• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile evi ve yıllardır bana yüklenen sorumluluklar

D Doymayanbayan
Ben ev alsin diyenler oldugu icin yazdim bunu, evi oldugunu ilerki sayfalarda yazdiysa bilemiyorum. Benim okudugum sayfalarda ev al diyen birkac kisi gordugum icin bunu yazdim. Evi varsa ve cikamiyosa sizin dediginize gore, demek ki hakliymisim ev alma demekte 😅 Cunku kadinin problemi ev degil, cesaret...
Cocuk konusunda da, biliyorum gece calistigini ve milyon tane kisi var bulabilecegi. Ki akil verenler de olmus o konuda. Ama kendisi guvenmedigi icin birakmadigini soyluyor. Gunduz olsa da guvenecegini sanmiyorum. Ama piskopat ailesinin evinde yasamasindan bence daha iyidir cocuk icin bu durum. Illa ki bulunur birisi. Bastan direk olmaz diyip kestirip atmasa belki de hem kendi hem cocugu cok rahat edecek.
Sen niye bu kadar tetiklendin yorumumdan anlamadim da neyse 😅
Evet haklısınız en baştan evi olduğu belli değil. Ben sadece sorduklarınıza cevap verdim bi kasıt yoktu yanlış anlamayın lütfen

İşte anlayın telefonumun azizliği ben evi var diyen arkadaşa sormak istedim evim var demedi konu sahibi onu anlamadım ben kiraya zemin kata çık demiştim ama evi varmış oda arkadaşı falan bulup cikamazmi çocuk geceleri uyuyor yani bu çözüm olmazsa kirayada verip yardımcı tutmayacaksa depresyona girecek o zaman

Back