Eşiniz neden ailenize gitmek istemiyor ki? Çok ayıp bence..
Ama siz kendiniz gitmek istiyorsanız 10 dakikalık yol için beni o bıraksın şu alsın diye hesaplamayın atlayın bir dolmuşa gidin..
10 dakikalık yol için yalvarmayın hiç kimseye..
kimseye muhtaç olma tatlım ehliyet al, taksiye bin ama kimseye muhtaç olma hayat bana bu yaşımda bunu öğretti bana
canım nasıl gidip gelmen konusunda bi öneride bulunamicam sana fakat yaşadıklarını seni üzen bu olayları eşinle paylaşma sakın yarın birgün senin ailen böle diye karşına çıkar bu anlattıkların..
başımıza geliyo gelmiyo değil benden en iyi öneri bu sana..
canım nasıl gidip gelmen konusunda bi öneride bulunamicam sana fakat yaşadıklarını seni üzen bu olayları eşinle paylaşma sakın yarın birgün senin ailen böle diye karşına çıkar bu anlattıkların..
başımıza geliyo gelmiyo değil benden en iyi öneri bu sana..
caım gecenın bı yarısı taksıyle gıdıcem desem yok olmaz dıycekler...ama bırakamayız dıyorlar bide sorun bu.esım aıleme gıtmek ıstemıyor degıl.sadece ısten cıktıgı zmangec saatte evde olmak ıstıyr.ama ızınlı oldugu zman ıstedıgım yere gıder zaten.bu huyunu bıldıgım ıcın fazla baskı yapmakta ıstemıyorum.genelde her ızın gunu aılem de gecer.ama boyle aıle toplantıları genelde haftasonuna gelır ve esımde hafta sonu cok yogun calısır.ıste o zmanlardada ben gıderım genelde.ondada eve gerı donusum sorun olur ıste boyle.
teşekkür ederim.ewet kalabalık olur ,araba olur ama beni bırakmak sorun olur.evin uzak derler.çamur derler..abimlede yasadım bunu dah once rıca ettım yıne boyle bı gunde,gelıp alamam ben senı dedı acık acık.hıc bırakmadılar degıl.bıraktıklarıda oldu ama hep boyle sorun oluyor yani.ama ben olsam,ya dunyanın bır ucu olsun ısterse evladımla bırarada olmak ıcın herseyı goze alırım sen gel yeter ben ıstedıgın zman gotururum senı.sen canını sıkma derım.am benım annem ne dıyor boswer gelme.sırf getırecekler benı dıye.once gel gel ,sonra bırakın deyınce boswer gelme..Zaten hayat çok zor...
Çoğu insanın çalışma koşulları saatleri malesef insanlık dışı.
Hal böyle olunca herkes evinde bir parça dinlenmek istiyor...
Siz orta yol bulmaya çalışmışsınız ama olmamış..
Tabi iyi olurdu babanız bırakıverseydi gece Sizi o da olmamış.
Eşinizi ben gelip alayım deseymiş olurmuş o da olmamış...
Sizin yerinizde olsam abim telefonda davet ettiğinde, eşim çok geç çıkıyor gece beni al diyemem bu yüzden ben başka zaman telafi ederim inşallah falan derdim herhalde.
Aslında genelde böyle önemli günlerde araba trafiği olur illa herkes yerine yerleştirilir ama herkes yoğundu herhalde Sizi bırakacak kimse olmamış...
Bence önemli olan Siz yuvanızda huzurlu olun inşallah...
bu arada şunu unuttum her pazar değişmeyen bir kuralımızda her pazar onun ailesine gitmek zorunda oluşumuz hiç yanlız kalmayıp her pazar onlara gidip gec saatlere kadar oturuyoruz bende laf etmıyo değilim ama ben gitmek istemediğimden değil pazar günü 2 saatte olsa bize bana ve kızımıza vakit ayır sonra onlara gidelim diyorum ama çoğu zaman atlıyor bu durumu.yani işin içine hakkaten aileller girince işler ters gitmeye başlıyor.onun ailesi bizi ve özellikle çocuğu görmek istiyorlar.aynı şekilde benim ailemde beni ve kızımızı.her defasında ya onlara ya da bize giderken tartışma yaşıyoruz.ben gidelim ama 2 saat bize ayır diyorum o da sık gitmeyelim diye tutturuyor.napıcağıı şaşırıyorum.siz ne dersiniz ?
dogru.anlatmıyorum ama soruyo sen neden gıtmedın.ne oldu.bırsey demesemde yuzume herseyı yansıtan bırıyım ben herseyı anlıyor.hatta bugun tam kapıdan cıkarken,ızın gunumde evden cıkmayalım dedı .yanı bu demek oluyor ki,annenlere gitmeyelım.her ızın gununde gıttıgımz ıcın..anlıyor ıste.o da tahmın edıyor bılıyor.yansıyor ılıskılerımıze bu da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?