Ne güzel işte maddi manevi yanında oldukları yapar.. bence siz daha şanslısınızYardım istiyorlar kayınvalıdem sürekli temızlık yapamıyorum diyor. Çünkü kendisi rahatsız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel işte maddi manevi yanında oldukları yapar.. bence siz daha şanslısınızYardım istiyorlar kayınvalıdem sürekli temızlık yapamıyorum diyor. Çünkü kendisi rahatsız.
Burdakı para destegı deıl bakıs acısı saygı duyuyorum sıze. Demkkı siz işinizde batsanız yada maddi sıkıntı ceksenız ailenizden yardım kabul etmiceksınız. Kocaman insansınız ya....Kayınpederiniz iki çocuk sahibi kocaman insanların kıyafeti için para mı versin bir de. Beklentileriniz inanılmaz gerçekten.
Herkes sıkışık zamanlar geçirir bunu anlıyorum ama siz hiç kesilmeyen bir sıkışıklıkta iki çocuk yapıp iyice durumu zorlaştırmışsınız; ben asla bunu yapmam. Ayrıca mali olarak sıkışırsam düğünde giyeceğim kıyafetin derdine düşmem bir de kayınpederime minnet edip ondan elbise takı yardımı yapmasını hiç beklemem hatta kabul de etmemBurdakı para destegı deıl bakıs acısı saygı duyuyorum sıze. Demkkı siz işinizde batsanız yada maddi sıkıntı ceksenız ailenizden yardım kabul etmiceksınız. Kocaman insansınız ya....
Tamam yeni gelini yardım etsin ona :)Yardım istiyorlar kayınvalıdem sürekli temızlık yapamıyorum diyor. Çünkü kendisi rahatsız.
Tamam yeni gelini yardım etsin ona :)
Yağdırırken büyük oğluma, isterken küçük oğlumdan diye bir şey yok.
Gitmiyorsunuz değil mi temizliğe?
Ztn yardımı ben asla istemem ben hıc minnet etmem onlara eşim istiyor olan oldu sımdı cocuklarımı atamam geriye de donemem.allah can saglıgı versın yavrularım. Ayrıca ister istemez yakın olunca düğün dersine düşüyorsunuz.Herkes sıkışık zamanlar geçirir bunu anlıyorum ama siz hiç kesilmeyen bir sıkışıklıkta iki çocuk yapıp iyice durumu zorlaştırmışsınız; ben asla bunu yapmam. Ayrıca mali olarak sıkışırsam düğünde giyeceğim kıyafetin derdine düşmem bir de kayınpederime minnet edip ondan elbise takı yardımı yapmasını hiç beklemem hatta kabul de etmem
Evlenmeyi bilip, ev tutmayı bilmeyen, ev gecindiremeyecek adamlarla evlenmeyin. Ya da çalışın daha güzel geçiminiz olur. Güzel bir laf vardır çok severim...af buyurun tam yeri geldi.
El şeyiyle gerdeğe girmek.
Gitmiyorum da bu seferde nıe gelmiyorsun oluyorTamam yeni gelini yardım etsin ona :)
Yağdırırken büyük oğluma, isterken küçük oğlumdan diye bir şey yok.
Gitmiyorsunuz değil mi temizliğe?
Belkıde beklenti oldu. Aslında konu ev deıl onların davranışları. Ben ztn bir oturmak hiç c ıstemedım. Eger ki gözüm olsaydı baştan derdimkı ben burda oturacağım. Yaptırın yada yaptıralım. Zor duruma gırdıgımızde bız eger bir aıleysek neden destek olmadılar yada neden Bı sormadılar. Tmm evlenmıs ayrıyız kocaman insanlarız. Herkes güllük gülistanlık yasamıyorkı su hayatta. Hatta bazılarında Bı baba destegı oluyor. Burda vurgulamak ıstedıgım maddiyat deıl sahiplenilmek yada onemsenmek deger gormek yoksa kım nerde oturuyorsa otursun kım napak istiyorsa yapsın.ama zor gunumde yanımda olmayanda benı Bı zahmet zor gunde beklemesin.Konu sahibi eşinizin ailesi evlat ayrımı yapıyor olabilirler fakat sizde rahat davranıp çok beklentiye giriyorsunuz. İlk önce ailenizin dairesinde yaşamışsınız sorun çıkınca kp in üst katına geçmişsiniz ama çatıyı tamir ettirip oturmaya devam edelim dememişsiniz. Kp inizin üst katında otururken de yine aynı durum, otururken nasıl olsa kiramız yok yavaş yavaş yaptıralım diye düşünmemişsiniz şimdi kaynınız yaptırınca kıymete binmiş ev. Bu arada doğru düzgün düzen kurmadan 2 de çocuk yapmışsınız.
