- Konu Sahibi kozmopolit
-
Maaş kartımızdan eksi para çekmeyi düşündük ama minimum ödemek daha mantıklı geldi bana, takibe düşme olayı ne kadar geçerli?Niye o kadar aştınız ki
Altınlara dokunma, dediğin gibi onlara çok ihtiyaç olcak.
Kredi kartından ödeyebilirsiniz, en mantıklısı o gibi duruyor. Faiz tutarını da bankadan öğrenebilirsiniz.
Takibe düşme hakkında bilgim yok canım.Maaş kartımızdan eksi para çekmeyi düşündük ama minimum ödemek daha mantıklı geldi bana, takibe düşme olayı ne kadar geçerli?
Kredi kartlarının asgarisini ödeyebilirsiniz,takibe girmek o kadar kolay mı 1 ayda girilmez hemen takibe.Merhaba arkadaşlar, daha önceki konularda da bahsetmiştim bizim nişanlımla bütçemiz bir.
Bu ay çok masrafımız oldu ortak bütçeyi 1500 tl kadar aştık. Nişanlım tutturdu altınlardan bozduralım onu ödeyelim diye ama ben kesinlikle altınları bozdurmak istemiyorum, ev alıcaz ve çok ihtiyacımız var onlara. Kredi ile kirayı tamamen ödememiz şart tabii onun dışında da 2 kredi kartı var diyorum ki onları bu ay en azından minimumunu ödesek sıkıntı olur mu? Ne kadar faiz işler ve nişanlım takibe gireriz bir daha ev için de kredi çekemeyiz diyo bilenler varsa yardımcı olabilir mi.. Şimdiden teşekkürler
Yok o konuda hakkaten katıyım zaten bi kere bozulunca gerisi gelir onun.altınları bozdurmaya şimdiden alıştırmayın
Peki, çok yardımcı oldu çok teşekkürler :)Üç ay boyunca asgari değil hiçbir şekilde bankaya ödeme yapmazsanız kara listeye girer ve takibe alınırsınız. Nişanlınızın dediği şey kredi puanınız. Bir piramit düşümün en üstte en az riskli müşteriler bulunur bunlar kartlarını zamanında ödeyenler ve borcuna sadık olanlar faiz işletmeyenler, ortada az güvenilir olanlar ve en altta güvenilmezler. Sizin ödeme performansınıza göre kredi notunuz şekillenir. Bankalar kredi vereceği zaman da bu nota bakarlar. Ama bir ay asgari ödeme yapmanız bu notu etkilemez korkmayın.
Minumum tutarı öderseniz sorun olmuyor,ödemezseniz sorun oluyorMerhaba arkadaşlar, daha önceki konularda da bahsetmiştim bizim nişanlımla bütçemiz bir.
Bu ay çok masrafımız oldu ortak bütçeyi 1500 tl kadar aştık. Nişanlım tutturdu altınlardan bozduralım onu ödeyelim diye ama ben kesinlikle altınları bozdurmak istemiyorum, ev alıcaz ve çok ihtiyacımız var onlara. Kredi ile kirayı tamamen ödememiz şart tabii onun dışında da 2 kredi kartı var diyorum ki onları bu ay en azından minimumunu ödesek sıkıntı olur mu? Ne kadar faiz işler ve nişanlım takibe gireriz bir daha ev için de kredi çekemeyiz diyo bilenler varsa yardımcı olabilir mi.. Şimdiden teşekkürler
Asgarisini öderseniz takibe girmiyorsunuz diye biliyorum.Merhaba arkadaşlar, daha önceki konularda da bahsetmiştim bizim nişanlımla bütçemiz bir.
Maaş kartımızdan eksi para çekmeyi düşündük ama minimum ödemek daha mantıklı geldi bana, takibe düşme olayı ne kadar geçerli?
Merhaba arkadaşlar, daha önceki konularda da bahsetmiştim bizim nişanlımla bütçemiz bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?