• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile dışında önem verdiğiniz insanlar var mı?

çekirdek ailem çok ayrı, bunun dışında amca teyzenin bulunduğu geniş ailede umursamadığım insanlar var. çok sevdiğim dostlarım da var ailem gibi seviyorum diyeyim sayıları tabiki 3,5 fazlası değil.

Bende akrabalarla arkadaslarla mutlu olamayanlardanim.
Ha arkadasim cok buluşur bi kahve icerim ama kimseye sirrimi vermem. Bu da onları arkadasim olmaktan oteye gecirmiyor.
Kizim esim annem benim icin birinci siradadir.
Ikinci sira babam abim kv
Gerisi tiri viri.
Hele kendi akrabalarimdan hic hazzetmem
Bayramda evde olmadiklarinda resmen icimden göbek atarim oh kurtuldum diye.evdelerse resmen dk sayarım.
Kimisinin göz göre göre aileme karşı saygısızlığı dedikodusunu gördüm soğudum kimisinin kayitsizligi...
Sonuc olarak anne ve baba tarafini ayirmaksizin iki taraftaki akrabalari da kendimden uzak tutuyorum.
Gercekci olmak gerekirse kv ve eşimin ailesi bana cok daha yakın geliyor.samimi insanlar.birbirlerinin arkasından is cevirmiyorlar.onlarlaylen rahatsiz olmuyorum amma ve lakin yalnizlik ruhuma işlemiş. Bi de gurbette olup da alışınca kafa kaldırmıyor kalabalığı...5 kisiden fazla insanın oldugu bi ortama girince resmen savasa girmis gibi oluyorum.
Bazen çalışma masam kalemim kitabim
Bazen kahvem kitaplarim
Bazen kizim esim ve ben...
Seccadem Rabbim ve ben..
Ben boyle cok huzurluyum...

Evet önemserim ailem dışında teyzelerim,gelinlerimiz bir kac arkadaşım ,komsularimin bir kaçı :hamarat:

3 5 kişiyi geçmeyecek dostlarım var, acılarını acım sevinçlerini sevincim bilirim ama elbette aile farklı çekirdek dünyam 5 kişilik: ben eşim oğlum annem kardeşim

Hanımlar bu bir dert değil aslında biraz merak
Ben hayatımda kendi ailem dışında kimseyi önemsemiyorum, umursamıyorum.
Belki çok yanlış bir şey bilmiyorum
Belkide ben asosyal biriyim
Yani en yakın amca, dayı, hala veyahutta arkadaş yani böyle yakın insanlar bile umrumda olmuyor
Yani o insanları seviyor gibi değilim
Bana karşı hiç bir kötülükleri yok inanın
Hepsi kendi hallerinde insanlar kimseye kötülükleri yok
Yani en ufak şeyde vazgeçebilirim umursamam gibime geliyor
Hani mesela kuzenimin düğünü olacak
Herkes heyecanla bekliyor ben gitmek bile istemiyorum
Çünkü onlarla olmak bana ekstra birşey katmıyor
Sizde de mi böyle?
Ben cocukluk arkadasım(kız) dan vazgecemem.
Bana cok ıyılıklerı olmustur sadıktır ıyı nıyetlıdır. Aile dışında bır vazgecemedıgım o var. İkimız de birbrmıze sadık ve vefalıyızdır

O da olmasa başka bi ilkokul arkadasım var
Arıyorum konuşma şeklimız ben sorarım o cevap verır beni hiç sormaz zaten aramazda
Yalnızlığı eskiden severdim artık sevmıyorum.

Evlendım evım ayrı ya hani... yalnızım annemı bile haftada 1 anca görüyorum. Hep insan arıyorum. Kuzenım gelsın teyzemler gelsın bız gıdelım hep görüşelim ıstıyorum.

Yalnızlık Allaha mahsustur derler

Hiç kimse umrumda değil sanki benim. Ne pislik Bi kadınım

Benin icin en önemliler cocugum annem kardeslerim ve cocuklari kendi cocuklarim gibi görüyorum esim dedem. Siralama yapamiyorum bu konuda en yakinlarim hadi dedecigim bizi pek umursamasada tanidigim tek dedem. Kuzenler teyze hala elbetde severim ama halam baska ülkede yasiyor cocuklari da öyle ondan sonra öbür kuzenler baska sehirde hem yasit degiliz bide baba tarafindan bir kac akraba var cocuklari ile yasitiz ama pek bir alakamiz yok kücükken daha fazla görüsürdük ama anne baba ayri olunca görüsülmüyor pek. Yani bag yok. Arkadaslarimla da öyle fazla görüstügüm insanlar yok abla kardes yerine koyup okadar önemsiyemiyorum onlari

Ben aşırı önem veririm ya herkese.
Bana selam verene önem veririm
Ciddiyim .

Yani en yakın amca, dayı, hala veyahutta arkadaş yani böyle yakın insanlar bile umrumda olmuyor
Sizde de mi böyle?

:KK61:
Sizde de mi böyle?
var bende oyleyim. hatta cok sevgi kelebegi modunda takilan insanlara tahammulum giderek azalmakta. cogu zaman takildiklari, dert ettikleri seyleri sacma bulmusumdur. sanirim ben pek duygusal biri degilim insan iliskileri acisindan :olamaz:ama is hayvanlara gelince tam tersi:KK36:

Back
X