Yardımı asla istemem deyip destek olmamaları zoruma gitti diyorsunuz. Muhatap burda eşiniz iken ondan çok mesafe koyuyorsunuz. Düğün elbisesini bile babadan istiyorsunuz..tamam yapsa iyi ama yapmıyormuş. Bu kadar zor durumda iken yıllardır hem de eve neden siz de katkıda bulunmuyorsunuz da hep ailelerden bir şey bekliyorsunuz.Gitmiyorum ztn mesafe koydum
Ztn yardımı ben asla istemem ben hıc minnet etmem onlara eşim istiyor olan oldu sımdı cocuklarımı atamam geriye de donemem.allah can saglıgı versın yavrularım. Ayrıca ister istemez yakın olunca düğün dersine düşüyorsunuz.
Evlat ayrimi hos degil de. Siz ayrilan evlat degilsiniz ki yani olayin tarafi eşiniz, siz degil. Tavir yapmazdim sahsen..Mrb hanımlar
Ben 7 yıllık evliyim. Aslında çok karışık. Kirada oturuyorm suanda. İlk evlenıncede kiraya gittim. Sonra kendı annemlerın evinde oturdum. 3 yıl oturduktan sonra evın terası akıyor dıe eşimin babasının evi dubleks üst katta eşyalarınızı koyup onların yanında kaldık. Hiçbir türlü terası kaldırma planları yoktu. Ve ozmn hamıleydım. Sonrasında bende kiraya cıkmadk istedim çunkı kimse ne üstü kaldırmak ne burda oturun dıe laf etmedi. Şimdi eşimin abisi evleniyor. Teras katı komple bastan yaptırdılar. Eşimin babasıda yardımcı oldu maddi manevi. Üstelik tanıdık mobılyacı bulup yardımcı oldular. Bizde yakın oturuyoruz. Gidip gelmiyorum DİE laf ettiler birkaç kere. Ama içimden gitmek gelmıyor. Çunkı bız zor durumdayken hıcbır türlü destek olmayıp diğer çocuğuna yardımcı olması hoş deıl. Ve herzaman eşimden abisini ayrı tutuyorlar. Abisi herzaman ön planda. Şuan bozulmasın dıede hıcbır türlü laf etmiyoruz. Ama gıttıgımde de suratım beş karış otururiyorum. Misafir gibi gidip geliyorum. Siz olsanız nasıl davranırdınız
Adamlar evlerini açmış size kaç sene nasıl destek olmamış? Sadece abiye daha çok destek olunuyor. Ben evlat ayıran insanları anlamıyorum aslında ama belki diyorum biri daha yakındır biri daha yardımcıdır biri manevi olarak daha çok yanındadır vs... Bizler bile anne babayı eşit sevmiyoruz sanki çoğunlukla bir taraf daha ağır basıyor. Herkeste öyle değildir ama çoğu kişide var diye düşünüyorum.Belkıde beklenti oldu. Aslında konu ev deıl onların davranışları. Ben ztn bir oturmak hiç c ıstemedım. Eger ki gözüm olsaydı baştan derdimkı ben burda oturacağım. Yaptırın yada yaptıralım. Zor duruma gırdıgımızde bız eger bir aıleysek neden destek olmadılar yada neden Bı sormadılar. Tmm evlenmıs ayrıyız kocaman insanlarız. Herkes güllük gülistanlık yasamıyorkı su hayatta. Hatta bazılarında Bı baba destegı oluyor. Burda vurgulamak ıstedıgım maddiyat deıl sahiplenilmek yada onemsenmek deger gormek yoksa kım nerde oturuyorsa otursun kım napak istiyorsa yapsın.ama zor gunumde yanımda olmayanda benı Bı zahmet zor gunde beklemesin.
Yardım istiyorlar kayınvalıdem sürekli temızlık yapamıyorum diyor. Çünkü kendisi rahatsız.
Kim acmıs evini pardon kendı ailemin evinde oturdum neyse haklısınız olan olduAdamlar evlerini açmış size kaç sene nasıl destek olmamış? Sadece abiye daha çok destek olunuyor. Ben evlat ayıran insanları anlamıyorum aslında ama belki diyorum biri daha yakındır biri daha yardımcıdır biri manevi olarak daha çok yanındadır vs... Bizler bile anne babayı eşit sevmiyoruz sanki çoğunlukla bir taraf daha ağır basıyor. Herkeste öyle değildir ama çoğu kişide var diye düşünüyorum.
İster istemez yapılıyor ya...Evlat ayrimi hos degil de. Siz ayrilan evlat degilsiniz ki yani olayin tarafi eşiniz, siz degil. Tavir yapmazdim sahsen..
Sizin tavir yapmaniz icin "kendi aileniz de" evlat ayrimina maruz kalmaniz gerekiyor o zaman da -ailenize- tavri siz yapmalisiniz esiniz degil..İster istemez yapılıyor ya...
Veee bugunde öğrendim ki üst katı kayınpederime yaptırmıs üstelik şimdide bilezikler için kredi çekicekmıs. Yaaaa işte evlat ayrımı. Ne yapayım şimdi nediyeyim ben