başka bi il olsaydı tanıdığım birisin sancaktım var ya, bu kadar olur:)
evet o çapkınlığı yaparken gayet memnunlar ama iş ciddiye binince paranoyak oluyolar. bence böle erkekler çok zararlı varlıklar, ne eş olur ne baba. bu paranoyayla yaşanır mı ya, sevgi falan kalmaz bu beraberlikte.

Teşekkür ederim yorumların için. Olup bitenleri burada yazmaya evam edeceğim. Bu konuyu kimse ile konuşamıyorum zaten...

İnşallah KK dan başka kimse yaşamaz böyle birşeyi :1closedeyes:

o zaman aklı nerdeymiş
allah bilir ozamanda ne kadar yalvarmıştır yanıma gel diye
sen onun için gidiyorsun sonradanda kalkıp abuk sabuk laf ediyor
madem güven vermiyorum bu iş burda bitsin de (en azından blöf yap)

Full Program o blöf işleme geçti.

Eninde sonunda biterse de gam yemicem... Dediğim gibi, Time out demenin zamanı geldi. Ona dedim; senin bu paranoyan değil sadece bana, benden sonra 1000 kız çıksada yaşayacaksın dedim...

Komik... susup , ağlamaklı bir sesle habire haklısın diyor... :umursamaz:

Acaba ailesi veya cevresimi bu elestirileri ona yapti da simdi kalkmis sana
bu sacmaliklari soruyor.??

Hayır, çevresinde evli, nişanlı olup da 7/24 başka kadınlarla yatan insanlar ile dolu...

Kendi de sütten çıkmış yalama ak bakire değil...

Mesele derin senin anlican.. Tedavi olması lazım..

Allahım sen sabır ver. İyiki buraya yazmışım. Kendime güvenim daha da bir geldi...

Amman canım aman... Bu bence bugün ailene yalan söyleyip benim yanıma geldiysen yarın kimbilir bana yalan söyleyip nerelere gidersin diye düşünüyor. Hatta düşünmekle kalmamış sana da söylemiş. Bu sözler tam olarak nasıl bir konuşmanın içinde geçti bilmiyorum. Ama eğer bu konu durduk yere açılmamışsa, siz uzun uzun sohbet ederken sizin de katkılarınızla olay buraya gelmişse bişey diyemem. Ama pat diye de bunu demişse yol ver gitsin. Bir ömür bir paranoyakla yaşanmaz...

ooooooooooooooooooooooo ooooooooo
ben eşimle buluşacam diye aileme ne yalanlar attım,söylesem aklınız durur:))
ama eşim hiç bana ,güvenmiyorum sana demedi..ben bizim yaptım bunu sonuçta

bu arada ben başlığı çok beğendim, bu durumda olanlar için çok güzel bir tanım olmuş :)

Giydiklerime zaten hep karıştı. Bence kendi geçmişindeki çapkınlıkları yüzünden kadınlara genel olarak bir güvensizliği var. Boşuna dememişler fazla gezen ayağa b.... bulaşır diye.

Şu an kavga ettik. Bir yandan beni kaybetmekten çok korktuğunu söylüyor. Tamam güveniyorum artık diyor.

Çocuk mu kandırıyor burada ? " Senin bu güvensizliğin yüzünden, ben de artık sana güvenmemeye başladım dedim"

Al beni şimdi ne yaparsan yap dedim... Bakalım ayrılmadan güensizlik ile ne kadar mutlu olunuyormuş ! Ellerinle sevdiğin çiçeği sıkarak öldürmektir. Sevdiğinin ayağına taş bağlayıp denize atmaktır.. Güvensizilik bir tür insanın kendisine olan sevgisizliğidir.

Çok bozuk sinirlerim çok. 3 aydır her haftada 1 kez bu konu yüzünden tartışıyoruz. Hep şans verdim hep şans verdim..

Artık Time out demenin zamanı geldi galiba...

çok üzgünüm.... bir de konuya komşuya dedim hep hayatımda biri var diye :sinifsinif:mafoldumbensenağlama

İlişkide tanıma dönemini yaşamışsın konu komşunun ne düşündüğü değil senin mutluluğun önemli!! yol yakınken rengini belli etmiş,abuk subuk bahanelerle sorumluluk alamayacağı konusunda kendine güvensizliğini gösteriyor bence...

time out az kalır go out de bence :dance: sevgiyle kal ;)

Birde bu sıradan bir terbiyesizlik değil, bu çok ciddi bir rahatsızlık ben böyle bir insanla evliliğin eşiğinden döndüm kim ne der takmadım, beni öyle bir hale getirdiki; benim de dengemi alt üst etmişti.. Benmi güben veremedim? Nerde yanlış yaptım vss.. ama ne yaptıysam olmadı, zaman geçtikçe daha da arttı kıskançlıklar büyük şüphelere olaylara vardı.. Şimdi bu durumda olan insanları çok iyi anlıyorum.. Düzelir sanmayın tedavi bile edilemiyorlar..

Back
X