Aile de cinsel yaşam..

Ama evlilik öyle değil inan sen gördün tarafını seçtin nasıl bir anne olacağına karar verdin hayatını kendin şekillendir bi terapisten yardım al uzun sürmez 2-3 seansta atarsın kafandan
İnan son olan duruma kadar aklıma bile gelmiyordu, benimde ciddi bi ilişkim var zaten sosyal hayatımda sorun yok. Çalışıyorum sosyal hayatım var. Ama o çocukken hissetiğim kötü duygu içime doldu birden. Atamadım içimden paylaşmak istedim.

Çok çok üzüldüm, onlarla birlikte mi yaşıyorsın peki? Seni çooookkkk iyi anlıyorum. Bunlar dünyanin en kötü şeyleri değil ama olmaması gereken şeyler. İnsanın ailesi böyle kalmamalı aklında, aile en özel şey.

Ben tecavüze uğramadım konu çok yanlış anlaşılıyor

Ben hepsini gectim libidosu yuksek ebevyni bile gectim nasil ya nasil tacize ugradigina inanmadilar bi Anne nasil bu supheyle yasamina devam eder bunun adi annelik bile degil sen cik o evden kizim

Ben hepsini gectim libidosu yuksek ebevyni bile gectim nasil ya nasil tacize ugradigina inanmadilar bi Anne nasil bu supheyle yasamina devam eder bunun adi annelik bile degil sen cik o evden kizim
Ben o kısmı kafamda hiç oturtamadım hangi mantıkla bana inanmadılar bilmiyorum.

şu yaşıma geldim annem ve babamın ev içerisinde özellikle bizim yanımızdayken sarılma öpme dahi olsa yakınlasmalarına şahit olmadım. Olmak da istemezdim zaten. Empati yapmaya çalışıyorum sanırım bende psikolojikman etkilenebilirdim.
Yaşadığın şeyler gerçekten iğrenç. Anne babadan daha çok etkilenir insan çok haklısın.
28 yaşına gelmişsin bunca edepsizliğin içerisinde neden o evde yasamaya devam ettin ki?

Şuan evliyim çok şükür diyorum. Çünkü ailem iyi insanlar ama bu yönden aşırı cahiller. Üstelik ben de küçükken tacize uğradım. Ailem beni koruyamadı bence ve allahtan daha kötü kişilerin eline düşmeden büyüdüm. Evet, olmaması gereken şeyler ve buradaki yorumların cogu o kadar saçma ki. Kaç sayfa okudum ve adam akıllı tek tük yorum var. İnsan bi anlamaya çalışır. Saçma yorumlar insanı daha da yaralıyor. Ben bunları psikolojik destek alırken psikiyatristime bile anlatamamıştım mesela. Kolay sanıyorlar.

Tavsiyem terapist!! Bir kaç seansla bu yükünüzden kurtulabilirsiniz

Off okuyunca hem üzüldüm hem endişelendim benim de annem vefat etti ve babamızın evlenmesi konuşuluyor bu ara,evde de iki kardeşim var.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Kardeşim var o benim canım, başka bi ilde çalışmadıkça ya da evlenmedikçe asla ondan ayrılmam

Dicek birsey bulamiyorum terapi almadan duzelmessin ve YouTube da bir çok terapist var özellikle beyhan budak onu izle lanet bi gercektirki kadinlarin %80 I kucukken veya sonra tacize ugramistir Allah beterinden korusun

Off okuyunca hem üzüldüm hem endişelendim benim de annem vefat etti ve babamızın evlenmesi konuşuluyor bu ara,evde de iki kardeşim var.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Amiiinnn başınız sağolsun bu arada o kadın da iyiydi ama fazla cahildi arkadaşı zannediyodu bizi ama anlattığı babamızdı evet her çiftin cinselliği var ama çocuklara yansıtılmaz bu durum kafasına vura vura öğrettik biz de rahatsız oluyorduk çünkü ulu orta yaşıyorlardı biz bekarken anlatıyoduk ona yanlış bu diye ağda yapmasını bile bilmiyordu biz öğrettik evde pijamayla geziyordu üstündekiylr yemek yapıp temizlik yapıp aynı kıyafetle yatağa giriyordu biz annemizde görmedik tam bir hanımefendiydi hiç yansıtmadı bize rabbim iyilerle karşılaştırsın evlenince babanız bir iki hafta çocuklar başka yerde kalsın balayı gibi takıldı bizimkiler artık utanıp biz amcamlarda kalmıştık

Aileler böyle şeyleri kabullenmek yerine yok saymak istiyorlar. Onlara daha kolay geliyor. İnanmak veya üstüne düşmek yerine yok saymışlar
Çokkkk doğru. Ben içine kapanık bir çocuktım bu aptal şeyler yüzünden, ve böyle bi konuda bir çocuk asla yalan söylemez.

O olayı görmeniz tamamen talihsizlik, taciz olayına girmiyorum Allah belasını versin o pisliğin.

Ama hepimiz o yolla dünyaya geldik. Önceden ev halkı sobalı odada yatıyormuş. Eminim bir çok kişi şahit olmuştur. Bunu bu kadar büyütmeyin derdim diğer bel altı konuşmalara, başka şeyler olmasaydı.
PES, YUH,
Diyorum.
Yaş 27, sizin de tepki gösterme zamanınız gelmiş de çoktan geçmiş bile.

Öncelikle teşekkür ederim sizinde başınız sağolsun çok zor biliyorum

Allah'ım cahillik ne kötü bişey. Özel diye bişey var ya, ve evde o adamin bekar çocukları var. Yani babanız aklı başında davranması gerekip özellikle özelini yansıtması gerekirken ne ayıp şeyler bunlar bakalım biz neler yaşayacağız hayırlısı Allah'tan

Geçmiş senelerde zaten tehemmül sınırım bitti ve annemle konuştım kardeşimde duyduğı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…