- Konu Sahibi papatya1111
-
Bende burun estetigi ameliyati yaptirmak istiyorum, ama birtürlü samimi arkadaslarimdan haric kimseye bu konuyu acamiyorum.
Ailem, yani annem ve babam burnumu yaptirmak istedigimi anlatirsam acaba nasil tepki verecekler? Tecrübesi olan varmi?
Ameliyattan sonra cevreden nasil bir tepki geliyor? Bu konuyu cok düsündüm, sonucta herkesin diline sakiz olmak istemiyorum. Bizim millet dogalsi olarak zaten dedikoducu ve birde ben malzeme yaratmiyim.... ://
yardimlarinizi bekliyorum..
fikirlerinizi paylastiginiz icin tsk ederim. Yinede halen söyliyebilmis degilim -.-
bir türlü utaniyor olmamdan dolayi konuyu acamiyorum
ben de burnumu yaptırmayı düşünüyorum çekiniyordum ailem ne der diye, çünkü bi defa şakaya vurup gülerek anne para lazım ben şu kemikli burnumu yontturayım biraz pamuk eller cebe dedim para olsa mutfak dolaplarını yaptıracağım dedi anladım ki beni ciddiye almadıama parayı kendim biriktirdim sonra da annemin karşısına geçip çok rahatsız oluyorum yaptırmak istiyorum falan dedim parası da benden dedim bu sefer izin verdi bu yaz sonu burnumu yaptıracağım yani
ben ağrı sızı kesinlikle yaşamadım.seninde yaşayacağını sanmıyorum teknoloji ilerledi artık canım :) başkalarını hiç düşünmeyin.maddi olarak imkanım oslydı ben hemen 18 yaşımda yaptırırdım kimse umrumda değildi çünkü.önemli olan insanın ne hissettiği.ben yıllarca özgüveni olmayan bir kız olarak yaşadım çok sıkıntı çekmedim ama bir eziklik yaşıyor insan o yüzde başkalarının ne düşündüğünü boşverin..önemli olan kendinizi nasıl hissettiğiniz..gözün aydın canım sanada ameliyattan sonra özgüveni sende yaşayacaksın emin olabilirsin
Senin adina cok sevindim cnm:) tsk ederim dua edin güzel bir sonuc alayim :)
dnz_dnz sanada aynen katiliyorum. olay tek piskolojik birsey oldugu ortada. ne kadar insan kendini odaklarsa "ne derler" diye, kesinlikle isin icinden cikamiyorum ve aninda "banane elalem ne derse" diye düsününce birdaha farkli oluyor.. bende kesinlikle takmiyacam bundan sonra.
Senin dedigin de süper, yani saglik sorunum vardi diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?