Aile de cinsel yaşam..

Evet onları tanımıyorum.
Anlattıklarınıza göre yorum yapıyorum.
Bir de tacize uğradığınıza inanmamışlardı değil mi?
evet fermuarımı kapatıyormuş ben yanlış anlamışım.. Öfkeliyim ama nasıl ifade etsem bilmiyorum duygularımı.. Ben söylediğimde bana inanılmalıydı... Küçük çocuk asla yalan söylemez

Yanılıyorsunuz, taciz de çok yıkıcı bir olay fakat konu sahibinin anlattığı olay bambaşka. Anne babanin bunu hissettirmesi o kadar tiksindirici bir şey ki. Muhtemelen yaşamadığıniz için anlatamam ama tacizden daha kötü daha derin etkiler olusturan bir şey.

yorumların için teşekkür ederim. Herkesin yapısı farklı belki sen benim yerimde olsan nefret ederdin.
Benim affedipte yüzlerine bakacağım birşey değil.
Hele tacize uğradığına inanmamaları üstüne tüy dikmiş.
O anlattığım olay varya hani beni öpen sapık, hiçbir delil olmamasına rağmen (olay apartmanda gerçekleşmişti) babam gidip ağzını burnunu kırıp üstüne ailesine rezil etmişti. Dediğim gibi babamda kötü bir babadır yani. Ben nefret ederdim açıkçası. İnanmamasından da, ilişkiye girmesinden de..

beni çok iyi anladınız teşekkür ederim

Tek bir olayla butun ebeveynliklerini cope atamayiz.
Evet cirkin ayip cok kotu bisey, keske olmasaymis ama cok kotu insan degiller ki konu sahibi “ herseyde yanimdalar biliyorum” diyebiliyor.
Onlarla yasamiyoruz ki, tum aile dinamiklerini bilemeyiz.

Hiç yaşamadığım için net bir yorum yapamam ama empsti yapabilirim. Öyle birşey yaşasaydım o olay sürekli aklıma gelirdi, onlarla aynı evde kalamazdım.

Tacize uğradığında neden yanında olmayıp inanmamışlar peki? Haklısınız iyi ebeveynler inanmaz, gidip adama sorarlar.
Sizin çocuğunuz gelip söylese siz inanmaz mısınız?

evet fermuarımı kapatıyormuş ben yanlış anlamışım.. Öfkeliyim ama nasıl ifade etsem bilmiyorum duygularımı.. Ben söylediğimde bana inanılmalıydı... Küçük çocuk asla yalan söylemez
Peki bunu hiç açtın mı babana ya da annene? Neden inanmadıkları sordun mu?

Yasadıklarınızdan ve duyduklarınızdan dolayı cinselliğe mesafeli misiniz? Eğer öyle ise yardım almayı unutmayın. Kolay seyler değil bakıs acınızı illa ki etkilemiştir Die düşünüyorum. Bende annemle babamın odasına yanlıslıkla girmiştim(ilişki sırasında) 8 9 yaslarında uyku sersemi ama hiç etkilenmedim. Hatta anlamadım bile diyebilirim cünkü genel olarak asırı dikkatli idiler.

Tacize uğradığında neden yanında olmayıp inanmamışlar peki? Haklısınız iyi ebeveynler inanmaz, gidip adama sorarlar.
o kişiye sordular oda demiş ki ben fermuarını kapattım yanlış anlamış, annemde bunu dedi bana. Ben konunun kapandığını anladım. Herşeye anlam veremiyorum ne açıklama yapılır bu duruma bilmiyorum

Annemle babam 24 yıl evli kaldı ben bir gün seslerini duymadım annem vefat etti üvey annem sayesinde cinsellikten tiksinmiştik her şeylerini anlatıyo gece sesinden uyuyamıyorduk durmadan şikayet ediyordu cinsellikle ilgili her gece istiyo babanız diye bir gün ablam nişanlıyken ( 30 yaşında) ben evlenmekten korkuyorum ben de mi bunları yaşayacam demişti iğrenç bir durum bunu yapan çok aile var terapiste gidin kurtulun size kambur yapan duygusal ağırlıktan

Inanirim.
Pesini birakmam.
Allah yasatmasin o kisi elimde kalir.
Yine soyluyorum iclerinde yasamiyoruz, aile icindeki atmosferi bilmiyoruz.
Belkide o adi herif cok cok yakin bi aile dostuydu, konduramadilar oyuzden cocuklarimi uzak yakin farketmez anneanne babaanne disinda kimseyle yalniz birakmiyorum.

hayır cinsellikle ilgili bir sorunum yok, sorunum anne ve babamla. özellikle babamla. Dışarda ki insnalarla daha yakınımdır. Ben mutfaktayken o gelsin ben çıkarım, saygısızlık asla yapmam ama sıcaklık duyamıyorum çok. Hiç sevmiyor da değilim nasıl anlatsam bilmiyorum ki..

Demek ki ilgili ya da sana güvenen bir ebeveyn sahip değilmişsin. Ama sana nacizane tavsiyem bu travmaları yaşatan insanlarla aynı evde kalma. Hep aklına gelir, ruhun bozulur cinsellikten uzaklaşırsın. En azından ayrı eve çık, kendi hayatını kur.

Yok ben anladım sizi aranızda normal Bi baba kız bagı yok hala ona kızgınsınız ve affedemiyorsunuz içinizde. Cinsellikle ilgili sıkıntınız olmaması cok güzel. Tek tavsiyem o evde kalmaya devam ediyorsanız duymazdan, görmezden gelin ve hatta affedin.

Hiç yaşamadığım için net bir yorum yapamam ama empsti yapabilirim. Öyle birşey yaşasaydım o olay sürekli aklıma gelirdi, onlarla aynı evde kalamazdım.
Aynı evde yaşamak çok zorlayıcı zaten. Ama konu sahibinin imkanlarını bilmiyoruz. Mesela atama ihtimali olsa eminim farklı bir ile geçerdi. Ya da evlilik durumları vs olursa. Ama bunların haricinde küçük bir yerde yaşıyorsa ekonomik bağımsızlığı yoksa yani farklı eve çıkmak için yeterli şartları taşımıyorsa ne yazık ki mecburiyet faktörü giriyor olaya.
A Anlat Dinliyorumm06 Hala devam ediyor mu bu durum yani hala hissediyor musunuz. Saçma gelecek belki ama kulak tipasi alın yada müzik dinleyerek uyuyun. Yaşadıkça unutamazsıniz. Ve mutlaka bir uzmandan yardım alın

Zaten bir ilişkim var 1 2 sene içinde evlilik sebebiyle evden ayrılmış olurum. Kardeşimde var, o benim canım. Onu bırakıp başka eve gitmem evlenmediğim müddetçe.

ya bu olay gerçekse bu aile bunu sürekli yapıyormuş bazı insanlar sevişirken kendilerinin duyulmasını bazıları da izlenmek istermiş bu tarz fantezilerini kendi çocukları üstünde mi uygulamışlar çünkü çocuğun duymadığına inanmaları mümkün değil duyduğunu kesinlikle biliyorlardır bide utanmış annesi güya çığlık atarken hiç utanmıyordu ama değil mi ? çelişkiler çelişkiler

Bu tür yorumlar bana inanılmaz iyi geliyor beni anladığınız için çokkk teşekkür ederimmm. Hergün bu konuyla yaşamıyorum ama babamla ilgili son yazdığım olunca herşey hortladı birden. Yani hayatta ne sıkıntılar var, ben hiç bişeye nankörlük etmek istemiyorım aslında. Hiç kimseye anlatmadım paylaşsam hafiflermiyim acaba diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…